Pestana ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Pestana

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

€ 205 korting bij Pestana
Happy 2021 starting from € 205 - Pestana Hotels, Portugal
De vakantie komt eraan, je hebt een vlucht geboekt nu alleen het hotel nog. Dat is altijd een opgave. Wil je luxe en een goede locatie of liever minder betalen en een simpelere accommodatie?

Pestana Hotel Group heeft wereldwijd mooie hotels

Met Pestana is deze keuze vrij eenvoudig. Dit is een hotelgroep met meer dan 95 hotels en lodges in 16 verschillende landen. De organisatie focust op uitstekende gastvrijheid, service en een unieke ervaring.

Voor het Portugese bedrijf begon het allemaal zo’n 40 jaar geleden. Toen opende Manuel Pestana zijn eerste hotel op het Portugese eiland Madeira. Nadat dit hotel in 1972 werd geopend werkte hij samen met zijn zoon aan het uitbreiden van de keten. Totdat je vandaag de dag overal ter wereld bij de familie Pestana kan verblijven.

In Portugal, Spanje, Engeland, Nederland, Brazilië, Argentinië en nog veel meer landen zijn hotels te vinden. Deze komen in alle vormen en maten. Zo zijn er golf resorts die onder de naam van Pestana doorgaan en resorts, collection hotels en lifestyle hotels. Laatstgenoemde is een hotelketen die in samenwerking met voetballegende Christiano Ronaldo wordt aangeboden.

Iedere hotelketen heeft een andere insteek. Waar het bij de ene om de historische locatie gaat, draait het bij de andere om zon, zee en strand. Of zoals bij de collection hotels om een hoogwaardige ervaring waar luxe en aandacht voor jou op de voorgrond staat.

Naast het aanbieden van een geweldige hotelervaring concentreert Pestana zich ook op duurzaamheid. Zo wordt er samengewerkt en geld gedoneerd aan initiatieven in de directe omgeving van de hotels. En wordt er getracht om al het niet recycleerbare plastic voor 2020 50% te reduceren. Daarbij wordt het papier van kranten, flyers en dergelijke omgezet in voedselproducten.

Pestana ervaringen in de hotels

Deze duurzame insteek is onderdeel van het Planet Guest programma waarbij wordt geredeneerd vanuit het “Ik ben slechts een gast op aarde” perspectief. Dit helpt het bedrijf haar voetafdruk op aarde te verminderen maar tegelijkertijd ook een aangenamere ervaring aan jou te bieden.

De Pestana ervaringen van bezoekers die er eerder zijn geweest zijn zeer postief. Zo scoren ze op Google een 4.3/5 met meer dan 400 reviews. En op TripAdvisor hebben ze 4 van de 5 sterren op basis van meer dan 550 reviews.

Heb je een mooie accomodatie gezien bij Pestana? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerdereen boeking hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Pestana voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook te overnachten. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Pestana beoordelingen.

Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Pestana review te laten lezen.

Is Pestana betrouwbaar?

Voordelen hotel boeken bij Pestana.com:

  • Eenvoudig contact via hoofdkantoren in Portugal, Spanje, Engeland, Duitsland, Amerika en Brazilië
  • 5 verschillende brands
  • Meer dan 12.000 kamers in 16 landen
  • 3 miljoen klanten per jaar
  • Ruim 7.000 mensen in dienst
  • Beste prijs garantie

De Pestana klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Creditcard
Contact E-mail, WhatsApp of telefoon (hoofdkantoor en hotel)
Boekingskosten € 0
Annuleren Mogelijk tegen extra kosten (tenzij erbij staat dat je gratis mag annuleren)

Pestana klachten

De meeste hotels doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw boeking. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken.

Wij raden je aan om bij een Pestana klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Pestana review te weigeren.

Pestana kortingscode

Extra korting op je hotelovernachting? Het kan met een Pestana kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op alle boekingen. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Pestana reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website.

Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Pestana kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Pestana betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Pestana of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Pestana een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Pestana ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Pestana ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Pestana review te delen met onze bezoekers. Je Pestana beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Pestana?

Pestana is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Pestana ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Pestana review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo