Civas ervaringen en reviews

1 Review van Civas
 1. 4.6
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Ruim aanbod aan opleidingen die goed aansluiten op mijn werkgebied. Het bestellen ging super makkelijk en kon gewoon online. De bestelling ging zoals gewenst, alleen de pakketbezorger was wat minder maar daar kunnen hun niks aan doen. Klantenservice is goed te bereiken maar zou fijn zijn als ze ook buiten kantooruren te bereiken zijn.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Ruim aanbod Makkelijk te bestellen Werken op eigen tempo Goede begeleiding
  - Negatieve Punten: Aanbod zou wat mij betreft nog wat ruimer kunnen
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Bekijk een gratis proefles van iedere studie én ontvang een gratis welkomstcadeau
Wanneer je een studie afneemt bij CIVAS ontvang je vaak een gratis welkomstcadeau
Al meer dan 15 jaar lang is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut van zijn soort. Van voedingsdeskundige, masseur, counseling en coaching tot massage en dierengeneeskunde, je vindt het er allemaal!

Onderwijs jezelf met een studie van CIVAS

CIVAS startte als school voor medisch onderwijs en groeide in enkele jaren uit tot een succesvol opleidingsinstituut met meer dan 120 cursussen en opleidingen.

Door de unieke aanpak valt een opleiding bij CIVAS makkelijk te combineren met je professionele leven. Na een snelle en makkelijke inschrijving via een online formulier, kan je meteen aan de slag. Je krijgt het complete studiepakket in één keer opgestuurd waardoor je op je eigen tempo kan werken. Lekker traag met veel studiepauzes of meteen vijf modules erdoor knallen? Het kan allemaal.

Hoewel een opleiding bij CIVAS grotendeels plaatsvindt in het comfort van je thuis, kan je op heel wat steun en begeleiding rekenen. Je wordt bij elke stap van je opleiding ondersteund door een team van studiebegeleiders. Deze begeleiding gebeurt via een digitaal studentenportaal waar de vakdocenten vragen kunnen beantwoorden, je huiswerk kunnen controleren of je feedback kunnen geven.
Voor sommige opleidingen worden er ook enkele praktijkdagen georganiseerd. Hét geknipte moment om je medestudenten te leren kennen en je theoretische kennis te toetsen.

Het lesmateriaal heeft een duidelijk structuur en opbouw, zo kan je makkelijk de leerstof nog eens doorbladeren na afronding van je opleiding.

Nog niet zeker van je studiekeuze? Je kan steeds van iedere opleiding een gratis proefles volgen om te ondervinden of je de juiste keuze maakt! Ben je daarna nog steeds niet zeker? Dan kan je beroep doen op hun team van studiebegeleiders die je met veel plezier gaan helpen om de juiste keuze te maken.

CIVAS ervaringen zijn bijzonder positief

Een opleiding bij CIVAS staat niet enkel mooi op je CV, maar is ook een mooie aanzet om je eigen praktijk op te richten of je kennis heel wat uit te breiden.
Voor het grootste deel van de opleidingen heb je geen voorstudie nodig, dus grijp je kans en maak die droom waar!

Honderden mensen hebben van een opleiding genoten via dit bedrijf en een CIVAS review achtergelaten. Zo scoort dit instituut een 9.1/10 met meer dan 150 ervaringen.

Heb je iets gezien bij Civas? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een studie hebben gevolgd. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Civas voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook je kennis te vergroten. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Civas beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Civas review te laten lezen.

Is Civas betrouwbaar?

Voordelen opleidingen van Civas.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34102045, CIVAS B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Oudeweg 8-b, 2031 CC Haarlem)
 • Thuis studeren en je eigen tijden bepalen
 • Begeleiding van ervaren studiebegeleiders
 • Een echt diploma of certificaat
 • Opzegtermijn van 1 maand

De Civas klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Achteraf via iDEAL, factuur, automatische incasso (mag ook in termijnen)
Inschrijfgeld € 20
Levertijd 2 werkdagen na inschrijving (tenzij andere startdatum opgegeven)
Bedenktijd 14 dagen
Opzegtermijn 1 maand

Civas klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw studie. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Civas klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Civas review te weigeren.

Civas kortingscode

Extra korting op een studie? Het kan met een Civas kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op studies. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Civas reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Civas kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Civas
9.2 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
10
Klantenservice
8
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
9

Is Civas betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Civas of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Civas een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Civas ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Civas ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Civas review te delen met onze bezoekers. Je Civas beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Civas?

Civas is vooral actief in de categorie Sport. Het kan zo zijn dat Civas ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Civas review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.