Budget Energie ervaringen en reviews

€ 150 Korting
€ 150 Korting
Budget Energie
€ 150 Korting
€ 150 Korting
2 Reviews van Budget Energie
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Wij hebben bij een aankoop in de mediamarkt een aanbieding gekregen voor budget energie.
  Lijkt leuk maar achteraf heeft het ons veel geld gekost! NIET DOEN DUS!
  We wilden onze overstap laten aansluiten op einde contractdatum, maar door een fout bij budget energie zijn wij 12 dagen voor contractdatum opgezet om te veranderen.
  Hierdoor betalen we niet alleen boete van 2x €50,- (die wordt wel vergoed), maar ook boete correctie vergoeding 2x €125,-! Dus voor 12 dagen te vroeg betalen wij nu €350,- boete!!!!
  Vorige energie leverancier geeft aan alleen via heran procedure nog wat te kunnen doen, maar Budget Energie weigert. We zouden wel kunnen opzeggen, maar er wordt dan niet bij vermeld dat je dan nog eens 2x €125,- boete krijgt!
  Ik heb er maar een woord voor: oplichters!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: goede geldkloppers als oplichters zeer goed geslaagd
  - Negatieve Punten: opdringerig slecht bereikbare klantenservice wurgcontract klantonvriendelijk
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • Vorig jaar Kwam ik bij de mediamarkt en werd aangesproken door een verkoopmedewerker van budget energie, normaal gesproken wimpel ik dat af maar omdat ik over wilde stappen naar een ander was het een mooi aanbod .

   Kreeg een aanbod van gas en Electra berekend op ons verbruik van 53 euro Electra en gas weet ik even niet uit mijn hoofd meer .
   dat samen met een welkomst bonus van 175 euro .
   contact hadden we rond gemaakt en ik had een nieuwe leverancier .
   3 dagen na akkoord van contract kregen we een nieuwe woning aangeboden dit omdat we antikraak huurde en nu naar een vaste woning gingen .
   ik bellen om het contract over te zetten naar het nieuwe adres . dit was nog al een ramp , die bonus moest dus al terug betaald worden omdat ze het contract niet konden wijzigen en hebben hem geannuleerd . nieuw contract aangemaakt en nu kregen we weer die bonus maar nu werd dat dus verrekend met de eind afrekening , dus we hadden al 175 euro voor niks betaald .toen konden ze dus niet leveren vanaf het moment dat we er in gingen dus moest er WEER en nieuw contract .en dan nog niet gesproken over de valse beloftes . Eindelijk gingen ze leveren . nu 11 maanden later nu we met die corona zitten ben ik zonder werk gekomen en komen de betalingen iets later bij ze binnen , en daar begint de ellende pas . je krijgt al 2 dagen na te late betaling een herinnering 1.5 week erna krijg je een verhoging van bijna 40 euro die je binnen 5 dagen moet betalen , lukt je dat niet word je energie levering stop gezet en kan je het uitzoeken .

   BELLEN heeft geen nut , ze hanteren eigen regels . ik had aangegeven dat het later binnen zou zijn en er zouden notities van gemaakt zijn dat ze daar van op de hoogte zouden zijn . NIET DUS
   ik weet ook , iedereen moet betalen maar afsluiten om 94 euro omdat je 3 weken later ben met betalen is onbeschoft . nu word mijn contract dus beëindigd op 25 december , fijne feestdagen.

   Mijn broertje zit er ook bij en die heeft een lage maandpremie dit omdat het een energie zuinige 1 persoons studio van 28m2 is , hij heeft er dus ook gezeik mee , hij heeft nu 2 jaar een contract bij deze oplichters maar is meer dan een jaar niet thuis geweest omdat hij mishandeld is geweest met letsel heeft meer dan een jaar revalidatie nodig en is dus voor een jaar thuis bij mijn ouders gaan wonen , over dat jaar heeft hij iedere maand bij moeten betalen , Vraag me af hoe dat kan als alles, ALLES uit was. alle stekkers waren er uit tot zelfs de boiler ?

   Deze organisatie doet zomaar wat en raad niemand maar dan ook niemand dit aan , stukken gaan na de jaarwisseling nog naar de advocaat .Budget energie moet gestopt worden . steeds meer mensen raken gedupeerd door hun .

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Bespaar maar liefst € 150 op je energierekening
Check de actie

Ben jij hopeloos op zoek naar een duurzamere energie maatschappij en wil dit maar niet lukken? Stop met zoeken en neem een kijkje op de website van Budget Energie. Dit bedrijf faciliteert groene energie voor een betaalbare prijs. Budget Energie is opgericht door Sjef Peeraer en distribueert gegarandeerd 100% groene energie zonder al te veel poespas. Wanneer je ervoor kiest om je stroom te ontvangen van dit bedrijf dan is de overstap zeer eenvoudig voor je geregeld.

Alles wordt eenvoudig online geregeld met een paar klikken op de knop. Veel energiemaatschappijen hebben grote praatjes en gigantisch veel verschillende acties. Dit zorgt ervoor dat de energiespecificatie en verbruik erg ingewikkeld wordt. Budget Energie is er voor de nuchtere Nederlander die niet in grote praatjes gelooft, niet teveel wil betalen en zo min mogelijk onnodige poespas wilt. Via de website kies je gemakkelijk het ideale pakket dat past bij jouw behoeften. Wanneer jij je adres en het stroom- en gasverbruik doorgeeft dan doet Budget Energie voor jou het werk. Ze zetten de 3 voordeligste contracten voor je op een rijtje. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste deal op het gebied van groene energie.

Kies uit het Budget Energie pakket dat het beste bij jou past

Je hebt keuze tussen 3 verschillende pakketten:

 • 1 jaar vast contract
 • 3 jaar vast contract
 • Variabel pakket waarbij je de vrijheid houdt om direct op te zeggen

Hierbij worden steeds de actuele energie tarieven gehanteerd. Ondanks dat de website zeer duidelijk en goed is te begrijpen, is het toch mogelijk dat je met nog een aantal vragen blijft hangen. Wees dan niet gevreesd en neem contact op met de klantenservice, de klantenservice staat voor je klaar en doet er alles aan om je vraag te beantwoorden.

Iets interessants gezien bij Budget Energie? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Budget Energie. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Budget Energie review te laten lezen.

Is Budget Energie betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Budget Energie:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (53485262)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Vijzelstraat 20, 1017 HK Amsterdam)
 • 100% groene stroom, maar toch goedkoop
 • Aanbevolen door: Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond,

De Budget Energie klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Overstappen Automatisch geregeld
Levertijd Binnen één maand geregeld
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Niet van toepassing

Budget Energie klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Budget Energie bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Budget Energie kortingscode

Helaas bestaan er geen Budget Energie kortingscodes. Wel geeft dit bedrijf regelmatig korting door middel van een budget korting. Het is afhankelijk van welk contract je afsluit, hoeveel korting je krijgt. Wel is de korting geldig voor iedere (nieuwe) klant bij dit bedrijf.

Budget Energie
1 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
1
Klantenservice
1
Prijs/Kwaliteit
1
Verzending
1

Is Budget Energie betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Budget Energie of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Budget Energie een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Budget Energie ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Budget Energie ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Budget Energie review te delen met onze bezoekers. Je Budget Energie beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Budget Energie?

Budget Energie is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat Budget Energie ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Budget Energie review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo