Veelgestelde vragen

Antwoord op al jouw vragen

Wij vinden het belangrijk dat iedere internetgebruiker zich veilig kan voelen op het internet en zich geen zorgen hoeft te maken bij online aankopen. 123Klantervaringen is in het leven geroepen, zodat iedere bezoeker zijn of haar ervaring kan delen met andere bezoekers. Zo creëer je een overzicht van alle betrouwbare webshops en bedrijven waar je veilig je producten of diensten kunt afnemen. Op deze pagina vind je het antwoord op de veelgestelde vragen die wij krijgen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Website gerelateerde vragen.

Wat is 123Klantervaringen?

123Klantervaringen.nl is een platform waar klanten webshops en bedrijven kunnen beoordelen met hun eigen ervaring. Klanten helpen door het delen van hun beoordeling toekomstige klanten bij het maken van keuze. Een bedrijf met veel positieve beoordelingen is een stuk aantrekkelijker dan alleen maar slechte ervaringen.

Is 123Klantervaringen onafhankelijk?

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk. Wij hebben er geen enkel baat bij of een bedrijf positief of negatief beoordeeld wordt. Het belangrijkste is dat de beoordeling gebaseerd is op gegronde redenen. Wij stimuleren klanten wel om een review achter te laten om op zo een manier je waardering voor een bedrijf te tonen. Aangezien er meestal pas aan de bel wordt getrokken bij een negatieve ervaring.

Zijn de reviews van 123Klantervaringen betrouwbaar?

Dit is onze grootste zorg en wij doen hard ons best om alleen betrouwbare reviews door te laten. Het gebeurt vaak dat de concurrentie een bedrijf zwart wilt maken, en dit gaan wij tegen door een aantal ingebouwde controles:

  • Iedere review wordt handmatig beoordeeld
  • Controle op IP-adres
  • Gebruik van wegwerp e-mailadressen is niet toegestaan
  • E-mailadres mag maar één keer voorkomen (per bedrijf)

Daarnaast worden berichten op een aantal andere punten gecontroleerd, die wij liever geheim houden. Reviews die deze regels overtreden worden niet toegelaten op de website.

Mag 123Klantervaringen reviews aanpassen?

Ja, wij mogen reviews aanpassen. Dit gebeurt meestal bij gegronde reviews die grof taalgebruik bevatten. Wij zijn 100% onafhankelijk en zullen nooit een negatieve review positief maken, of andersom.

Mag 123Klantervaringen reviews verwijderen?

Ja, wij mogen reviews verwijderen. Dit doen wij bij SPAM reviews of reviews met zeer grof taalgebruik.

Mag iedereen een review achterlaten op 123Klantervaringen?

Ja, dit platform is voor iedereen en wij hebben de toegang om een review achter te laten zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Zo hoeft men zich niet te registreren, en kan je op de pagina direct beginnen met het typen van je ervaring.

Mag ik een negatieve review achterlaten?

Negatieve reviews worden zeker geaccepteerd. Houd er rekening mee dat je je review goed beargumenteerd. Een review zonder duidelijke argumentatie wordt niet toegelaten op de website (zowel positief als negatief).

Zijn reviews toegestaan waarvoor jij betaalt krijgt?

Nee, reviews waarvoor jij betaalt krijgt zijn niet toegestaan. Hierdoor ben je namelijk eerder geneigd een positieve review te schrijven.

123Klantervaringen
Logo