Simplesurance ervaringen en reviews

10% Kortingscode
10% Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Simplesurance

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   10% kortingscode bij Simplesurance
   Simplesurance.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld - 10% korting op alle mobiele elektronica voor augustus en september 2019. De kortingscode luidt: | Geldig van 2019/08/01 tot 2019/09/30

   Je telefoon of iPad is kapot gevallen en er zit een dikke barst in het scherm. Wat doe je nu? Waarschijnlijk wordt het een nieuwe kopen als je geen verzekering hebt afgesloten. Wellicht is het een idee om deze keer dan wel een verzekering af te sluiten? Bij Simplesurance heb je deze mogelijkheid. Dit van origine Duits bedrijf is een verzekeraar die haar services door heel Europa aanbiedt. Simplesurance is een bedrijf waar technologie specialisten verzekeringsadviseurs samen komen om jou van een passende verzekering te voorzien. De naam is afgeleid van Simple Insurance.

   Denk hierbij aan een verzekering voor je smartphone, tablet, laptop, fiets of andere elektronica. Ook je tuingereedschap, elektrisch gereedschap en verwarmingsapparaten kun je bij Simplesurance verzekeren. Kies je bijvoorbeeld voor een verzekering voor je telefoon, dan is hij verzekerd tegen diefstal, val en breukschade, en waterschade. Daarnaast is je telefoon ook verzekerd voor bedieningsfouten, beschadiging door derden, kortsluiting en brandschade. Bovendien geldt deze dekking wereldwijd. Met Simplesurance kun je niet fout gaan en hoef jij je geen moment druk te maken na het aanschaffen van dure apparatuur.

   Na het landen op de homepage zoek je gemakkelijk jouw verzekering uit. Daarbij geef je aan wat het model van je te verzekeren product is en de nieuwprijs. Daarnaast vul je je gegevens in en ontvang je je polis direct per e-mail. Daarna controleer je je gegevens en betaal je eenvoudig met betrouwbare betaalmiddelen zoals Paypal, creditcard of iDEAL. Geen pen aangeraakt en toch is apparaat verzekerd.

   Verzeker eenvoudig via Simplesurance je smartphone, tablet of laptop

   Zodra er iets misgaat met je apparaat hoef je ook niks op papier in te vullen. Je gaat wederom naar de homepage van Simplesurance en meldt direct de diefstal of schade aan je toestel. Verder geniet je een complete dekking die veel verder gaat dan de gebruikelijke garantie van je toestel. Ook heeft Simplesurance heldere voorwaarden en betaal je één keer voor de gehele contractduur. Hiermee ben je je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

   Met aantrekkelijke prijzen en een volledig geautomatiseerd verzekeringsproces garandeert Simplesurance een optimale klantervaring. Zowel bij het afsluiten van je verzekering als het opgeven van een claim, alles is binnen de kortste tijd gepiept.

   Iets interessants gezien bij Simplesurance? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Simplesurance. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Simplesurance review te laten lezen.

   Is Simplesurance betrouwbaar?

   Voordelen je producten verzekeren bij Simplesurance.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Duitsland, onder nummer: HRB 142163 B (Berlijn)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Hallesches Ufer 60, D-10963 Berlijn in Duitsland)
   • Het gehele proces is online, van verzekeren tot een claim indienen
   • Heldere voorwaarden en complete dekking
   • Thuiswinkel Waarborg en Trust Ecommerce Europe

   De Simplesurance klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal of creditcard
   Assurantiebelasting21% bovenop de prijs
   VerzekeraarAllianz
   Contractduur1 of 2 jaar
   Bedenktijd14 dagen

   Simplesurance klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Simplesurance bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Simplesurance kortingscode

   Een smartphone, tablet of laptop verzekering afsluiten met extra korting? Het kan met een Simplesurance kortingsbon. Deze codes zijn meestal geldig op alle verzekeringen die afgesloten kunnen worden. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Simplesurance kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.