Greenchoice ervaringen en reviews

€ 179,50 Cadeau
€ 179,50 Cadeau
Greenchoice
€ 179,50 Cadeau
€ 179,50 Cadeau
1 Review van Greenchoice
 1. Jaren bij green choice als klant geweest. Stap ik over naar een andere leverancier. Altijd geld terug gekregen bij de maand nota’s. En nu krijg ik toch een eind nota. Waar de honden geen brood van lusten.
  Zijn ze gek geworden!!!!
  Zo 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
  Ps net gebeld. En ik mag zo niet mijn verhaal afmaken. HUH!!!
  Lekker klantvriendelijk

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Ontvang 3 of 2 gratis Windvangers ter waarde van maximaal € 179,50
Bij afsluiten van een 5 of 3-jarig contract

De website van Greenchoice is eerlijk en transparant. Het laat je precies zien waar ze groene energie vandaan halen en hoeveel dit is. Zo weet jij als klant exact waar je energie vandaan komt. Greenchoice haalt energie enkel uit echte groene bronnen, dit proberen ze zelf op te wekken uit natuurlijke bronnen, denk aan zon, wind water en biomassa. Doordat de website zo transparant is heb jij zekerheid van de oorsprong van de energie die jij thuis verbruikt. Buiten het feit dat ze al het stroom uit natuurlijke bronnen halen, proberen ze stroom ook zo dicht mogelijk bij huis te halen. Zo wordt 80% van de stroom in Nederland opgewekt, terwijl andere aanbieders dit veelal in Europa of zelfs hierbuiten halen.

Greenchoice biedt bosgecompenseerd- en biogas aan

Het unieke van Greenchoice is dat ze de voorloper zijn in het compenseren van het gasverbruik van de klanten. Dit doen ze door bosgecompenseerd- en biogas aan te bieden. Wat inhoudt dat het gasverbruik gecompenseerd wordt door bijvoorbeeld bos aan te planten. Als je minder stroom opwekt dan je verbruikt wordt normaal gesproken het stroom wat je niet gebruikt afgetrokken van het stroom wat je wel in verbruik neemt. Dit wordt salderen genoemd. Je kunt het zien als een grote batterij, doordat je de stroom die je terug levert op een later tijdstip weer kunt gebruiken tegen hetzelfde tarief. Wanneer je bijvoorbeeld in de zomer meer energie terug levert dan dat je in gebruik neemt. Maar in de winter juist meer stroom nodig hebt dan je opwekt, dan zal Greenchoice jouw stroom salderen op je energienota en hoef je dus niets te betalen. Zo spaar je in de zomer als het ware extra stroom. Dit zijn kosten die je bij veel energie maatschappijen wel moet betalen, maar deze worden je bij Greenchoice bespaart gebleven. Wel zo handig als je beschikt over zonnepanelen. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om van de vele voordelen van Greenchoice gebruik te gaan maken, dan zal Green Choice je helpen bij alle ingewikkelde zaken op het gebied van overstappen.

Iets interessants gezien bij Greenchoice? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Greenchoice. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Greenchoice review te laten lezen.

Is Greenchoice betrouwbaar?

Voordelen energie en/of gas afnemen bij Greenchoice:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (24302685)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Kruisplein 15, 3014 DB Rotterdam)
 • 100% groene duurzame energie en 80% uit eigen land
 • 400 000 tevreden klanten
 • Verdien € 25 via Greenchoice vriendenvoordeel door iemand aan te melden
 • Makkelijk zelf alles online regelen via de website

De Greenchoice klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Verzendkosten Niet  van toepassing
Levertijd Meestal binnen een maand
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Niet van toepassing

Greenchoice klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Greenchoice bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Greenchoice kortingscode

Helaas biedt Greenchoice geen kortingscodes aan voor haar klanten. Het is ook niet mogelijk om deze in toe voeren. Zelf proberen ze zo goedkoop mogelijke 100% groene energie te bieden uit eigen land. Dit betekent dat iedere klant gebruik mag maken voor de scherpste energie prijs.

Is Greenchoice betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Greenchoice of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Greenchoice een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Greenchoice ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Greenchoice ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Greenchoice review te delen met onze bezoekers. Je Greenchoice beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Greenchoice?

Greenchoice is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat Greenchoice ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Greenchoice review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo