Plug&Pay ervaringen en reviews

Plug&Pay review

De software van Plug&Pay is een alles-in-een betaalsysteem om de conversies te verhogen. De software is ontwikkeld en getest door de mannen van IMU (Internet Marketing Unie). Zij bieden verschillende softwarepakket aan om bijvoorbeeld je zoekmachineoptimalisatie te verbeteren, een community te creëren of een goed converterende betaalpagina te creëren. In deze Plug&Pay review bekijken wij wat je allemaal met deze software kan en of het echt werkt.

Probeer Plug&Pay 1 maand voor maar € 1
Start eenvoudig een Plug&Pay trial en kijk of de software bij jou past.

Voordeel van de software is dat het eenvoudig te installeren is (ja ook zonder technische kennis) en dat je binnen 5 minuten een kant-en-klare template kan installeren om je conversies te verhogen.

Wat kan je allemaal met Plug&Pay?

Plug&Pay review: conversie verhogende betaalpagina's
Conversie verhogende betaalpagina’s

Met de Plug&Pay software optimaliseer je je betaalpagina, zodat jouw toekomstige klant zonder enige afleiding tot aankoop overgaat. De betaalpagina komt inclusief templates die het IMU team in de praktijk uitvoerig getest heeft. Zij weten dus exact wat wel en wat niet converteert en ze hebben alleen de beste eigenschappen in de templates gestopt. De verschillende technieken die IMU heeft toegepast zorgen voor hogere winstmarges en meer omzet. Hieronder in deze Plug&Pay review hebben wij een aantal functies uitgelicht.

Integratie met betaalprovider Mollie

Plug&Pay biedt een eenvoudige implementatie met betaalprovider Mollie. Mollie verwerkt voor jou de transacties via eenvoudige betaalmethodes, zoals iDEAL, PayPal, automatische incasso en Bancontact. Mollie wordt gebruikt door 80.000 bedrijven, biedt eerlijke tarieven en biedt alle betaalmethodes aan. Het enige wat je hoeft te doen is de speciale Mollie API code te plakken in Plug&Play.

Conversie verhogende templates

Het pakket komt met alle conversie geoptimaliseerde betaalpagina templates. De templates zijn zo ingericht dat de klant vrijwel niets anders kan dan afrekenen. De plaatsing van verschillende onderdelen, de kleuren, de indeling, overal is over nagedacht en alles is getest. Alleen de best converterende templates hebben het eindproduct gehaald.

De templates installeer je eenvoudig met 1 klik op de knop, daarnaast kan je de template naar je eigen smaak aanpassen. Door salestriggers toe te passen kan je USP’s, reviews, garanties, aftellers en meer toevoegen aan je betaalpagina.

1 klik Upsells

Met Upsells kan je een klant tijdens het afrekenproces verleiden met een handig extra product. Het voordeel van Plug&Play is dat de Upsell met 1 klik aan het winkelmandje wordt toegevoegd. Op die manier krijgt de klant nauwelijks tijd om na te denken en gaat hij sneller tot aankoop over.

Maak je upsells nog aantrekkelijker door extra korting te geven.

Abonnement structuren

Wanneer je abonnementen aanbiedt dan kan dit ook eenvoudig met Plug&Pay. De software maakt het mogelijk om maand-, kwartaal en jaarabonnementen aan te bieden. Hierbij wordt periodiek het bedrag door middel van automatische incasso van de rekening van je klant afgeschreven. Wel zo handig.

Affiliatesysteem

Het ingebouwde affiliatesysteem, of ook wel partnerprogramma, zorgt ervoor dat je andere mensen jouw producten kan laten promoten. Hierbij deel je een percentage van je omzet met je partner. Door middel van een unieke link kan er gevolgd worden wie de aankoop heeft geïnitieerd of er een sale heeft plaatsgevonden. Je partners krijgen een eigen dashboard waarin alle statistieken in te zien zijn.

Statistieken

In je eigen dashboard kan je alle statistieken bijhouden over de prestaties van jouw betaalpagina. Denk aan conversieratio’s, verwachte omzet en meer. Ontdek ook bijvoorbeeld hoeveel mensen er afhaken tijdens het proces en waarom dit is.

Plug&Pay review: automatische administratie
Automatische administratie

Financiële administratie

Zelf facturen aanmaken is verleden tijd met Plug&Pay. Voor alle sales worden factureren gegenereerd in jouw eigen huisstijl en vervolgens naar de klant toegestuurd. Via je dashboard kan je eenvoudig facturen inzien, crediteren, herinneringen versturen en heb je een overzicht van je administratie. Het is mogelijk om alles te automatisch te koppelen met jouw boekhoudpakket.

Probeer Plug&Pay 1 maand voor maar € 1
Start eenvoudig een Plug&Pay trial en kijk of de software bij jou past.

Voor wie is Plug&Pay geschikt?

Plug&Pay is geschikt voor iedereen die een eigen product of dienst aanbiedt en de conversie wil verhogen. Gebruik jij nog de standaard Magento checkout of de WooCommerce betaalpagina? Deze betaalpagina’s zijn totaal niet conversie geoptimaliseerd en verleiden de klant niet om tot betaling over te gaan. Daarbij zijn er zoveel zaken die de gebruiker afleiden, waardoor hij misschien wel vergeet te betalen.

Dit alles-in-een pakket bevat alles om een betaalpagina te bouwen, je administratie te automatiseren en een partnerprogramma te starten.

Zeker als je bijvoorbeeld een abonnement structuur toepast kan deze software erg interessant zijn.

Wat zijn de voordelen van Plug&Pay?

In mijn ogen is het grootste voordeel dat alles eenvoudig te installeren is en dat je hiernaast eigenlijk geen andere software nodig hebt voor optimalisatie. Alles zit er in om de klant te converteren. Het is letterlijk mogelijk om binnen 5 minuten je eigen betaalpagina online te zetten (sneller zelfs). Doordat IMU actief is binnen de marketing niche, weten zij exact wat nodig is om een hoge conversie te realiseren. Een van de Plug&Pay ervaringen is dat de omzet met maar liefst 20% gestegen is.

De voordelen:

 • Maak een betaalpagina zonder technische kennis binnen 5 minuten
 • Kies zelf uit een lijst van kant-en-klare betaalpagina’s
 • Integratie met Mollie, biedt een eenmalige betaling of een abonnement aan
 • Vol met conversie verhogende trucjes
 • 1 klik upsell (uniek)
 • Dashboards, statistieken en A/B testing
 • Automatische administratie, inclusief facturen en herinneringen
 • Eigen partnerportaal om aan affiliate marketing te beginnen
 • Koppel het aan je boekhoudpakket

Wat zijn de Plug&Pay kosten?

Aan zo’n volledig pakket zitten natuurlijk kosten verbonden. Op dit moment biedt IMU twee abonnementen aan: Enterprise en Premium.

 • Enterprise

  € 1.750 /jaar

  • Betaalpagina templates
  • Upselling en salestriggers
  • Abonnementen module
  • Facturen en exports
  • Splittesting (A/B testen)
  • Onbeperkt aantal transacties
  • Affiliatesysteem

 • Premium

  € 497 /jaar

  • Betaalpagina templates
  • Upselling en salestriggers
  • Abonnementen module
  • Facturen en exports
  • Splittesting (A/B testen)
  • 250 transacties p/m


Alle abonnementen zijn opzegbaar wanneer de tijdsduur is verstreken. Wanneer je hebt gekozen voor een maandabonnement kan je het later wijzigen naar bijvoorbeeld een jaarabonnement.

Iedereen mag de software 14 dagen gratis uitproberen. Wanneer het niets voor jou is dan kan je zonder opgaaf van reden alles annuleren.

Conclusie Plug&Pay review

Het is duidelijk te merken dat het team van IMU veel ervaring heeft met marketing. Als je de betaalpagina alleen al ziet dan ziet het er beter uit dan de standaard betaalpagina’s die je bij andere webshops ziet. Het is bewezen dat alle trucjes in dit pakket werken om je conversie te verhogen. Als je verschillende Plug&Pay ervaringen leest die zie je duidelijk terug dat het geholpen heeft met het verhogen van de conversie.

Het verhoogt niet alleen je conversie, maar de automatische administratie is ook een zegen. Hier hoef je niet meer naar om te kijken. Abonnementen worden eenvoudig aangesloten, automatische herinneringen, koppeling via Zapier. Het werkt allemaal perfect en het scheelt enorm in tijd. Ik stelde hiervoor facturen met de hand op, dus kun je nagaan. Ook de koppeling met WordPress gaat naadloos en eenvoudig.

Een redelijk positieve Plug&Pay review, maar het is ook gewoon goede software. Wij verdienen iedere maand onze investering dubbel en dwars terug door de verhoging in conversie.

Probeer Plug&Pay 1 maand voor maar € 1
Start eenvoudig een Plug&Pay trial en kijk of de software bij jou past.

Plug&Pay klantenservice

ServiceKenmerken
AdresHerengracht 66, 1015 BR Amsterdam (Plug&Pay BV)
Betaalmethoden o.a. iDEAL, SOFORT en creditcard
Online Binnen 5 minuten
Bedenktijd14 dagen

Plug&Pay kortingscode

Helaas is er geen Plug&Pay kortingscode beschikbaar en is die mogelijkheid er ook niet. Mocht je toch korting willen ontvangen dan kan je het beste een jaarabonnement afsluiten. Bij een jaarabonnement ontvang je maar liefst 350 euro korting. Wanneer er een code beschikbaar wordt gesteld, zullen wij deze Plug&Pay review bijwerken.

Kan ik Plug&Pay gratis proberen?

Gratis is helaas niet mogelijk, maar via onze website kan je de eerste maand voor € 1 gebruikmaken van de software. Als je serieuze interesse hebt dan is dit natuurlijk een no-brainer.

Met welke betaalprovider wordt er gewerkt?

Plug&Pay werkt alleen met Mollie. Je hebt dus ook een account bij Mollie nodig en uiteraard een KvK-nummer

Hoeveel transacties krijg ik bij de betaalpagina

Bij het Premium model krijg je iedere maand 250 transacties, en voor iedere 100 transacties extra wordt er € 9,95 in rekening gebracht. Bij het Enterprise abonnement ontvang je onbeperkt transacties.

Heb ik technische kennis nodig om dit te installeren?

Nee, alles is zo ingericht dat het relatief eenvoudig is om te installeren. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de Plug&Pay helpdesk.

Plug&Pay
9 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

1 Reactie van Plug&Pay
 1. Antwoord
  123Klantervaringen 5 april 2020 op 18:56
  4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  De eerste Plug&Pay review is van ons. Wij beoordelen de software van IMU met een 9.5/10.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Conversie verhogend Geen afleiding voor de klant, alleen maar betalen Modern design Aanpassen naar eigen smaak
  - Minpunten: Hoog prijskaartje
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

123Klantervaringen
Logo