Overstappen ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Overstappen

Laat een reactie achter

Uw totale score

Overstappen naar een andere energieleverancier, een nieuwe autoverzekering kiezen of is het tijd om een nieuwe TV en internetpakket uit te zoeken? Green Choice, Youfone TV, Ziggo, ANWB, NLE of KPN. Moet je nu naar alle websites toe om te kijken welk pakket het best bij jou past? Nee, dat is voorbij met de service van overstappen.nl. Op de website van Overstappen vergelijk je gemakkelijk energieleveranciers, autoverzekeringen, TV, bellen en internetpakketten, de beste plaats om geld te lenen, sim only abonnementen en zorgverzekeringen.

Bij Overstappen zet men zich in voor eenvoudige, transparante en onafhankelijke vergelijkingsoplossingen. Het bedrijf vindt dat loyaliteit niet beloont hoeft te worden en verzorgt daarom een eenvoudige overstaphulp. Wil je van energieleverancier wisselen dan vul je op de homepage het aantal personen in je huishouding in, je postcode, je huisnummer en je huidige leverancier. Vervolgens klik je op vergelijk energie en krijg je meteen de beste opties te zien. Hetzelfde geldt voor het kiezen van een autoverzekering, alleen moet je hiervoor ook het kenteken van je auto aangeven.

Voor het vergelijken van een sim only abonnement op Overstappen.nl geef je eenvoudig je voorkeur aan over je abonnement. Hoeveel MB-datalimiet, hoeveel belminuten en je kan ook je voorkeur datasnelheid, provider en netwerk aangeven.

Alle vaste lasten op één plek vergelijken via Overstappen.nl

Overstappen.nl is de plek waar je alle belangrijkste vergelijkingen op één website kan uitvoeren. Waar er veel verschillende vergelijkingswebsites zijn, zijn er maar weinig die zoveel vergelijkingsmogelijkheden op dezelfde website aanbiedt. Bovendien zijn bijna alle verzekeraars bij Overstappen.nl aangesloten. Zo goed als alle auto-, krediet- als zorgverzekeraars hebben hun prijzen beschikbaar gesteld. Is een verzekering dat niet, of de informatie blijkt incompleet te zijn, dan verschijnt die niet op de website. Op die manier garandeert Overstappen.nl dat jij een goed geïnformeerde keuze kan maken.

Bij Overstappen hecht men grote waarde aan transparantie en kwaliteit. Het bedrijf heeft een Thuiswinkelwaarborg, waarmee het een grote betrouwbaarheid uitstraalt. Daarnaast geeft het duidelijk op de website aan dat het verdient aan ieder contract dat wordt afgesloten via de website. Alle providers die zijn aangesloten bij de website geven 2% van de contractwaarde aan Overstappen.nl. Het mooie hiervan is, dat jij als consument gratis van de website gebruik kan maken.

Heb je iets gezien bij Overstappen? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Overstappen voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Overstappen beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Overstappen review te laten lezen.

Is Overstappen betrouwbaar?

Voordelen vergelijken via Overstappen.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34331885)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Herengracht 440, 1017 BZ Amsterdam)
  • 6 dagen per week bereikbaar via de mail, telefoon en WhatsApp
  • Overstappen.nl Holding B.V. beheert Overstappen.nl en EasySwitch.nl
  • Inzicht in wat het bedrijf verdient aan jouw overstap
  • Thuiswinkel Waarborg

De Overstappen klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Overstapservice Gratis
Levertijd Afhankelijk van het product
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Niet van toepassing

Overstappen klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Overstappen bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Overstappen kortingscode

Helaas bestaan er geen Overstappen.nl kortingscodes. Wel heeft het bedrijf regelmatig de scherpste prijzen en leuke aanbiedingen. Denk hierbij aan cashback bij je aankoop of een leuk cadeau.

Is Overstappen betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Overstappen of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Overstappen een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Overstappen ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Overstappen ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Overstappen review te delen met onze bezoekers. Je Overstappen beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Overstappen?

Overstappen is vooral actief in de categorie Energie Financiële producten Internet bellen en TV. Het kan zo zijn dat Overstappen ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Overstappen review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo