NHBO ervaringen en reviews

10% korting
10% korting
NHBO
10% korting
10% korting
2 Opmerkingen van NHBO
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  ZE ZIJN FAILLIET 28 juli 2020
  Ik was docent bij deze club die 28 juli failliet is gegaan en niet heeft uitbetaald (veel docenten niet trouwens)
  Dus naast cursisten die hun geld ook niet terugkregen.
  En zeer bijzonder, een van de medewerkers schrijft reviews over een cursus bloemist die hij heeft gevolgd. Als ik dit vergelijk met zijn LinkedIn profiel dan staat dat nog niet bij zijn werkzaamheden. Maar wel de Ondernemersschool, de opleiding waar ze dus doorgaan met geven of niet geven van cursussen en niet terugbetalen

  Lees meer...
  - Minpunten: Betalen docenten niet uit Betalen cursisten niet terug Schrijven reviews over hun eigen cursussen
  Nuttig(5) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Te horen krijgen dat ze failliet verklaard zijn en verder gaan onder een andere naam.
  Zo ook al het geld voor de opleiding kwijtgespeeld.
  Niets van hen gehoord..

Laat een reactie achter

Uw totale score

Profiteer van 10% korting als je minimaal 3 maanden van te voren boekt
De vroegboekkorting is alleen geldig voor klassikale opleidingen en je dient je 3 maanden van te voren ingeschreven te hebben en het bedrag betaald te hebben.

Ben je klaar voor een carrière switch? Of heb je zin om door te leren? Check dan NHBO.nl. Dit is de Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. Daar leer je op een praktische manier verschillende beroepen en specialisaties. Alles is erop toegespitst zodat je direct aan de slag kan. Of je nou als student of werknemer bij de NHBO begint, voor iedereen zijn er mogelijkheden. Het mooiste van dit alles is dat je direct na je opleiding aan de slag kan in je nieuwe werkveld.

Klassikaal of liever thuisstudie? Het is allebei mogelijk

Bij de NHBO kun je zowel thuis studeren als in een klaslokaal. Dus afhankelijk van je motivatie en leervoorkeur heb je volledig de vrijheid om te kiezen tussen de twee. Ben je iemand die liever op eigen tempo aan de slag gaat, dan studeer je wellicht beter thuis. Of ben je iemand die af en toe een steuntje in de rug nodig heeft? Doe jezelf niet tekort en doe de opleiding in de klas.

Daarbij weet je bij de NHBO zowel op leergebied als op financieel gebied altijd waar je aan toe bent. Je ziet vooraf direct hoe groot je investering is en hoelang je leertraject is. Je weet wat je gaat leren en hoeveel begeleiding je krijgt. Verder krijg je altijd toegang tot een online leeromgeving en deelname aan het examen. Zo kan je na het slagen ook daadwerkelijk aan cliënten en werkgevers laten zien wat je geleerd hebt.

Er zijn NHBO’s in Amsterdam, Rotterdam en Breda. Op deze bezoekadressen kun je terecht voor vragen en lessen. Dus woon je in de buurt dan kun je daarnaar school. In alle andere gevallen kun je zeker zijn van dezelfde kwaliteit via het internet.

NHBO ervaringen zijn zeer positief

Dus wil je je omscholen dan kun je onder andere kiezen uit opleidingen tot Ayurvedisch Coach, Bakker, Life Coach, Barbier of Dierenartsassistent. Iedere opleiding heeft dezelfde doeltreffende opzet en je merkt meteen dat je begint aan een steile leercurve. Studenten hebben een zeer goede NHBO ervaring. Zo scoort het bedrijf maar liefst een 7,3 met honderden reviews. Vaak zie je dat bij thuisstudie bedrijven veel klachten zijn, maar bij dit bedrijf valt het dus reuze mee.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst NHBO reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen NHBO review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert.

123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een NHBO review achter voor ander bezoekers.

Is NHBO betrouwbaar?

Voordelen studeren via nhbo.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (63376342)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Marksingel 2A, 4811NV Breda)
 • Drie bezoekadressen: Amsterdam, Breda en Rotterdam
 • Zes campussen in: Breda, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Zwolle en Groningen
 • Prima te combineren met je baan
 • CRKBO geregistreerde instelling, NRTO Keurmerk, KIWA Gecertificeerd en associatie voor examinering

De NHBO klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL of creditcard
Verzendkosten Gratis naar Nederland, België of Frankrijk
Lesmateriaal Fysiek
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

NHBO klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een NHBO klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

NHBO kortingscode

Wil jij studeren met extra korting? Dan kan dat met een NHBO kortingscode. Dit bedrijf maakt studeren iets goedkoper met een speciale code. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare NHBO kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

NHBO
1 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
1
Klantenservice
1
Prijs/Kwaliteit
1
Verzending
1

Is NHBO betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van NHBO of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of NHBO een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen NHBO ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen NHBO ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen NHBO review te delen met onze bezoekers. Je NHBO beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is NHBO?

NHBO is vooral actief in de categorie Opleiding en Cursussen. Het kan zo zijn dat NHBO ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn NHBO review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo