Tele2 Alles in 1 ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Tele2 Alles in 1

Laat een reactie achter

Uw totale score

Het begon twintig jaar geleden met een idee. Tele2 wilde de bestaande telecommonopolies afbreken. En is dat gelukt? Ken jij Tele2? Zeker, vandaag is het bedrijf één van de grootste telecomaanbieders. Tele2 heeft meer dan 1 miljoen consumenten en tienduizenden bedrijven op haar netwerk. Iedere dag maken overheidsinstanties, financials en je bakker om de hoek gebruik van de telecomservice van het bedrijf.

Alles in 1 van Tele2 is nu extra voordelig

Vandaag vind je zeer scherp geprijsde alles in een abonnementen bij Tele2. Zo kies je eenvoudig het internet, bellen en TV-pakket. Deze aanbieding is extra aantrekkelijk, omdat je korting krijgt voor het in één keer afnemen van meerdere services.

Je kiest gemakkelijk het pakket van je voorkeur. Zo geef je aan of je iemand bent die veel vast belt en of een snelle internetverbinding nodig hebt. Als je namelijk met een familie op één internetverbinding zit, of alleen maakt een groot verschil. Vandaar zit in het duurste Tele2 alles-in-1 pakket het snelte internet. Zodoende kan iedereen tegelijk Netflix kijken, YouTube streamen en videogames spelen. Allemaal op hetzelfde moment. Zonder haperingen en zonder kwaliteitsverlies.

Daarnaast krijg je zowel bij het basis als bij het extra pakket 54 zenders en 28 HD-zenders. Verder heb je dan ook nog toegang tot online TV en de Tele2 Videotheek. Daar kijk je de nieuwste films en kun je je favoriete programma dat je gister gemist hebt terugkijken. Bovendien kun je met de interactieve tv-pakketten maandelijks zendergroepen aan en uitzetten.

Tele2 Alles in 1 ervaringen zijn bijzonder goed

Het mooie is dat je het hele alles-in-één pakket bij Tele2 direct op de website kan bestellen. Met behulp van het online invulformulier regel je alles vanuit je luie stoel. Bovendien kan je van de overstapservice van de organisatie gebruikmaken. Wanneer je dit doet heb je geen enkel omkijken naar het wisselproces van je telecomaanbieder.

Al 20 jaar maakt Tele2 het verschil op de telecommarkt. Het bedrijf zoekt altijd naar een manier om jou de beste deal te geven ongeacht wat de concurrentie doet. Voor internet maakt Tele2 gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Hierdoor zij de Tele2 alles in 1 ervaringen zeer goed en hebben weinig mensen klachten.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Tele2 alles in een reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Tele2 Alles in 1 review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over deze provider zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Tele2 Alles in een review achter voor ander bezoekers.

Is Tele2 Alles in een betrouwbaar?

Voordelen internet, bellen en TV afnemen via tele2.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (33303418, Tele2 Nederland BV)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Wisselwerking 58, 1112 XS Diemen)
 • Beste mobiele provider van 2018
 • Ook keuze uit alleen TV, internet of bellen

Tele2 Alles in een pakketten

 • Light

  € 31 /maand

  • 20 Mbit/s download
  • 1 Mbit/s upload
  • Router met WiFi
  • € 0,13 per minuut bellen
  • 34 zenders
  • 19 HD zenders

 • Basis

  € 37 /maand

  • 60 Mbit/s download
  • 10 Mbit/s upload
  • Router met WiFi
  • 5 uur gratis bellen
  • 54 zenders
  • 28 HD zenders

 • Extra

  € 47 /maand

  • 100 Mbit/s download
  • 10 Mbit/s upload
  • Router met WiFi
  • 50 uur gratis bellen
  • 54 zenders
  • 28 HD zenders


De Tele2 Alles in 1 klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Verzendkosten Gratis
Levertijd 4 tot 5 weken
Bedenktijd 14 dagen
Aansluitkosten € 30

Tele2 Alles in 1 klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Tele2 Alles in 1 klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Tele2 Alles in 1 korting

Wil jij internet, bellen en tv met extra korting? Dan kan dat met een Tele2 Alles in 1 kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Tele2 Alles in 1 kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Tele2 Alles in 1 betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Tele2 Alles in 1 of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Tele2 Alles in 1 een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Tele2 Alles in 1 ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Tele2 Alles in 1 ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Tele2 Alles in 1 review te delen met onze bezoekers. Je Tele2 Alles in 1 beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Tele2 Alles in 1?

Tele2 Alles in 1 is vooral actief in de categorie Internet bellen en TV. Het kan zo zijn dat Tele2 Alles in 1 ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Tele2 Alles in 1 review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo