Somfy ervaringen en reviews

10% Kortingscode
10% Kortingscode
Somfy
10% Kortingscode
10% Kortingscode
5 Reviews van Somfy
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 3.35
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  50
  Prijs/Kwaliteit
  60
  Verzending
  80

  De Somfy-Shop reageert snel om een product te verkopen, maar als het product niet doet zoals verwacht, komt er geen reactie meer. Heb meerdere mails gestuurd, maar het blijft stil.
  Mijn advies is dan ook hier geen artiklen te kopen. Support krijg je niet en Somfy artikelen zijn vaak elders goedkoper.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: product was snel in huis.
  - Negatieve Punten: Hele slechte klanten service. Foute info bij verkoop. Totaal geen support.
  Nuttig(8) Niet nuttig(1)Je hebt al gestemd
 2. Reageer
  Jaap Ruisendaal 6 april 2020 om 15:42

  Sept 2015 terras overkapping inclusief terrasverwarmer en zonnescherm laten plaatsen
  Aug 2017 terrasverwarmer stuk. Somfy zocht niets te kunnen doen (zoek maar een dealer) Ik kom terecht bij de fa. Hulsman de Veluwe in Hilversum. Deze firma spant zich tot het uiterste in en na diverse malen contact met Somfy krijgt deze dealer eind december een nieuwe verwarmer toe gestuurd. Tot zover alles redelijk opgelost.
  Sept 2019 de voor garantie ontvangen verwarmer stuk en naar de dealer gebracht en deze laat mij weten dat Somfy hem niet gaat vergoeden omdat ik geen factuur kan tonen.
  Ik heb beide keren geen factuur ontvangen.
  Somfy kan toch aan de nummers zien wat de productie datum is.
  Maat geen enkele medewerking van Somfy. ZEER SLECHT.

 3. 2.6
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  50

  Zeer slechte service. Reageren gewoon niet als product niet functioneert.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Geen contact te krijgen bij problemen. Zeer slechte service
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 4. 0.6
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Helaas ook niet onder de indruk. Installateur heeft screens geplaatst met 1 multi-kanaals afstandbediening. Werkt perfect. Maar probeer die maar eens met Somfy connexoon te koppelen zodat je de screens via een app kan bedienen…. Geen enkele handleiding is duidelijk, het daarin vermelde telefoonnummer is niet in gebruik, super slechte informatievoorziening.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 5. 2.1
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  80

  Ruim een jaar geleden het Somfy Home Alarm systeem aangeschaft.

  Ondertussen alle “Intellitag™ raam-/deursensoren” uitgeschakeld omdat ze met regelmaat vals alarm geven. Ook nu veelvuldig en opnieuw tunen en op minst gevoelig instellen. Het alarmsysteem werkt nu alleen nog met de bewegingssensor.

  Support reageert niet, waardeloos. Voor mij nooit meer iets van Somfy.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: * app werkt prima * remote control werkt prima
  - Negatieve Punten: * geen service * raam-/deursensoren geven vals alarm
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

10% kortingscode bij Shop.somfy
Somfy is wereldwijd marktleider in het motoriseren van zonwering & raamdecoratie en is uitgegroeid tot specialist in Smart Home en connected living. Profiteer nu van 10% korting.
Somfy smart home zorgt voor een veilig gevoel voor als je thuis bent, maar ook als je niet thuis bent. Met de oplossingen van Somfy ben je altijd verbonden met je huis en kun je alles gemakkelijk bedienen zonder technische ervaring. Op deze manier kun je alles in de gaten houden en bedienen met de app op je smartphone. De installatie van de producten van Somfy is eenvoudig en de software is zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt op afstand je gehele huis onder controle en kan alles bedienen van kamer tot kamer. Vrijwel alle elektrische apparaten en producten worden nog handmatig bedient in ons huis. Denk hierbij aan de verwarming, de gordijnen, het verlichting, maar ook sensoren en camera’s.

Regel alles met Somfy via je smartphone

Hoe fijn zou het zijn om al deze producten en apparaten de bedienen vanaf je smartphone? Somfy heeft hier hele slimme oplossingen voor gevonden dat ervoor zorgt dat alle apparaten met elkaar verbonden zijn. Dit gebeurt via de beveiligde server van Somfy en de werking hiervan is eenvoudig en zeer veilig. Je installeert de zogeheten Tahoma Box in je huis en deze staat in connectie tussen jouw smartphone en de server van Somfy. Via de Tahoma box kun je alle apparaten in het huis bedienen. Somfy is speciaal voor de moderne huishouden dat het leven graag comfortabeler en gemakkelijker wilt maken. In de webshop zijn volledige Smart Home pakketten te koop die inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden.

Iets interessants gezien bij Shop.somfy? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Shop.somfy. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Shop.somfy review te laten lezen.

Is Somfy betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij shop.somfy.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (28045903)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Diamantlaan 6 2132 WV, Hoofddorp)
 • Duidelijke verzend- en retourneergegevens
 • Thuiswinkel Waarborg

De Somfy klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Klarna en Mister Cash
Verzendkosten Gratis
Levertijd Maximaal 10 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Somfy klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Shop.somfy bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Somfy kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Shop.somfy kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Somfy
4.2 Score
5 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
6.2
Klantenservice
2.2
Prijs/Kwaliteit
2.8
Verzending
5.6

Is Somfy betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Somfy of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Somfy een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Somfy ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Somfy ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Somfy review te delen met onze bezoekers. Je Somfy beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Somfy?

Somfy is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Somfy ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Somfy review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo