Pricewise ervaringen en reviews

Extra Welkomstpremie
Extra Welkomstpremie
Pricewise
Extra Welkomstpremie
Extra Welkomstpremie
4 Opmerkingen van Pricewise
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik ben vlekkeloos overgestapt van Nuon naar NLE en dit scheelde mij ruim 30 euro in de maand. Ik had bij Nuon wel een iets te hoog abonnement, maar kon bij NLE een veel beter passend tarief krijgen. Na het vergelijken van de goedkoopste aanbieder en het opgeven mijn gegevens ontving ik direct een bevestiging dat de besparing op mijn energierekening geregeld was. Daarnaast kreeg ik direct mijn energiecontract en mijn termijnbedrag te zien. Na een aantal weken werd mijn overstap stilletjes geregeld en betaalde ik minder per maand 🙂

  Lees meer...
  + Pluspunten: Gemakkelijk vergelijken op verschillende criteria Altijd een goedkopere prijs dan dat je betaalt Direct je contract en 14 dagen bedenktijd
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Vanaf 1 juli verhoogd Ziggo zijn tarieven en dat betekent dat ik contractvrij ben (en ik zat nog in mijn actieperiode haha). Ik had mijn Ziggo abonnement via Pricewise aangevraagd en zij attendeerden mij dan ook dat ik nu contractvrij ben. Pricewise had een speciale actie waarmee je nog eens 20 euro extra cashback krijgt op alle tv pakketten. Ben overgestapt naar T-mobile, waarbij zij nu een actie hebben voor de eerste 6 maanden 50% korting en gratis eredivisie 1.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Contractvrij door prijsverhoging 20 euro cashback via Pricewise Eerste 6 maanden 50% korting bij T-mobile
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 2.1
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  40

  Afsluiten T-Mobile thuis + 6mnd Videoland actie en Cashback 60,- euro

  Op 31 December afgesloten via de site. De actie knop/ Titel vermelde deze actie. Bij het ontvangen van het contract was deze actie weggelaten! Geen 6 mnd Videoland meer.
  Contract werd pas maandag bij T Mobile verwerk op de 4 Januari. De Videoland actie was tot de 3e. Dus daar was hij ook niet meer in opgenomen! Terwijl abonnementen afgesloten voor de 3e deze Videoland actie kregen.
  Ook de Cashback actie wordt niet uitbetaald, omdat T mobile later alles op een nieuw contract zette. Vanwege de einddatum overlapping met mijn oude provider. Dus contract nummer klopt niet meer. Dus geen Cashback meer! Afsluiten kunnen ze wel. Een samenwerking om complicaties op te lossen met een partner kunnen ze niet! De klant staat in de kou!!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Afgesloten wordt het wel
  - Minpunten: Nazorg bij complicaties zeer beperkt! Acties knop op de site, niet accorderend met je contract. Dus kijk deze na!
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Let op hun “internetgarantie” is een grote lok-truc en hartstikke nep!

  Als je provider zegt: we hebben de levering gestart, maar 4 monteur afspraken later werkt de hele internetaansluiting nog steeds niet en je belt vervolgens PriceWise om gebruik te maken van hun internetgarantie, dan zeggen ze doodleuk dat de levering is gestart en dat je geen recht hebt op hun garantie.
  “Levering gestart” betekend niet automatisch dat je het ook daadwerkelijk geleverd krijgt!
  Dat is ter vergelijking met een fysiek pakket leveren zoiets zeggen als: “Het pakket is naar je verstuurd, dus je hebt het ontvangen”
  Misleidende lokker dus, eens en nooit weer via PriceWise, kan ik net zo goed direct bij de provider overstappen, hier heb je NIETS aan.

Laat een reactie achter

Uw totale score

Pricewise is één van de grootste vergelijkingswebsites van Nederland op het gebied van Energie, Autoverzekering, Internet en TV en zorgverzekeringen. Dit zijn allemaal zaken waarop jij als consument veel op kan besparen door regelmatig over te stappen van aanbieder. Het is namelijk zo dat leveranciers altijd acties hebben voor nieuwe klanten, en maar weinig aanbiedingen hebben voor bestaande klanten. Hoe vaak heb jij de afgelopen jaren te horen gekregen dat je korting krijgt op je alles-in-één pakket of dat je korting krijgt van je energieleverancier? Die kans is zeer klein, omdat dit meestal heel weinig wordt gedaan. Van je zorgverzekering krijg je soms premiekorting, maar dat weegt niet op tegen de korting die je krijgt als je overstapt. Veel mensen denken dat het overstappen veel gedoe is en dat er veel administratie en rompslomp erbij komt kijken. Niets is minder waar, Pricewise.nl heeft overstappen zo makkelijk gemaakt dat jij alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen. In de meeste gevallen wordt de overstap volledig voor je geregeld en merk je hier vrijwel niets van. Behalve dat je uiteraard veel minder kwijt bent aan je maandelijkse vaste lasten.

Bij Pricewise kun je gemakkelijk bekijken en vergelijken wat de prijzen zijn van andere leveranciers voor jouw geselecteerde dienst. Zo kun je direct zien wat je minder kan betalen voor bijvoorbeeld energie en je kunt gemakkelijk gebruik maken van nieuwe klanten korting door over te stappen. Wij raden je in ieder geval aan om in ieder geval ieder jaar over te stappen naar een nieuwe energieleverancier en zorgverzekering (als je geen speciale verzekering hebt). Zo kun je vele honderden euro’s per jaar besparen en weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Start met vergelijken!

Iets interessants gezien bij Pricewise? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Pricewise. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Pricewise review te laten lezen.

Is Pricewise betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Pricewise.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (61737747)
 • Eerlijke vergelijking, zelfs met partijen waarmee zij geen banden hebben
 • Website van het jaar 2015 en 2016
 • Thuiswinkel Waarborg / KiFiD

De Pricewise klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Geschiedt via de leverancier zelf, meestal automatische incasso
Verzendkosten Gratis
Levertijd Je ontvangt direct het contract/een bevestiging
Bedenktijd 14 dagen, kosteloos annuleren

Pricewise klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Pricewise bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Pricewise kortingscode

Helaas bestaan er geen Pricewise kortingscodes, maar je ontvangt korting via de website die je normaal via de reguliere site van de leverancier/aanbieder niet krijgt. Je profiteer dus sowieso van voordeel en dat is niet verwerkt in een kortingscode. Vergelijk zelf maar de prijzen via Pricewise.nl en via de officiële website van de aanbieder. Deze korting kan Pricewise.nl geven, omdat zij een kleine commissie ontvangen van de leverancier als zij een nieuwe klant aanbrengen. Deze commissie wordt weer voor een gedeelte doorberekend naar de nieuwe klant, jij dus. Zo bespaar jij nog eens extra op je vaste maandelijkse lasten met de welkomstpremie.

Gratis overstappen via Pricewise.nl
Profiteer altijd van de laagste prijs met exclusieve kortingen. Nu met gratis prijsgarantie, waarbij je het verschil terugkrijgt als het ergens anders goedkoper is.

Pricewise
7.7 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.6
Klantenservice
7.0
Prijs/Kwaliteit
6.6
Verzending
7.6

Is Pricewise betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Pricewise of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Pricewise een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Pricewise ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Pricewise ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Pricewise review te delen met onze bezoekers. Je Pricewise beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Pricewise?

Pricewise is vooral actief in de categorie Financiële producten. Het kan zo zijn dat Pricewise ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Pricewise review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo