Uw zorgspecialist ervaringen en reviews

3 Reviews van Uw zorgspecialist
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Fijn dat ik mijn rollator netjes thuisgeleverd kan krijgen. Snelle levering en hij loopt goed.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Stevige rollator
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 2.25
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  0

  Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Ik ben al 3 weken aan het wachten op mijn bestelling en helaas nog niks ontvangen. Ze geven telkens aan het is verzonden, maar helaas. Bestel hier dus niks!
  Het kan overigens ook aan de medewerker liggen die de telefoon opneemt, en hier dus niks mee doet. Erg jammer!!

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 3. Reageer
  Hans van Schooten 1 oktober 2021 om 14:47

  Op 20 Augustus jl. een Rollator besteld á €74,95, het duurde nogal en op een gegeven moment contact opgenomen met DHL en met uw-zorgspecialist middels de chat. Er bleek ergens tussen uw-zorgspecialist en DHL de rolstoel zoekgeraakt te zijn. Op 10 September weer contact gehad middels de chat en ze zouden een nieuwe opsturen. Op Maandag 13 September een mail ontvangen met de melding dat ze de gewenste rollator niet konden leveren en dat ze een alternatief hadden, heb deze afgewezen en gevraagd mijn geld terug te storten. Heb daarna nog 1 keer contact kunnen krijgen op 21 September met het bericht dat er een credit was aangemaakt, en dat ze hoopte dat het geld dezelfde week nog gestort zou worden. Inmiddels is het 01 Oktober en tot op heden geen creditering van mijn geld, telefoon wordt niet opgenomen, wordt niet gereageerd op e-mail en niet middels de chat.

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Zorgproducten geselecteerd door specialisten

In de webshop van Uw Zorgspecialist vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van zorgproducten. Je bent misschien niet de enige die wordt beperkt tijdens bijvoorbeeld het lopen. Uw Zorgspecialist kan je faciliteren in de zorgproducten die jou het leven een stukje makkelijker maken. Het kan zijn dat je lijdt aan een blessure, aan het revalideren bent van een operatie, je kracht aan het verliezen bent of balansverlies optreed. In dit geval kan het dagelijks leven je lastiger gemaakt worden. Uw Zorgspecialist is de online webshop die er alles aan doet om je hierbij te helpen en je leven weer makkelijker te maken. Elke vraag vergt weer een andere oplossing, sommige directe blessures hebben bijvoorbeeld een andere oplossing dan balansproblemen. Uw Zorgspecialist begeleid je bij de keuze die je moet gaan maken op het aanschaffen van je nieuwe product.

Zorgproducten geselecteerd door specialisten en zorgprofessionals

Voor zorgproducten is het van belang dat je de juiste hulpmiddelen kiest en hierbij de beste hulp aangeboden krijgt. De webshop doet er alles aan om vragen te beantwoorden die jou duidelijkheid geven in de verschillende soorten producten. Het bedrijf onderscheid zich in het feit dat bij de meeste zorgproducten winkels een fysiek bezoek in de winkel vereist is. Dat is hier niet het geval. Er wordt gestreefd naar de allerbeste service en via de klantenservice word je zoveel mogelijk geholpen. Mocht je ondanks de goede service toch het verkeerde product hebben aangeschaft dan heb je het recht om het product binnen 30 dagen kosteloos te retourneren en een vervangend product aan te schaffen of je geld terug te krijgen.

Het team van Uw Zorgspecialist is samengesteld en bevat zorgspecialisten die met nauwkeurigheid naar je vraag luisteren. Je kunt je laten informeren door rond te kijken op de website en te lezen over de verschillende producten die aangeboden worden. Kom je er vervolgens toch niet uit? Dan kun je altijd even contact op nemen met de klantenservice. Het is ook mogelijk om het product in werkelijkheid te voelen en testen.

Iets interessants gezien bij Uw zorgspecialist? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Uw zorgspecialist. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Uw zorgspecialist review te laten lezen.

Is Uw zorgspecialist betrouwbaar?

Voordelen zorgproducten bestellen bij Uw-zorgspecialist.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (51722178)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Veemarktkade 8 – Kamer 1019, 5222 AE Den Bosch)
 • Zorgvragen stellen via telefoon, e-mail, live chat en social media
 • Duidelijke verzend- en retourneergegevens
 • Webshop Keurmerk

De Uw zorgspecialist klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en creditcard.
Verzendkosten Gratis vanaf € 50, anders € 6,95
Levertijd 1-3 werkdagen
Bedenktijd 30 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Uw zorgspecialist klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Uw zorgspecialist bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Uw zorgspecialist kortingscode

Zorgproducten kopen met extra korting? Dat kan met een Uw Zorgspecialist kortingscode. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Uw zorgspecialist kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Uw zorgspecialist
7.2 Score
2 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
10.0
Klantenservice
5.0
Prijs/Kwaliteit
9.0
Verzending
5.0

Is Uw zorgspecialist betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Uw zorgspecialist of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Uw zorgspecialist een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Uw zorgspecialist ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Uw zorgspecialist ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Uw zorgspecialist review te delen met onze bezoekers. Je Uw zorgspecialist beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Uw zorgspecialist?

Uw zorgspecialist is vooral actief in de categorie Gezondheid en Verzorging. Het kan zo zijn dat Uw zorgspecialist ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Uw zorgspecialist review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo