Van der Heyden Motors ervaringen en reviews

€€ Kortingscode
€€ Kortingscode
Van der Heyden Motors
€€ Kortingscode
€€ Kortingscode
We kijken uit naar je ideeën van Van der Heyden Motors

Laat een reactie achter

Uw totale score

Korting Kortingscode
10% korting op alle kleding VDHKLEDING10
10% korting op alle Dainese producten VDHDAINESE10
10% korting op alle helmen VDHHELMEN10

V.D. Heyden Motors staat al meer dan 100 jaar klaar om jou vanuit de zaak in ‘s-Hertogenbosch optimaal te adviseren en te woord te staan over motoren en scooters. Vijf dagen in de week kun je de showroom binnenlopen en de nieuwste motoren en scooters komen bewonderen. Van der Heyden is een officiële dealer van vele verschillende merken, zoals Kawasaki, Vespa en Yamaha. Het assortiment van V.D. Heyden is zeer uitgebreid en zij verkopen vrijwel alles wat te maken heeft met motoren en scooters. Denk hierbij aan Amerikaanse motoren, Italiaanse scooters, accessoires voor deze racemonsters, maar ook een werkplaats waar aan motors en scooters gesleuteld kan worden. Naast de fysieke winkel hebben zij alle accessoires en onderdelen ter beschikking gesteld in hun eigen webshop. De webshop staat vol met A-merk producten die het leven van een motorrijder makkelijker, maar belangrijker nog: een stuk veiliger maken. Niets is zo fijn dan een stukje touren op de motor op een warme zomerdag. Ondanks het warme weer is het raadzaam om beschermende kleding te dragen. In de webshop vind je een arsenaal aan verschillende motorjacks, broeken en volledige pakken die ook in de zomer te dragen zijn. Ook vind je vele helmen voor verschillende doeleinden, zoals een integraalhelm of allroadhelmen. Voor je motor of scooter zijn ook vele accessoires beschikbaar, zoals tassen die speciaal gemaakt zijn voor de motor of goedgekeurd sloten om je motor op slot te zetten.

Verder zit de webshop nog vol met onderdelen om je motor te repareren, uit te bouwen of een nieuw uiterlijk te geven. Er staat duidelijk aangegeven voor welke motor of scooter de onderdelen te gebruiken zijn en in de gebruiksaanwijzing kun je zien hoe je deze installeert. Zeker voor de handige klusser zijn deze onderdelen eenvoudig te installeren. Liever niet zelf installeren dan kun je dit overlaten aan de vakmannen van v.d. Heyden. Zij hebben hun eigen werkplaats met de nieuwste apparatuur waar zij onderhouden verrichten aan motoren en scooters. Ook voor grote onderhoudsbeurten staat dit bedrijf voor je klaar om je scooter onder handen te nemen. Neem gerust een kijkje in de webshop van dit bedrijf waar je een groot assortiment aan A-merk producten vindt tegen zeer lage prijzen. Vanaf 50 euro wordt alles gratis verzonden binnen Nederland. Een scooter of motor aankopen gaat niet via de website, maar je kunt wel telefonisch contact met dit bedrijf opnemen voor meer informatie. Tot en met 1 oktober hebben zij een speciale actie, waarbij je voor € 1000 aan gratis kleding en accessoires krijgt bij aankoop van een motor of scooter.

Iets interessants gezien bij Van der Heyden motors & scooters? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Van der Heyden motors & scooters. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Van der Heyden motors & scooters review te laten lezen.

Is Van der Heyden Motors betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Van der Heyden Motors & Scooters:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (16016042)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Rietveldenweg 39, 5222 AP ‘s-Hertogenbosch)
  • Meer dan 100 jaar ervaring in de Motorindustrie
  • Fysieke winkel in Den Bosch met showroom en eigen werkplaats

De Van der Heyden klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
Verzendkosten Gratis vanaf € 50, anders € 7,50
Levertijd Binnen 24 uur
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper of gratis in de winkel

Van der Heyden Motors & Scooters klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Van der Heyden motors & scooters bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Van der Heyden Motors kortingscode

Van der Heyden heeft regelmatig kortingscodes beschikbaar die geldig zijn op een bepaalde productcategorie, bijvoorbeeld op kleding of op een bepaald merk. Wij hebben alle promotiecodes op 123Klantervaringen staat, zodat jij gebruik kunt maken van al deze actiecodes. Bekijk het tabel bovenaan deze pagina voor het overzicht. Indien er een Van der Heyden motors & scooters kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

€€ kortingscode bij Van der Heyden motors & scooters
Kortingscode voor alle helmen in de webshop.

Is Van der Heyden Motors betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Van der Heyden Motors of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Van der Heyden Motors een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Van der Heyden Motors ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Van der Heyden Motors ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Van der Heyden Motors review te delen met onze bezoekers. Je Van der Heyden Motors beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Van der Heyden Motors?

Van der Heyden Motors is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat Van der Heyden Motors ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Van der Heyden Motors review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo