CashbackTotaal ervaringen en reviews

Nu € 2,50 Bonus
Nu € 2,50 Bonus
CashbackTotaal
Nu € 2,50 Bonus
Nu € 2,50 Bonus
3 Reviews van CashbackTotaal
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  80

  Sinds ik deze website heb ontdekt, gebruik ik het bij vrijwel al mijn online aankopen. Laatst nog wat bij coolblue besteld en mijn tegoed stond er een maand later al op. Had twee maanden geleden ook iets bij Intertoys besteld, maar dat duurt wat langer. Status staat nog steeds op verwerken, maar dat komt vast wel goed. Vanaf 10 euro kan ik uitbetalen, en daar zit je zo aan.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Extra korting bij alle webshops Kan gebruikt worden in combinatie met andere kortingscodes Ik doe niets anders meer
  - Negatieve Punten: Duurt soms lang voordat de cashback verwerkt is, maar het heeft geen haast.
  Nuttige Review (4) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 2. Wacht nu al meer dan 8 maanden op het cashbackbedrag dat bij hun nog steeds in verwerking is en dus niet voor mij beschikbaar is
  M.a.w. Je kan lang wachten op je geld en dan is het nog afwachten of je het krijgt
  Doe mijn aankopen voortaan via andere cashbacksites

 3. Begin er niet aan bij deze website!
  Echt waardeloos, en reageren nergens op!

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Wist jij dat vrijwel ieder groot bedrijf een speciaal partnerprogramma heeft? Met dit programma kunnen adverteerders reclame maken voor een bedrijf, een speciaal linkje plaatsen en via dat linkje kan een bedrijf volgen of de bezoeker wel of geen aankoop doet. Deze programma’s betalen op verschillende manieren uit. Sommige adverteerders krijgen per klik betaalt, dus als jij op een advertentie klikt dan ontvangt de adverteerder een klein bedrag. Of een adverteerder krijgt per aankoop betaalt, alleen als jij een aankoop doet. Stel de adverteerder krijgt 1000 bezoekers op zijn website tegen 2 cent per klik. Dan verdient hij €20 aan deze bezoekers en ben je er zeker van dat je aan iedere bezoeker verdient. Met de andere manier kan je er niet van uitgaan dat alle 1000 bezoekers een aankoop doet. Het ligt meer aan de manier van adverteren of de bezoeker het product aantrekkelijk vindt en of hij tot aankoop overgaat. Bij een goede webshop koop ongeveer 4% van de bezoekers een product. Wij nemen in de dit geval een realistisch voorbeeld van 2% dat een aankoop doet en staat gelijk aan 20 sales. Stel het product kost € 50 en de adverteerder ontvangt 10% commissie per verkoop dan verdient hij € 5 per verkoop. Als 20 mensen het product kopen dan verdient hij maar liefst 100 euro aan deze 1000 bezoekers. Dit heet affiliate marketing en wordt onder andere verzorgd door TradeTracker.

  CashbackTotaal heeft ervoor gekozen om deze commissie terug te geven aan de consument. Dit wordt gedaan in de vorm van een cashback. Op de website staan de speciale linkjes per webshop, waarop je kunt klikken om een aankoop te registreren. Als je een aankoop hebt gedaan dan wordt dit getoond in het portaal en krijg je een percentage van het bedrag later terug in de vorm van een cashback. Deze website heeft ervoor gekozen om de totale cashback aan jou terug te geven. Het bedrag is meestal na één of twee maanden beschikbaar in je account en kan via bankoverschrijving terug worden gestort op je rekening. Grote bedrijven, zoals Bol.com, Sarenza, Wehkamp, Groupon en Coolblue doen hieraan mee. Zo kun je nog eens extra besparen op de aankopen die je online doet.

  Iets interessants gezien bij CashbackTotaal? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met CashbackTotaal. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw CashbackTotaal review te laten lezen.

  Is CashbackTotaal betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij CashbackTotaal.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Hoogste cashback van Nederland
  • Meer dan 1600 webshops aangesloten

  De CashbackTotaal klantenservice

  ServiceKenmerken
  UitbetalenBankoverschrijving, Bitcoins of goed doel (minimaal € 10)
  CashbackVolledige cashback
  Kosten€ 7,50 per jaar (maar wel volledige cashback)
  Keuringstijd1 maand (afhankelijk van de winkel)

  CashbackTotaal klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met CashbackTotaal bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  CashbackTotaal
  9 Score
  1 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  8
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  8