Feenstra ervaringen en reviews

Gratis ATAG One
Gratis ATAG One
Feenstra
Gratis ATAG One
Gratis ATAG One
1 Reactie van Feenstra
 1. 2
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  40
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  40

  Vanaf vrijdag probeer ik al een nieuwe geiser te krijgen via feenstra intussen is het dinsdag en zitten we al 6 dagen zonder warm water
  Deze week komen ze sowieso niet meer
  Echt belachelijk
  Intussen al 2 e-mails gestuurd en 5 telefoontjes verder

  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen positieve dingen te vermelden behalve de aardige mevrouw die ik sprak als eerste
  - Minpunten: Vanaf vrijdag probeer ik al een nieuwe geiser te krijgen via feenstra intussen is het dinsdag en zitten we al 6 dagen zonder warm water Deze week komen ze sowieso niet meer Echt belachelijk Intussen al 2 e-mails gestuurd en 5 telefoontjes verder
  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Gratis ATAG One slimme thermostaat
Feenstra zorgt ervoor dat je op technisch vlak zorgeloos kunt wonen, door op de juiste manieren techniek te installeren en te onderhouden. Wij benoemen dit bewust op technisch vlak en niet bij het productsoort waar zij in gespecialiseerd zijn, want dat is namelijk een hele waslijst. Feenstra zorgt voor installatie en onderhoud van je: Verwarming, Boiler, Geiser, Ventilatiesysteem, Beveiliging, Zonnepanelen en Isolatie.

Met maar liefst 800 gecertificeerde en opgeleide monteurs opereren zij vanuit 25 vestigingen om je woning veiliger, aangenamer en gezonder te maken. Alles wat jouw huis aangenaam of veilig maakt wordt verzorgd door Feenstra. ’s Avonds een heerlijk warm huis, terwijl het buiten sneeuwt, wordt verzorgd door Feenstra. Lekker warm douchen na een dag hard werken, wordt verzorgd door Feenstra. Inbrekers afschrikken met een betaalbare maar doeltreffende camerasysteem, wordt verzorgd door Feenstra. Dit is slechts het tipje van de sluier van installatiediensten die Feenstra levert. Momenteel zijn er ongeveer 800 000 huishoudens in Nederland aangesloten bij dit bedrijf en maakt dit een van de grootste installatieservice van Nederland. Feenstra kan dan ook een nationale dekking bieden op het gebied van dienstverlenging voor energie.

Feenstra maakt jouw huis aangenamer en veiliger

Feenstra wilt meer zijn dan alleen een naam. Feenstra staat ergens voor en zijn meer dan alleen een logo. De monteurs, de producten, hun oplossingen, de diensten en de campagnes staan voor vertrouwen, veiligheid, vakmanschap en vooruitstrevendheid. Een combinatie van de unieke waarde, hun kernwaarden, waarden die de passie onderbouwen, die tonen dat ze ondernemend zijn en om te bewijzen dat ze steeds beter willen worden.

Iets interessants gezien bij Feenstra? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Feenstra. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Feenstra review te laten lezen.

Is Feenstra betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Feenstra:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website
 • 25 vestigingen verspreid door het land
 • Beschikt over verschillende certificeringen, waardonder SCIOS, VENIN, OHSAS 18001 en NCP
 • Storingsdienst 24/7 bereikbaar

De Feenstra klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Kopen of huren
Verzendkosten Per product verschillend
Levertijd Per product verschillend
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Feenstra klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Feenstra bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Feenstra kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Feenstra kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Feenstra
2.5 Totale Score
2 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
2.5
Klantenservice
2.5
Prijs/Kwaliteit
2.5
Verzending
2.5

Is Feenstra betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Feenstra of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Feenstra een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Feenstra ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Feenstra ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Feenstra review te delen met onze bezoekers. Je Feenstra beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Feenstra?

Feenstra is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat Feenstra ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Feenstra review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo