Cryptohopper ervaringen en reviews

Gratis Proberen
Gratis Proberen
Cryptohopper
Gratis Proberen
Gratis Proberen
4 Opmerkingen van Cryptohopper
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.85
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik heb een strategie voor de bear-market gekocht en gekoppeld aan mijn Hopper. Ben er tot nu toe content mee. $20 betaalt en het er nu al dik uitgehaald. Zelf ben ik er niet zo goed in, dus lift liever mee op een ander.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Ook handig voor als je zelf geen verstand van traden hebt Makkelijk dashboard en ziet er overzichtelijk uit
  - Minpunten: Voor iedere situatie, bijvoorbeeld: bear-market, bull market of een flat market moet je een andere strategie hebben, en dus weer aanschaffen.
  Nuttig(16) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Overgestapt van Gunbot naar deze bot. Veel makkelijker om in te stellen, keuze uit meer strategieën en het allerbeste ik kan mijn vps opzeggen. De kosten voor mijn vps waren bijna even hoog als de starter hopper abonnement. Gelukkig mijn licentie nog weten te verkopen.

  Nadeel: werkt niet met BitMex

  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen vps Online overal toegankelijk Keuze uit voor strategieën
  - Minpunten: Trading op bitmex is niet mogelijk
  Nuttig(10) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 2
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  40
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  40

  Ik heb een maand CH betaald getest,
  en het valt me op dat de scan van de munten maar eens in de 23 minuten plaats vind. Dus niet elke 10 minuten.
  Daarnaast zie ik ook dat in de gescande lijst met munten sommige indicators niet altijd werken. Ik heb gezien dat de 5min chart vaak “n/a” is voor “Percentage Change” soms wel bij 3 munten tegelijk.
  En nog erger bij stochRSI is hij soms leeg maar geeft dan wel een Buy signal.Support was gedesinteresseerd, na 3 keer pas reactie over de cooldown van 10min, maar 8 muntjes scannen op enkele indicator zou dan 13 minuten zijn, terwijl hij alles in 45 seconden gescand heeft.
  Dus nog geen 3 scans per uur met vage indicators die maar soms werken, geeft totaal geen vertrouwen!

  Lees meer...
  - Minpunten: Geen Nederlands Uitleg bij knoppen is soms verwarrend. Scantijden op site kloppen niet. Indicator falen en geven zelf foute koopsignalen. Betaal systeem lijkt eerst op credit te werken, dan kan het ook gepast blijkt achteraf, verwarrend. Support 3 keer vragen en dan slap verhaal krijgen in het Engels over Cooldown, en de rest gewoon negeren over fouten in signalen.
  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Probeer Cryptohopper 7 dagen gratis zonder ergens aan vast te zitten
Gebruik Free Hopper om het platform te testen

Cryptohopper is een bedrijf dat is opgezet door twee broers uit Amsterdam. In eerste instantie begon het allemaal als een experiment. Het idee was om een oplossing te vinden voor het efficiënt handelen met cryptocurrencies. Binnen de kortste tijd draaide dit uit op succes in hun sociale omgeving. Waar het begon met een fysiek kastje, kun je vandaag de dag gebruik maken van Cryptohopper via de web-based website.

Dus wat doet Cryptohopper dan? Als je al eens van cryptocurrencies gehoord hebt, heb je je wellicht eens afgevraagd of je daar ook geld mee kan verdienen. Deze digitale valuta zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum kun je mee handelen op een digitale financiële markt. Helaas kost het bekend worden met deze nieuwe wereld veel tijd, laat staan als je ook nog eens wil gaan handelen. Hiervoor moet je namelijk, om winst te maken, het nieuws over deze verschillende digitale valuta bijhouden. Welke zijn populair, welke gaat stijgen, en welke kun je beter verkopen? Hier komt Cryptohopper in het spel.

Automatisch handelen met de Cryptohopper trading bot

Het Amsterdamse bedrijf heeft een zogeheten trading bot ontwikkeld. Deze bot handelt voor jou op de cryptocurrency markt. Dat betekent dat jij er geen omkijken naar hebt. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van Cryptohopper.com gaan en een account aanmaken. Om te beginnen kun je starten met een gratis 7-dagen trial. Na het aanmaken van een account kun je zowel kiezen voor het gebruiken van zowel kant en klare handel strategieën, als eigen strategieën ontwikkelen. Verder kun je instellen dat wanneer je cryptocurrency meer waard wordt de bot automatisch voor je verkoopt – maar alleen wanneer de waarde valt. Zo hoef je nooit meer voor je scherm blijven plakken, en pak je altijd de grootste winst!

Cryptohopper is makkelijk in haar gebruik, en je kan meteen beginnen met handelen. Ook tijdens de probeer periode van 7 dagen. Daarnaast kun je je eigen handel strategieën ontwikkelen die je vervolgens ook kan verkopen. Verder wordt je hele handel geschiedenis bijgehouden, op deze manier kun je altijd terugkijken of de keuze die je nu maakt wel zo slim is. Cryptohopper wordt aanbevolen door haar gebruikers omdat ze een grote actieve community heeft, je van goede support wordt voorzien, en het makkelijk instappen is.

Is Cryptohopper betrouwbaar?

Voordelen handelen met Cryptohopper.com:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (70270481)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Johan van Hasseltweg 18A, 1022 WV Amsterdam)
 • Automatisch handelen met cryptocurrencies
 • Beschikbaar voor alle grote exchanges, waaronder Binance, Kraken, Bittrex en Coinbase Pro
 • Strategieën kopiëren van ervaren mensen

De Cryptohopper klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. PayPal, Bitcoin en Litecoin
Kosten $ 19 tot $ 99 per maand
Levertijd Binnen 5 minuten actief
Bedenktijd Alleen ongebruikte abonnementen die met PayPal betaald zijn
Retourneren Niet van toepassing

Cryptohopper klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Cryptohopper bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Cryptohopper kortingscode

Helaas is het niet mogelijk om extra korting te krijgen. Tijdens speciale dagen hebben zij soms een goedkoper abonnement, maar de kans is groot dat je gewoon de volle prijs moet betalen.

Cryptohopper
8.1 Totale Score
4 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
8.2
Klantenservice
7.7
Prijs/Kwaliteit
8.5
Verzending
8.2

Is Cryptohopper betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Cryptohopper of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Cryptohopper een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Cryptohopper ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Cryptohopper ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Cryptohopper review te delen met onze bezoekers. Je Cryptohopper beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Cryptohopper?

Cryptohopper is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Cryptohopper ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Cryptohopper review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo