Nitroserve ervaringen en reviews

20% Kortingscode
20% Kortingscode
Nitroserve
20% Kortingscode
20% Kortingscode
We kijken uit naar je ideeën van Nitroserve

Laat een reactie achter

Uw totale score

Nitroserve staat niet alleen voor betaalbare hosting, maar gaat ook voor een hoge klantentevredenheid en betrouwbaarheid. Deze eigenschappen zien wij niet alleen terug in de tarieven, maar ook in de probleemoplossingen richten de klanten toe en de vele inspanningen om servers up-to-date te houden. De tarieven voor webhosting beginnen al vanaf nog geen 1 euro per maand, en daarvoor krijg je een hoop terug. Zo krijg je hierbij onbeperkt dataverkeer dat normaal gesproken vaak gelimiteerd is en krijg je 1GB schijfruimte. Hoe groter pakket je aanschaft des te meer mogelijkheden je krijgt. Zo kun je bij een groter pakket meer MySQL databases creëren en meer e-mailadressen toevoegen. Voor een startende website is het goedkoopste pakket erg interessant, aangezien je met lage kosten een hoop terug krijgt. Voor de uptime van de servers hoef jij je geen zorgen meer te maken, want Nitroserve biedt een uptime garantie van 99,9%, dit betekent dat je websites vrijwel nooit offline zullen gaan. Zij kunnen deze uptime garanderen omdat er gebruik wordt gemaakt van geclusterde webshosting, waarbij meerdere servers aaneengeschakeld zijn. Mocht er 1 server wegvallen dan kan de andere webserver het direct overnemen. Dit zorgt ervoor dat de kans zeer gering is dat er een downtime plaatsvindt, maar ook dat de omgevingen sneller en stabieler zijn. Daarbij maakt Nitroserve enkel gebruik van A-merk apparatuur, waardoor de gebruikte onderdelen kwalitatief goed zijn en lang zullen meegaan. De serverpark is gevestigd in Rotterdam in de Van Nelle fabriek. Voor iedere server is er minimaal 1 backup server dat ingeschakeld wordt wanneer de andere server uitvalt en het datacentrum is volledig 100% groen.

Bij Nitroserve hebben zich al duizenden tevreden klanten aangesloten die gebruik maken van de services van dit bedrijf. Dit kan webhosting zijn, maar ook bijvoorbeeld het parkeren van domeinen of het aanschaffen van VPS of dedicated hosting. Met name de shared geclusterde hosting van Nitroserve is erg populair onder de klanten, omdat je er veel voor terug krijgt. Via het uitgebreide controlepaneel kun je gemakkelijk jouw favoriete CMS installeren met 1 klik. Een voorbeeld van populaire CMSen zijn WordPress, Umbraco en Drupal. Dagelijks wordt voor ieder gekozen webhosting pakket een backup gemaakt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat jij je gegevens kwijtraakt. Alle pakketten ondersteunen meerdere websites, dus je kunt meerdere domeinen koppelen aan één hostingpakket. Met meer dan 10 jaar ervaring staat het deskundig personeel klaar voor al je vragen of problemen met je webhosting of domeinen. Je kunt via de telefoon, livechat of e-mail contact opnemen met de klantenservice. Bekijk eerst altijd even de veelgestelde vragen, voordat je contact opneemt.

Iets interessants gezien bij Nitroserve? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Nitroserve Webhosting. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Nitroserve Webhosting review te laten lezen.

Is Nitroserve betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Nitroserve Webhosting:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (24367690)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Nigerstraat 18, 3207 AK Spijkenisse)
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie
  • Bestellingen worden direct geleverd
  • 100% groene datacentrum
  • Duizenden tevreden klanten
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk

De Nitroserve Webhosting klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, bankoverschrijving en Mister Cash
Tarieven Exclusief BTW
Levertijd Direct
Bedenktijd 30 dagen niet goed geld terug

Nitroserve Webhosting klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Nitroserve Webhosting bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Nitroserve kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Nitroserve Webhosting kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

20% kortingscode bij Nitroserve Webhosting
20% korting op al onze hosting diensten. Deze korting is geldig voor de eerste 12 maanden.

Is Nitroserve betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Nitroserve of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Nitroserve een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Nitroserve ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Nitroserve ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Nitroserve review te delen met onze bezoekers. Je Nitroserve beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Nitroserve?

Nitroserve is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat Nitroserve ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Nitroserve review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo