Fiverr ervaringen en reviews

20% Korting (nieuw account)
20% Korting (nieuw account)
Fiverr
20% Korting (nieuw account)
20% Korting (nieuw account)
1 Review van Fiverr
 1. 4.85
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  100

  Voor mijn website besteed ik altijd het designen uit. Dit is erg makkelijk en goedkoop via Fiverr. Leuk is ook dat je hier relaties kan opbouwen en zo vaker met dezelfde persoon kan werken. De meeste verkopers komen uit India, Bangladesh en kunnen niet zo goed Engels. Maar dat is voor mij geen probleem.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goedkoop kleine taken uitbesteden Relaties opbouwen met designers
  - Negatieve Punten: Fiverr vraagt veel fee, zowel aan mij als aan de verkoper.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Profiteer van 20% korting op je eerste gig
Deze korting is alleen geldig voor nieuwe accounts of wanneer je nog nooit iets besteld hebt

Fiverr is een freelance platform waar je iedere online-service die je je maar kan inbeelden kan aanbieden. Het van origine Israëlisch bedrijf stelt je in staat om zowel je services veilig aan te bieden als freelancers in te huren.

Je meldt je eenvoudig aan op de website door het aanmaken van een account. Vervolgens geef je aan in wat voor sector je werkt. Zo kun je bijvoorbeeld als webdesigner, programmeur, tekstschrijver of als accountant aan de slag. Vervolgens maak je een “gig”, de dienst die jij aanbiedt. Iedere gebruiker kan meerdere diensten aanbieden. Denk aan “ik doe je financiële jaaropgaaf in 24 uur” of “ik schrijf 1000 woorden over gezondheid en fitness”.

Via Fiverr kun je taken uitbesteden aan mensen die daar beter in zijn

Vervolgens kunnen kopers je inhuren voor deze diensten. Daarnaast is het ook mogelijk om een andere deal te sluiten. Daar laat het platform je vrij in. Je communiceert via de stabiele chat functie op de website. En daarnaast kun je de app op je Apple of Android telefoon installeren. Zodoende kun je altijd nieuwe aanvragen in behandeling nemen en communiceren met je kopers of dienstverleners.

Als koper kun je hier eenvoudig (kleine) taken uitbesteden. Alle taken kunnen op Fiverr geplaatst worden voor $5 of meer. Meestal is het zo dat een taak voor $5 wordt aangeboden, maar zodra je iets extra’s wilt kun je hier meer voor betalen. Denk hierbij aan een snellere levering of korting op een grotere afname. De taken die je kan uitbesteden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

 • het ontwerpen van een nieuw logo voor je bedrijf
 • het maken van een volledig werkende website
 • het oplossen van bugs in je applicatie
 • het promoten van je social media

Het platform is intuïtief en gratis te gebruiken. Pas wanneer je iemand betaalt, betaal je ook aan Fiverr. Na het afleveren van een opdracht heb je de mogelijkheid om je partner te beoordelen. Zo help je diegene een naam voor zichzelf te maken. Hoe meer goede recensies, hoe meer opdrachten je binnenkrijgt. Mocht de verkoper niet leveren dan kun je eenvoudig je geld terug krijgen. Ook als de verkoper niet op tijd levert.

Fiverr ervaringen zijn zeer positief

Al met al stelt Fiverr je in staat om freelance opdrachten te doen voor opdrachtgevers over de hele wereld. Of je nou in Engeland, Peru of Australië woont. Je huurt net zo eenvoudig iemand in Singapore in als dat je een Spanjaard vraagt om je opdracht te doen.

Ongeacht je specialisme, op Fiverr kun je altijd voet aan wal zetten. Denk goed na of waar je goed in bent en waarmee je waarde kan bieden aan anderen. Wees creatief en combineer specialismen om een unieke niche aan te spreken. Communiceer goed met je geïnteresseerden op het platform en je kan er zeker van zijn dat je binnen de kortste keren een flinke som euro’s verdient.

Fiverr ervaringen zijn bijzonder goed, maar je moet niet teveel van $5 verwachten. Mocht een koper niet leveren, dan heb je altijd een verzekering dat je je geld terugkrijgt. Belangrijk is wel dat je je order niet op afgerond zet.

Heb jij interesse in Fiverr? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een dienst hebben afgenomen. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Fiverr voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Fiverr beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Fiverr review te laten lezen.

Is Fiverr betrouwbaar?

Voordelen diensten af te nemen of aan te bieden bij fiverr.com:

 • Fiverr is onderdeel van Fiverr International Ltd.
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (12 HaOmanim St. Tel Aviv in Israël)
 • Gratis om je eigen diensten aan te bieden
 • Besteed zaken uit waar je geen tijd voor hebt
 • Gegarandeerde levering door de Fiverr garantie
 • Gegarandeerd geld door Fiverr als tussenpersoon

De Fiverr klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL en Paypal
Verzendkosten Geen
Levertijd Afhankelijk van verkoper
Fees 20%
Terugstortingen Gratis

Fiverr klachten

Het is goed om te weten dat Fiverr slechts een platform is om aanbieders en koper bij elkaar te brengen. Net zoals Marktplaats dat ook doet. Mocht je een probleem hebben, dan is dat meestal met de koper/verkoper. Als je er niet uitkomt met de koper/verkoper dan kun je Fiverr inschakelen. Dit kan enige tijd duren. Laat alleen een Fiverr klacht achter als je ook daadwerkelijk een probleem hebt met dit platform. Klachten over kopers/verkopers zullen niet worden toegelaten. Zorg er wel voor dat je klacht netjes geformuleerd is.

Fiverr kortingscode

Wil je een gig bestellen met extra korting? Dat kan met een Fiverr kortingscode. Deze code kan je tijdens het bestelproces invoeren en zorg direct voor een korting. Deze codes zijn meestal beschikbaar tijdens feestdagen en worden via de nieuwsbrief gecommuniceerd. Wanneer er een code beschikbaar is wordt deze op 123Klantervaringen getoond.

Fiverr
9.7 Score
2 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
10.0
Klantenservice
10.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Verzending
10.0

Is Fiverr betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Fiverr of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Fiverr een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Fiverr ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Fiverr ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Fiverr review te delen met onze bezoekers. Je Fiverr beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Fiverr?

Fiverr is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat Fiverr ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Fiverr review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo