Cryptohopper ervaringen en reviews

Gratis Proberen
Gratis Proberen
Cryptohopper
Gratis Proberen
Gratis Proberen
2 Reviews van Cryptohopper
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.85
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik heb een strategie voor de bear-market gekocht en gekoppeld aan mijn Hopper. Ben er tot nu toe content mee. $20 betaalt en het er nu al dik uitgehaald. Zelf ben ik er niet zo goed in, dus lift liever mee op een ander.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Ook handig voor als je zelf geen verstand van traden hebt Makkelijk dashboard en ziet er overzichtelijk uit
  - Negatieve Punten: Voor iedere situatie, bijvoorbeeld: bear-market, bull market of een flat market moet je een andere strategie hebben, en dus weer aanschaffen.
  Nuttige Review (13) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 2. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Overgestapt van Gunbot naar deze bot. Veel makkelijker om in te stellen, keuze uit meer strategieën en het allerbeste ik kan mijn vps opzeggen. De kosten voor mijn vps waren bijna even hoog als de starter hopper abonnement. Gelukkig mijn licentie nog weten te verkopen.

  Nadeel: werkt niet met BitMex

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geen vps Online overal toegankelijk Keuze uit voor strategieën
  - Negatieve Punten: Trading op bitmex is niet mogelijk
  Nuttige Review (8) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Probeer Cryptohopper 7 dagen gratis zonder ergens aan vast te zitten

  Gebruik Free Hopper om het platform te testen

  Cryptohopper is een bedrijf dat is opgezet door twee broers uit Amsterdam. In eerste instantie begon het allemaal als een experiment. Het idee was om een oplossing te vinden voor het efficiënt handelen met cryptocurrencies. Binnen de kortste tijd draaide dit uit op succes in hun sociale omgeving. Waar het begon met een fysiek kastje, kun je vandaag de dag gebruik maken van Cryptohopper via de web-based website.

  Dus wat doet Cryptohopper dan? Als je al eens van cryptocurrencies gehoord hebt, heb je je wellicht eens afgevraagd of je daar ook geld mee kan verdienen. Deze digitale valuta zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum kun je mee handelen op een digitale financiële markt. Helaas kost het bekend worden met deze nieuwe wereld veel tijd, laat staan als je ook nog eens wil gaan handelen. Hiervoor moet je namelijk, om winst te maken, het nieuws over deze verschillende digitale valuta bijhouden. Welke zijn populair, welke gaat stijgen, en welke kun je beter verkopen? Hier komt Cryptohopper in het spel.

  Automatisch handelen met de Cryptohopper trading bot

  Het Amsterdamse bedrijf heeft een zogeheten trading bot ontwikkeld. Deze bot handelt voor jou op de cryptocurrency markt. Dat betekent dat jij er geen omkijken naar hebt. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van Cryptohopper.com gaan en een account aanmaken. Om te beginnen kun je starten met een gratis 7-dagen trial. Na het aanmaken van een account kun je zowel kiezen voor het gebruiken van zowel kant en klare handel strategieën, als eigen strategieën ontwikkelen. Verder kun je instellen dat wanneer je cryptocurrency meer waard wordt de bot automatisch voor je verkoopt – maar alleen wanneer de waarde valt. Zo hoef je nooit meer voor je scherm blijven plakken, en pak je altijd de grootste winst!

  Cryptohopper is makkelijk in haar gebruik, en je kan meteen beginnen met handelen. Ook tijdens de probeer periode van 7 dagen. Daarnaast kun je je eigen handel strategieën ontwikkelen die je vervolgens ook kan verkopen. Verder wordt je hele handel geschiedenis bijgehouden, op deze manier kun je altijd terugkijken of de keuze die je nu maakt wel zo slim is. Cryptohopper wordt aanbevolen door haar gebruikers omdat ze een grote actieve community heeft, je van goede support wordt voorzien, en het makkelijk instappen is.

  Is Cryptohopper betrouwbaar?

  Voordelen handelen met Cryptohopper.com:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (70270481)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Johan van Hasseltweg 18A, 1022 WV Amsterdam)
  • Automatisch handelen met cryptocurrencies
  • Beschikbaar voor alle grote exchanges, waaronder Binance, Kraken, Bittrex en Coinbase Pro
  • Strategieën kopiëren van ervaren mensen

  De Cryptohopper klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. PayPal, Bitcoin en Litecoin
  Kosten$ 19 tot $ 99 per maand
  LevertijdBinnen 5 minuten actief
  BedenktijdAlleen ongebruikte abonnementen die met PayPal betaald zijn
  RetournerenNiet van toepassing

  Cryptohopper klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Cryptohopper bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Cryptohopper kortingscode

  Helaas is het niet mogelijk om extra korting te krijgen. Tijdens speciale dagen hebben zij soms een goedkoper abonnement, maar de kans is groot dat je gewoon de volle prijs moet betalen.

  Cryptohopper
  9.5 Score
  3 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.6
  Klantenservice
  9.0
  Prijs/Kwaliteit
  10.0
  Verzending
  9.6