Camping and Co ervaringen en reviews

€ 50 Kortingscode
€ 50 Kortingscode
Camping and Co
€ 50 Kortingscode
€ 50 Kortingscode
1 Review van Camping and Co
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Wat een super fijne reis heb ik gehad via deze geweldige organisatie. Ik kom niet veel meer de deur uit, en was zo blij toen mij zoon mij mee vroeg voor een reisje naar de spaanse kust. Ik heb mijn kostelijk vermaakt en heerlijk genoten van de zon, de camping en de accomodatie. Alles was tip top geregeld en hoefde mij nergens zorgen om te maken, zoals het hoort. Nu ik dit schrijf krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Heerlijk genieten op de camping in landen, zoals Frankrijk en Spanje, boek je nu gemakkelijk online. Camping and Co is de zoekmachine op het gebied van campingvakanties in Nederland en het buitenland. Op de website kun jij gemakkelijk een keuze maken voor bestemmingen die het beste bij jou behoefte past. Ontdek nieuwe campings in landen waar jij nog niet bent geweest en zoek gemakkelijk op jouw voorkeuren. Er worden vakanties aangeboden voor elk budget en er kan gefilterd worden op wat jij wilt uitgeven. Zo bepaal jij van te voren dat je niet meer uitgeeft dan je eigenlijk wilt. De zoekopdrachten kunnen nog verder verfijnd worden door bijvoorbeeld de ligging, accommodaties en andere voorkeuren aan te geven. Zo vind je direct campings die het beste bij jouw gezin past.

  Betaal niet langer teveel voor je reserveringen en sta niet voor onverwachte kosten. Op de website zie je direct alle bijkomende kosten, zodat je bij aankomst niet voor onverwachte kosten komt te staan. Hierbij zijn bijvoorbeeld de reserveringskosten en belastingen meegenomen in het totaalbedrag. Naast campings biedt Camping and Co ook de oplossing voor het verhuren van stacaravans. Zeker als de voorkeur naar een caravan gaat, maar deze niet kan meenemen of liever een luxere versie van een tent wilt, dan is een stacaravan een uitkomst voor jou. Boek direct jouw stacaravan in landen, zoals Italië en Portugal en geniet heerlijk in luxe van de zon. Bij iedere vakantie zie je een uitgebreide fotocollage, het aantal sterren en de beoordeling. Daarnaast zie je de transparante prijs, kun je vakanties met elkaar vergelijken en zie je de faciliteiten.

  Camping en Co ervaringen zijn zeer positief

  Als je je keuze hebt gemaakt kun je de camping of stacaravan direct boeken via de website van Camping and Co. Je kunt je reisgezelschap aangeven, bepalen of je een verzekering neemt en direct de vakantie boeken. Camping and Co biedt de laagste prijsgarantie via de website en is op het moment van boeken de goedkoopste aanbieder van deze vakantie. Als je ergens anders een goedkopere aanbod vindt met dezelfde aanbieding dan wordt het verschil terugbetaalt (mits het voldoet aan de voorwaarden, zie website).

  De ervaringen bij Camping en Co worden als zeer positief ervaren door boekers.

  Iets interessants gezien bij Camping and Co? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Camping and Co. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Camping and Co review te laten lezen.

  Is Camping and Co betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij Camping and Co:

  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Cuserstraat 93 floor 2 and 3th, 1081CN Amsterdam)
  • Telefoonnummer zichtbaar aanwezig op de website (020 808 5574)
  • Veilig online betalen met iDEAL

  De Camping and Co klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal en Credit Card
  Administratiekosten€ 24

  Camping and Co klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Camping and Co bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Camping and Co kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Camping and Co kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  € 50 korting vanaf een besteding van € 550

  Camping and Co
  9 Score
  2 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.0
  Klantenservice
  9.0
  Prijs/Kwaliteit
  9.0
  Verzending
  9.0

  Is Camping and Co betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Camping and Co of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Camping and Co een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Camping and Co ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Camping and Co ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Camping and Co review te delen met onze bezoekers. Je Camping and Co beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Camping and Co?

  Camping and Co is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Camping and Co ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Camping and Co review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.