Ziggo ervaringen en reviews

6 maanden voor € 34,95
6 maanden voor € 34,95
Ziggo
6 maanden voor € 34,95
6 maanden voor € 34,95
3 Opmerkingen van Ziggo
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Was al jaren klant bij UPC totdat dit werd overgenomen door Ziggo. Ben begonnen met de internet snelheid van 20Mbit, dat vervolgens bij UPC verhoogd werd naar 40Mbit. Na de overname bood Ziggo mij zelf aan om het abonnement te verhogen naar 60Mbit, terwijl de maandelijkse kosten minder zouden worden. Dit noem ik nog eens klantenservice. Ik heb uiteraard gebruik gemaakt van deze deal en kan nu super snel internetten.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Zelf komen met scherpe deals Altijd verbinding, bijna nooit storing Alles-in-een van Ziggo
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  40
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  100

  Ben wel tevreden met Ziggo.
  Met een 500/100 lijn kom je niets te kort.
  Downloaden gaat snel, de boel is betrouwbaar.
  De klantenservice is wel wat gefragmenteerd, traag en onhandig maar wie volhoudt krijgt ook daar gedaan wat je wilt

  Lees meer...
  + Pluspunten: snelheid betrouwbaarheid
  - Minpunten: Prijs klantenservice
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 0.25
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  Ik ben al 5 jaar klant bij Ziggo. Nu hebben ze bij KvK ontdekt dat ik een klein bedrijfje heb, geregistreerd op mijn adres. Ze hebben iemand langs de deur gestuurd die mijn man een zakelijke abonnement heeft aangesmeerd, 20% duurder dan wat we nu hebben. Ze hebben het op mijn bedrijf gezet zonder mijn toestemming. Ze zijn ‘vergeten’ te zeggen dat zakelijke klanten geen 14-dagen bedenktijd hebben. De klantenservice is niet behulpzaam en tamelijk onbeleefd. Nu zit ik opgeschept met een duur abonnement.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Ziggo is één van de bekendste internet, televisie en telefonie leveranciers van Nederland. De bekendheid hebben zij niet alleen te danken aan de vele fusies, maar ook aan de zeer snelle internetsnelheden en uitgebreide televisiezenderpakketten. Deze alles-in-1 leverancier kan momenteel snelheden leveren tot wel 300 Mbit/s, en in tegenstelling tot andere leveranciers kan je bij Ziggo altijd de beloofde snelheid halen (mits zij op je postcode kunnen leveren). Zij leveren namelijk via het kabelnetwerk in plaats van het kopernetwerk van KPN, waardoor de afstand tot de centrale weinig tot geen invloed heeft op de snelheid. Ziggo is recent gefuseerd met UPC en Vodafone, waardoor zij een nog grotere markt hebben veroverd en vele verschillende diensten kunnen aanbieden. UPC is verder gegaan onder de naam Ziggo, waardoor een groter deel van Nederland bekend is geworden met dit bedrijf.

Via de Ziggo website kun je vele verschillende diensten afnemen, zoals een alles-in-1 pakket, internet, bellen, mobiel of televisie. De dienst waar dit bedrijf bekent om staat zijn natuurlijk de alles-in-één pakketten. Vrijwel iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die een ervaring hiermee heeft. De pakketten zijn opgedeeld in drie groottes voor de kleine, gemiddelde en de grootverbruikers. Zo kan iedere consument of zakelijke partner een keuze maken welk pakket het beste bij hem of haar past. Momenteel zijn de volgende pakketten beschikbaar:

 • Klein

  € 34,95 /maand

  • 40 Mbit/s download
  • 4 Mbit/s upload
  • Router met WiFi
  • Gratis WiFi hotspots
  • Mediabox + 70 zenders
  • Ziggo GO online TV kijken

 • Middel

  € 34,95 /maand

  • 150 Mbit/s download
  • 15 Mbit/s upload
  • Router met WiFi
  • Gratis WiFi hotspots
  • Mediabox XL + 70 zenders
  • Opnemen/Pauzeren
  • Ziggo GO online TV kijken
  • Ziggo Movies en Series

 • Groot

  € 34,95 /maand

  • 300 Mbit/s download
  • 30 Mbit/s upload
  • Router met WiFi
  • Gratis WiFi hotspots
  • Mediabox XL + 115 zenders
  • Opnemen/Pauzeren
  • Ziggo GO online TV kijken
  • Ziggo Movies en Series XL


Deze standaard pakketten veranderen om de zoveel tijd en worden vaak in prijs verlaagd tijdens bepaalde actieweken. Zo kun je regelmatig gebruikmaken van de bovenstaande actieprijs voor de eerste 3 of 6 maanden, daarnaast vervallen de servicekosten van € 17,50 ook wel eens. Onze ervaring leert dat hoe vaker je de website bekijkt, hoe beter de acties worden. Ziggo plaatst namelijk cookies op je computer en kunnen aan de hand hiervan controleren hoe geïnteresseerd iemand is. Wij horen regelmatig succesverhalen van bezoekers die vaker de website hebben bekeken op de dezelfde device (computer, tablet of mobiele telefoon) na verloop van tijd een betere deal voorgeschoteld krijgen. De beste deal die wij tot nu toe hebben gezien is het pakket voor de eerste 6 maanden voor de actieprijs en geen servicekosten.

Ziggo staat ook bekend om haar populaire zenderpakketten, met name hun eigen kanaal Ziggo Sport. Zij bieden momenteel Ziggo Sport Totaal, waarbij je op zes kanalen naar jouw favoriete sporten kunt kijken voor nog geen € 15 per maand (mei 2017). Daarnaast is ook FOX Sports beschikbaar in de vorm van Internationaal en Eredivisie. Met FOX Sports Compleet kun je voor nog geen € 25 per maand (mei 2017) naar beide kanalen kijken. Voor een incidentele voetbal liefhebber kun je ook een FOX Sports dagpas bestellen voor € 7,95 (mei 2017), hiermee kun je de gehele dag alle wedstrijden op FOX Sports bekijken. Verder heeft Ziggo ook zijn eigen Ziggo Movies & Series XL, waarbij je kunt genieten van onder andere exclusieve HBO content, zoals Westworld en Game of Thrones.

Het leuke van de Ziggo internetmodems is dat je automatisch meedoet aan een zeer grote open WiFi-netwerk. Iedere modem straalt twee aparte signalen uit, één voor jouw eigen internet en een ander voor een groot netwerk voor Ziggo klanten. Jij hebt hier als eindgebruiker geen last van en kan zelf bepalen of je wel of niet meedoet. Als je wel meedoet kan jij met jouw login gegevens verbinden met iedere Ziggo modem en gebruik maken van ‘gratis’ internet. Er zijn zeer veel Ziggo klanten, dus je kunt vrijwel overal gebruik maken van internet (mits je het zelf ook heb aanstaan). Ziggo probeert zo een landelijke dekking te maken van gratis internet, zodat jij altijd en overal verbonden met de wereld kunt zijn.

Iets interessants gezien bij Ziggo? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Ziggo. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Ziggo review te laten lezen.

Is Ziggo betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Ziggo:

 • Hoofdsponser van AFC Ajax
 • Contact via het internet, maar ook in fysieke Ziggo, Vodafone of Media Markt winkels
 • Gefuseerd met UPC en Vodafone

De Ziggo klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Verzendkosten Gratis
Levertijd 4 werkdagen (afhankelijk per dienst)
Servicekosten € 17,50

Ziggo storing

Met internet, televisie en telefonie kan er natuurlijk altijd een storing zijn, dit kan gebeuren door direct of indirecte invloed van Ziggo. Iedere leverancier van deze diensten zal hier last van hebben en het is de kunst om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Tijdens storingen kun je dit altijd terugvinden op het internet en krijg je een indicatie hoelang het ongeveer gaat duren. Mocht je toch het gevoel hebben dat je niet goed bent behandeld dan kun je ten alle tijden contact opnemen met de Ziggo Helpdesk.

Alle pakketten 6 maanden voor € 34,95 en geen servicekosten á € 17,50
Bekijk de website van Ziggo regelmatig op dezelfde computer, telefoon of smartphone en je zult zien dat de deals gunstiger worden naar mate je vaker kijkt!

Ziggo
5.9 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
6.6
Klantenservice
5.0
Prijs/Kwaliteit
6.0
Verzending
6.3

Is Ziggo betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Ziggo of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Ziggo een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Ziggo ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Ziggo ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Ziggo review te delen met onze bezoekers. Je Ziggo beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Ziggo?

Ziggo is vooral actief in de categorie Internet bellen en TV. Het kan zo zijn dat Ziggo ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Ziggo review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo