Budget Energie ervaringen en reviews

€ 150 Korting
€ 150 Korting
Budget Energie
€ 150 Korting
€ 150 Korting
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Budget Energie

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Bespaar maar liefst € 150 op je energierekening
   Check de actie

   Ben jij hopeloos op zoek naar een duurzamere energie maatschappij en wil dit maar niet lukken? Stop met zoeken en neem een kijkje op de website van Budget Energie. Dit bedrijf faciliteert groene energie voor een betaalbare prijs. Budget Energie is opgericht door Sjef Peeraer en distribueert gegarandeerd 100% groene energie zonder al te veel poespas. Wanneer je ervoor kiest om je stroom te ontvangen van dit bedrijf dan is de overstap zeer eenvoudig voor je geregeld.

   Alles wordt eenvoudig online geregeld met een paar klikken op de knop. Veel energiemaatschappijen hebben grote praatjes en gigantisch veel verschillende acties. Dit zorgt ervoor dat de energiespecificatie en verbruik erg ingewikkeld wordt. Budget Energie is er voor de nuchtere Nederlander die niet in grote praatjes gelooft, niet teveel wil betalen en zo min mogelijk onnodige poespas wilt. Via de website kies je gemakkelijk het ideale pakket dat past bij jouw behoeften. Wanneer jij je adres en het stroom- en gasverbruik doorgeeft dan doet Budget Energie voor jou het werk. Ze zetten de 3 voordeligste contracten voor je op een rijtje. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste deal op het gebied van groene energie.

   Kies uit het Budget Energie pakket dat het beste bij jou past

   Je hebt keuze tussen 3 verschillende pakketten:

   • 1 jaar vast contract
   • 3 jaar vast contract
   • Variabel pakket waarbij je de vrijheid houdt om direct op te zeggen

   Hierbij worden steeds de actuele energie tarieven gehanteerd. Ondanks dat de website zeer duidelijk en goed is te begrijpen, is het toch mogelijk dat je met nog een aantal vragen blijft hangen. Wees dan niet gevreesd en neem contact op met de klantenservice, de klantenservice staat voor je klaar en doet er alles aan om je vraag te beantwoorden.

   Iets interessants gezien bij Budget Energie? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Budget Energie. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Budget Energie review te laten lezen.

   Is Budget Energie betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij Budget Energie:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (53485262)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Vijzelstraat 20, 1017 HK Amsterdam)
   • 100% groene stroom, maar toch goedkoop
   • Aanbevolen door: Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond,

   De Budget Energie klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodenAutomatische incasso
   OverstappenAutomatisch geregeld
   LevertijdBinnen één maand geregeld
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenNiet van toepassing

   Budget Energie klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Budget Energie bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Budget Energie kortingscode

   Helaas bestaan er geen Budget Energie kortingscodes. Wel geeft dit bedrijf regelmatig korting door middel van een budget korting. Het is afhankelijk van welk contract je afsluit, hoeveel korting je krijgt. Wel is de korting geldig voor iedere (nieuwe) klant bij dit bedrijf.

   Is Budget Energie betrouwbaar?

   Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Budget Energie of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Budget Energie een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Budget Energie ervaring te delen met andere gebruikers.

   Kan ik hier mijn eigen Budget Energie ervaring delen?

   Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Budget Energie review te delen met onze bezoekers. Je Budget Energie beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

   Wat voor bedrijf is Budget Energie?

   Budget Energie is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat Budget Energie ook actief is in andere sectoren.

   Wordt mijn Budget Energie review geplaatst?

   Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.