Kabeldirect ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Kabeldirect

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Kabeldirect kortingscode voor 10% korting op kerstverlichting

Tegenwoordig zijn kabels één van de belangrijkste voorwerpen die we regelmatig nodig hebben. Zonder een goede kabel voor je telefoon, computer of je pc wordt je enorm belemmerd in het leven, omdat je belangrijkste spullen niet te gebruiken zijn. De noodzaak van kabels wordt vaak onderschat. Kabeldirect is de ideale leverancier op het gebied van elk soort kabel. Ben je op zoek voor je audiokabel, een kabel voor je PC of Laptop, een kabel op het gebied van Netwerk of voor de TV? Kabeldirect heeft het allemaal voor je.

Wanneer je een nieuwe kabel nodig hebt heb je uiteraard geen zin om hier dagen lang op te zitten wachten. Het mooie van Kabeldirect is dat wanneer je een kabel besteld voor 22:00 het nog de volgende dag bij je in huis ligt mits het product op voorraad is, mooi toch? Het zou kunnen voorkomen dat je toch per ongeluk de verkeerde kabel besteld die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Wanneer dit gebeurt heb je bij Kabeldirect gelukkig binnen 14 dagen de mogelijkheid om je kabel om te ruilen of je geld terug te krijgen. Zo is je foute keuze goed hersteld en hoef je hier niet voor te betalen.

Gratis verzending bij Kabeldirect vanaf 50 euro

Voor bedrijven is Kabeldirect ook geschikt. Wanneer je groot inkoopt heb je de mogelijkheid om staffelkortingen te ontvangen en ook kun je achteraf betalen. Bij Kabeldirect helpen ze je aan elk soort kabel dus je kunt hier als bedrijf altijd terecht voor je benodigdheden. Het verzenden van je kabel kost je normaal gesproken € 3,95, tenzij je voor 50 euro aan kabels besteld. De verzending is vanaf 50 euro namelijk helemaal gratis. Ben jij niet zo handig op het gebied van kabels? Dan hoef je niet te vrezen, de klantenservice van Kabeldirect staat elke werkdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00. Via de klantenservice kunnen de werknemers van Kabeldirect je met elke inhoudelijke vraag helpen op het gebied van kabels.

Iets interessants gezien bij Kabeldirect? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Kabeldirect. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Kabeldirect review te laten lezen.

Is Kabeldirect betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Kabeldirect.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (72027762)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Haefland 5-A, 6441PA Brunssum)
  • Voorraad wordt getoond bij ieder product
  • Gratis afhalen in Brussum
  • Webshop Keurmerk

De Kabeldirect klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard en Mister Cash
Verzendkosten Gratis vanaf € 50, anders € 3,95
Levertijd Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Kabeldirect klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Kabeldirect bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Kabeldirect kortingscode

Extra korting op alle kabels met een Kabeldirect coupon? Soms stelt dit bedrijf een code beschikbaar, dit is meestal tijdens feestelijke dagen. Deze codes zijn meestal geldig op slechts een kleine productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Kabeldirect kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Kabeldirect betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Kabeldirect of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Kabeldirect een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Kabeldirect ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Kabeldirect ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Kabeldirect review te delen met onze bezoekers. Je Kabeldirect beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Kabeldirect?

Kabeldirect is vooral actief in de categorie Electronica. Het kan zo zijn dat Kabeldirect ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Kabeldirect review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo