Miinto ervaringen en reviews

Ontvang Cashback
Ontvang Cashback
Miinto
Ontvang Cashback
Ontvang Cashback
55 Reviews van Miinto
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 0.5
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Mijn bestelde (en betaalde) artikel is nooit geleverd. Ik heb hier twee keer over gemaild, maar geen enkele reactie ontvangen. Daarnaast was een ander artikel dat wel geleverd is, na 1x dragen al kapot. Dus ook hier geen plezier van gehad.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: - artikel niet geleverd, wel betaald - geen reactie op mails - ander artikel na 1x dragen stuk
  Nuttig(21) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • Gelukkig naar alle slechte reviews geleverd gekregen. Blazer van bijna €200 in een Ali Express plastic verpakking, een wonder dat de blazer onbeschadigd was. Schandalig, dit was de eerste en laatste keer

  • Miinto een bedrijf zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Schuift alle problemen af naar de boetiek en komt zelf niet op voor klanten mochten ze überhaupt contact terug leggen. Slechtste site om spullen te bestellen.

   • Idd heb 2 jurkjes besteld, betaald, maar worden niet geleverd. De order zou geannuleerd worden en ik zou mijn geld terug krijgen, maar tot op heden helemaal niks

  • Oplichters! Ze zijn onbereikbaar en reageren nergens op. Retourlabel werkt niet en zo kan je dus niet binnen de retourtermijn je pakket terugsturen.
   Nog nooit meegemaakt….

   • Niet bereikbaar. Moeilijk aan retourlabel te komen. Nu wacht ik al 3 weken op mijn geld. Op email vragen wordt niet geantwoord. Nooit meer. “local levering” komt uit België.

  • Hele slecht site! 2 jurkjes besteld waarvan 1 niet compleet en een andere pas na 1.5 week geleverd. Toen ik dat laatste jurkje terug wilde sturen geen barcode voor het terug te sturen en het jurkje kwam uit Denemarken!!
   Vervolgens gemaild nooit geen reactie gekregen ze zijn onbereikbaar! Heel slecht! Nooit iets bij bestellen!

  • Wat een ongelofelijk slechte site is dit!!! Voor de eerste en meteen de laatste keer iets besteld. Zou 1 tot 5 werkdagen duren voordat het geleverd zou worden, duurde uiteindelijk 2 weken!! Was toen net op vakantie gegaan van 3 weken en toen ik terugkwam wilde ik het terugsturen, maar nee hoor de retourneertermijn was inmiddels verstreken. En de klantenservice? Onbereikbaar! WAARDELOOS

   • Klinkt bekend, ik krijg ook geen reactie op mijn mailtjes. Ook niet via de chat.
    Retouren worden pas na 3 a 4 weken doorgevoerd en je hoort er niks van.
    Levering kwam i.p.v binnen 3 dagen na ruim 4 weken.
    Heel vervelend. Geen telefoonnummer te vinden van dit bedrijf. Komt echt slecht over en zal ook niet weer is bestellen bij miinto als ze dit niet oplossen. Jammer mooie site weinig service

   • Firma adverteert met lage prijzen en kan niet leveren. Oplichting tot en met. Geen antwoord op mails. Voor mij NOOIT meer

    • hele slechte site paar keer mee gemaakt .bestel nu nooit meer daar

    • Denk je local te shoppen, komen artikelen uit Belgie. Chat Duurt een vol uur eer de wachtrij van 2 naar 1 gaat. Dan eindelijk iemand die antwoord met alleen een vraag wat je ordernummer is ( had dit in mijn vraag reeds doorgegeven) en vervolgens blijft het al weer 30 minuten stil. Waardeloos 1 x besteld, nooit meer

    • Femke Lieverse 5 januari 2020 om 21:58

     Bestelling begin dec gedaan. Nu 5 weken later nog niet ontvangen.
     4x mail gestuurd geen enkele reactie.
     Alleen een reactie toen ik eerder een slechte recensie schreef. Dat ik chat contact moest proberen. 24 klanten voor me?? nu krijg ik nog steeds After pay facturen. Ik bestel hier nooit meer!

    • Waardeloos! – na 5 weken geld nog niet retour en nooit een reactie op al mijn mails

     Telefonisch contact niet mogelijk. Chatten drama qua wachttijd mails nooit reactie op maar wel op reviewsites een reactie geven.
     Ik krijg nog €100.
     Nooit iets kopen op deze site dus!!

 2. 0.1
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  10

  Na op 20 juli verkeerde artikelen te hebben ontvangen en hierover 4x gemaild te hebben, vandaag (15 aug) een reactie ontvangen…

  Het retourlabel kan echter niet gescand worden door DHL en de winkel waarnaar het retour gestuurd moet worden (Mitch in Gouda) is niet bekend bij DHL. Door voor niets naar 2 DHL vestigingen gegaan met verkeerd geleverde artikelen. Een nieuw retourlabel ontvangen en daar moet ik het nog maar een keer mee proberen. Geen excuses voor de late reactie, verkeerde artikelen of iets in die richting. Slechts een mail van 3 zinnen.

  Ontzettend moeizaam om contact met Miinto op te nemen en ondertussen laten zij mijn factuur bij Afterpay openstaan tot ik de artikelen geretourneerd heb… Daar staat overigens een factuur open van €120 terwijl ik artikelen twv €90 heb ontvangen.

  Lees meer...
  Nuttig(8) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • Reageer
   Maaike Jans-Dekker 23 januari 2020 om 12:17

   Zeer slecht
   Product besteld
   Niet geleverd
   Uiteindelijk na heel veel mailverkeer contact via de chat gehad,met de belofte dat het geld teruggestort zou worden……..we wachten nog…..zijn nu 6 weken verder

  • Waardeloze website. Klantenservice is slecht bereikbaar en retouren worden niet verwerkt. Bestel hier nooit! Wat een ellende heeft deze webshop mij opgeleverd!

 3. 0.25
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  10

  Wat een k..bedrijf. Slechte service. Meerdere malen per email kontact gezocht met de klantenservice maar ze reageren nergens op. Beloven gratis levering en gratis retourzending. Sturen voor een retourzending een gratis retourcode op maar die werkt niet. Sta je daar bij DHL, meer dan 45 minuten. Enerzijds om contact te krijgen met de klantenservice van Miinto en anderzijds contact met DHL. Bij DHL gaven ze aan dat de code bij hen niet bekend is. Zelf maar de retourkosten betaald. Klacht ingediend en gevraagd om de retourkosten naar mij over te maken. Maar ze reageren gewoon niet. De leverancier van de gekochte artikelen ook ingelicht. Dat bedrijven met of via Miinto zaken doen begrijp ik niet. Een dergelijk slechte service kan ook gevolgen hebben voor je eigen bedrijf. Eens maar nooit meer via Miinto.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Slechte service en klantenservice niet bereikbaar en reageert nergens op.
  Nuttig(9) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • Zeer slechte webshop, moeilijk te bereiken, sturen afterpay rekening terwijl ze niet leveren. Na gechat te hebben zeiden ze me zsm te corrigeren, is nog steeds niet gebeurd

 4. 1.5
  Bestelgemak
  30
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Slecht slecht slecht, ik mail, bel al vanaf 6 september over mijn kapot geleverde shirt. Ik krijg geen antwoord….
  Ik had dit niet verwacht. Wat een slechte service, ik betreur dit zeer. Hoe lang moet ik nog wachten?

  Lees meer...
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • Mag ik vragen hoe je aan het nummer van Miinto komt? Ik kan hem nergens vinden. En wacht al een maand tot mn retour wordt verwerkt. Op e-mails reageren ze niet..

 5. Zeer slechte webshop!!! Ik had schoenen besteld bij Miinto (2 maanden geleden!!!! En ik ben er nu nog steeds mee bezig….) en deze betaald met Afterpay. De schoenen deed ik uiteindelijk retour. De retour werd niet geaccepteerd. Prima, maar krijg ik deze dan wel weer terug? Nou nee, ik heb niks meer van ze vernomen over iets van: We sturen ze terug. Ik mailen, contact op nemen met de winkel waar ze van zijn, daar werd niet op gereageerd. Uiteindelijk, een Engelse mail als reactie met als reden dat ze het druk hebben dus ik doorverwezen was naar een Engelse collega. Hierin stond dat ze het zou oplossen voor mij. Niks meer gehoord!!! Mijn factuur van Afterpay was ondertussen al verlopen dus boete…. Ik begon met bellen. Mijn telefoontjes werden telkens niet geantwoord. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn en legde ik de situatie uit waarin ik toen al anderhalve maand zat. Deze mevrouw vertelde me dat ze zou gaan bellen en ze bevestiging zou sturen via de mail als de schoenen mijn kant op zouden komen. We zijn nu ondertussen alweer een week verder en ik heb nog niks gehoord. Afterpay was op de hoogte van deze situatie en heeft een aantal dagen bovenop de uiteindelijke betaaldatum gedaan, echter, loopt deze ook alweer af en heb ik na 2 maanden nog stééds geen schoenen, mét een factuur die ik wél moet betalen!!! Ik wordt hier niet goed van, ik hoop dat dit nu wordt opgelost. In ieder geval nooit meer schoenen van Miinto voor mij.

 6. 1.85
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Superslechte webshop !
  Heb vest retour gestuurd, al op 11/10 gericht gekregen dat het aangekomen en reeds terugbetaald was maar heb niets ontvangen tot nu toe. Miinto getracht te bereiken maar al 2 dagen lang word je er meteen uitgegooid als je het telefoonnummer belt (020-7900110) en hoor je “dit nummer is momenteel niet bereikbaar” en vervolgens wordt de verbinding direct verbroken! Gemaild via een contactformulier: alleen een geautomatiseerd bericht dat ze zo snel mogelijk reageren maar GEEN REACTIE!! Echt onbeschoft om totaal onbereikbaar te zijn voor klanten met een probleem!!.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Heb vest retour gestuurd, al week geleden bericht gekregen dat het aangekomen en reeds terugbetaald was maar heb niets ontvangen tot nu toe. Miinto getracht te bereiken maar al 2 dagen lang word je er meteen uitgegooid als je het telefoonnummer belt (020-7900110) en hoor je "dit nummer is momenteel niet bereikbaar" en vervolgens wordt de verbinding direct verbroken! Gemaild via een contactformulier: alleen een geautomatiseerd bericht dat ze zo snel mogelijk reageren maar GEEN REACTIE!! Echt onbeschoft om totaal onbereikbaar te zijn voor klanten met een probleem!!.
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • Vraagje, ik las jou recencie, heb jij inmiddels wel je geld retour ontvangen? Ik heb namelijk ook wat besteld bij MIinto en een onderbuik gevoel bij als ik het retour stuur. Krijg ik dan wel mijn geld terug?

 7. 0.6
  Bestelgemak
  50
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Bestel niet bij MIINTO!
  Miinto wil mijn aankoopbedrag na retour niet terugbetalen en reageert niet meer op mails.

  Eind augustus 2019 heb ik 3 artiekeln online besteld. Één gehouden en 2 retour. Van een retour heb ik na enkele mails mijn aankoopbedrag terug ontvangen. Van de andere retour heb ik – na contact met de klantenservice – gehoord dat het pakket op het hoofdkantoor is ontvangen. Daarna heb ik niets meer gehoord. Geen officiele ontvangstbevestiging, geen reacties op mijn mails en belangrijker nog; gene geld terug!

  Het is ruim een maand geleden sinds het pakket door Miinto Amsterdam is ontvangen.
  De leverancier in Denemarken heeft het pakket niet van hen ontvangen (die heb ik gemaild).
  Miinto blijft in gebreke.
  Op andere reviewsites neemt het aantal klachten toe. Volgens de consumentenbond (klachtenkompas) is de kans klein dat Miinto nog van zich zal laten horen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: geen
  - Negatieve Punten: stort geen geld retour reageert niet op mails
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 8. Wat een waardeloze organisatie!!! Al 3 maanden bezig om een verwerking te krijgen van mijn retour gestuurde bestelling. Ook de klantenservice is niet meewerkend. Ze liegen over de oorzaak waardoor het niet verwerkt kan worden! Advies: bestel hier niks!!!

 9. Advies: bestel niet bij Miinto: ze leveren niet en ze zijn niet bereikbaar.
  Ik wacht sinds 8 oktober op mijn bestelling ter waarde van 220 Euro. Een week na bestellen heb ik telefonisch contact opgenomen en werd mij verteld dat miinto contact zou opnemen met de leverancier en mij vervolgens via mail zou informeren over de status van mijn bestelling. Nu, een week later nog steeds niets gehoord. Inmiddels bestaat het telefoonnummervan miinto niet meer en zijn ze alleen nog bereikbaar via mail. Zeer onbetrouwbaar, ik hoop dat ik mijn bestelling ooit nog ga ontvangen.

 10. Een rok besteld, was te klein. Daarna een maat groter besteld. Beide rokken met de creditcard betaald.
  Een rok geretourneerd, is door Miinto retour ontvangen. Bedrag is 2x afgeschreven van de creditcard.
  Gemaild met verzoek om geld te storneren maar na 3 weken geen enkel reactie ontvangen.

  Miinto is telefonisch niet bereikbaar en op mails krijg je geen antwoord.
  NOOIT MEER

  • Al maanden bezig met miinto ik heb mijn retourzendingen teruggestuurd krijg telkens weer een betalingsherinnering ,wat een slecht bedrijf ,telefonisch laten ze je een 30 min wachten met telkens een wachtende voor je ben je aan de beurt verbreken ze het contact

 11. Zeer slecht!’
  Vanaf eind september wacht ik al op mijn geld. Telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. Inmiddels meerder e-mails gestuurd, maar heb nog nooit een reactie gekregen. Echt heel erg frustrerend!

 12. 0.6
  Bestelgemak
  20
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Hele erge slechte klantenservice.
  Telefonisch niet bereikbaar.
  Het telefoonnummer dat op hun site staat is fout.
  Emails worden niet of heel laat beantwoord (behalve als het een negatieve beoordeling is; dan reageren ze heel snel).
  Maken fouten waardoor je als klant in de problemen komt, maar lossen het niet zelf op.
  Bij een retourzending sturen ze een email waarin staat ze het geld op je rekening hebben teruggestort, maar dit is niet juist; 3 werkdagen later heb je nog niets terug.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geen.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 13. Ik geef 1 ster, maar het mag echt geen naam hebben. Wat een slechte service!!!

  Ik heb bij Miinto wat kleding besteld, maar echt NOOIT meer!! Ik heb een pakketje geretourneerd, na 3 weken is deze volgens Miinto nog niet aankomen. Heel vreemd, want ik heb via de track & trace van DHL een datum en een duidelijke handtekening van 1 van de medewerkers van Miinto exact 1 dag na verzendng! Ik probeer al 3 weken om mijn kleding als geretourneerd aangevinkt te krijgen, maar er wordt niet meer op mijn mail gereageerd. Ook de live chat laat te wensen over! Geen contact. Wat ontzettend slecht zeg!!!

  En dat terwijl ik een mail MET link van DHL, waarin de handtekening en datum van levering + zelfs het exacte tijdstip staat. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt! Voor mij nooit, echt nooit geen Miinto meer!!

 14. Bestel NOOIIT maar dan ook NOOIT iets bij Miinto!!!!
  Ze komen hun afspraken niet na!!!!
  Al een aantal keren een betalingsherinnering ontvangen voor artikelen die ik al lang retour heb gestuurd!!!
  Maar door technische problemen kunnen ze dat niet verwerken.
  Ik kan ze op geen enkele manier bereiken. Schandalig Miinto.nl

 15. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Wat een slechte website.
  Heb betaald voor een winterjas, maar de jas is nooit geleverd!
  Mails worden niet beantwoord en telefonisch is de site niet bereikbaar.
  Bestel hier NOOIT meer!!!

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 16. Zeker niet bestellen bij Miinto. Wil je iets retour sturen dan is de barcode niet bekend bij DHL. Meerdere keren klantenservice gemaild maar helaas geen reactie. Ga het nu op eigen kosten terug sturen voor mij absoluut geen Miinto meer.

 17. Probeer al een week contact te krijgen bij de klantenservice, helaas… Ik heb eind oktober een jurk geretourneerd en blijf betalingsherinneringen ontvangen van Afterpay. Contact krijgen hierover is helaas onmogelijk.

 18. Absolute afrader dit bedrijf!!!Bestellen is ok. Maar vervolgens wordt een verkeerde maat geleverd. Retour aangemeld maar dan krijg ik een retourbon zonder barcode die DHL niet kan verwerken. Contact opgenomen met Miinto maar ze reageren niet, helpen niet en ik heb op eigen kosten de broek terug moeten sturen naar hun distributiecentrum in Polen. Desondanks denk ik dat ik naar mijn geld kan fluiten. Een keer Miinto maar nooit meer! Je kunt ze niet bellen dus ze verschuilen zich.

 19. ! Koop nooit wat bij Miinto !

  Met black friday korting een airforce jas besteld, kreeg geen orderbevestiging en hierover heb ik gemaild. Netjes en snel reactie gehad! Daarna toch de bevestiging ontvangen en en stond bij: in afwachting. Ik had wel al betaald, dus het was raar dat de order in afwachting was. Na een aantal mails te hebben gestuurd waarop maar geen reactie kwam, kreeg ik een mail dat de order is geannuleerd en het geld teruggestort zou worden. Weer een aantal mails gestuurd met de vraag waarom, en of ze een andere oplossing konden aanbieden. Zomaar een order afbreken is immers niet de gang van zaken. Maar weer geen reactie, nergens op. Ook telefonisch contact gezocht maar ze hebben geen telefoonnummer (wat achteraf ook al raar is). Een week later stond het geld terug op mijn rekening.

  Kortom: bestel hier nooit wat!!

 20. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Wat een … bedrijf zeg. Bestelling een maand geleden retour gestuurd op heel veel verschillende manier contact proberen te zoeken maar ze zijn gewoon niet te bereiken. Of je staat 1,5 uur in de wacht om vervolgens weggedrukt te worden. Inmiddels loopt mijn factuur voor de tweede keer af en is mijn retour nog steeds niet terecht.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Niks is positief
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 21. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Waardeloos! – na 5 weken geld nog niet retour en nooit een reactie op al mijn mails

  Telefonisch contact niet mogelijk. Chatten drama qua wachttijd. Mails komt geen reactie op. Maar wel op reviewsites beleef reageren.
  Ik krijg nog €100.
  Ik raad je aan nooit iets kopen op deze site dus!!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geen
  - Negatieve Punten: Onbereikbaar bij problemen Geen enkel contact mogelijk Retourbetaling gebeurt niet Geld kwijt! Onbetrouwbare site
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 22. Na betaling hoor je nooit meer wat van ze. Producten worden niet geleverd en geld wordt niet teruggestort. En dat alles onder het mom van extreme drukte. Prima kandidaat voor tv programma’s als opgelicht en kassa.

 23. Besteld en betaald op 22/12/2019. Kreeg te horen niet leverbaar, oke, kan gebeuren. Dan verwacht ik WEL het geld terug binnen drie dagen. U begrijpt het, na mails, boos ed, op 05/01/2020 geen reactie én geen geld!
  Zit zelf op klantenservice van een groot bedrijf maar dit is ronduit onacceptabel! Koop dus NIETS bij Miinto: onbetrouwbaar in mijn optiek.

 24. 0.85
  Bestelgemak
  20
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  10

  Hele slechte klantenservice na retournering van prijzige sneakers. Allereerst zat er geen retourlabel bij, die zijn later nagestuurd. Het pakket is in november ontvangen door hoofdkantoor Miinto, dat is ook bevestigd. Vervolgens is het pakket kwijtgeraakt en wordt mijn Afterpay rekening niet aangepast. Via mail en telefoon reageren ze niet. Alleen via de chat en die heb ik inmiddels al tig keer gehad. Ene Sanne beloofd de rekening te annuleren, maar tot op heden is dat nog steeds niet gebeurd.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Slechte klantenservice Na ontvangen retour geen aanpassing op Afterpay factuur Geen vriendelijke klantenservice
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 25. 3.25
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Ik heb voor de eerste maar zeker ook voor de laatste keer iets besteld bij Miinto.
  Ik heb op 20 november 2019 een bestelling geplaatst, een dames parka. De maat was niet goed en ik heb deze op 24 november retour aangemeld. Maandag 25 november het pakketje bij DHL afgegeven en op 26 november werd het al bezorgd bij SP Fashion in Amsterdam.
  OP 12 december kreeg ik een betalingsherinnering van AfterPay (101,98) en ik heb hu het verhaal verteld. Ze hielden er rekening mee en vertelden me dat ik in januari nog eens bericht zou krijgen.
  17 januari 2020 weer een mail van AfterPay, er zijn nu ook kosten in rekening gebracht van 11 euro.
  Ik besloot eens te gaan zoeken op internet en kwam op deze site terecht. Ik heb net gebeld naar Miinto en de meneer aan de telefoon stond me keurig te woord en hij vertelde me dat ik later vandaag bericht krijg dat mijn retour goed is terug ontvangen. (toeval of niet, ik ben blij in ieder geval dat het is opgelost)
  Ook AfterPay zal mij later vandaag een mailtje sturen dat het bedrag op 0,00 staat, dus in dit geval eind goed, al goed.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 26. 2.25
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  10

  Wegens omstandigheden (en een week te laat) krijg ik geen retourlabel meer toegestuurd, terwijl het artikel ongebruikt is, kaartjes zitten er nog aan en verpakking heb ik nog. Daarbij wil ik meegeven dat ze nog makkelijk wintersport artikelen in februari kunnen verkopen. Daarnaast heb ik destijds twee artikelen besteld, om vervolgens twee weken later te horen te krijgen dat een van de artikelen niet meer leverbaar zijn. En dit terwijl Miinto een levertijd van 1-5 dagen aanhouden. Kortom, slechte services!

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Zie bovenstaande beoordeling.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 27. Wegens omstandigheden (en een week te laat) krijg ik geen retourlabel meer toegestuurd, terwijl het artikel ongebruikt is, kaartjes zitten er nog aan en verpakking heb ik nog. Daarbij wil ik meegeven dat Miinto nog makkelijk wintersport artikelen in februari kunnen verkopen. Daarnaast heb ik destijds twee artikelen besteld, om vervolgens twee weken later te horen te krijgen dat een van de artikelen niet meer leverbaar zijn. En dit terwijl Miinto een levertijd van 1-5 dagen aanhouden. Kortom, slechte services!!

 28. Eigenlijk 0 sterren, maar die optie krijg je niet aangeboden. Twee keer in korte tijd een bestelling geplaatst welke wordt afgewezen vanwege ‘Geen voorraad’ maar nog wel gewoon op voorraad is online, echter ineens zo’n 60% opgeprijsd. En dat ook nog in de eigen boetiek van Miinto. Na veel heen en weer gemail de eerste keer, worden er steeds andere, niet logische en onbevredigende verklaringen gegeven. De tweede keer dat dit gebeurde en ik weer, met hetzelfde verhaal, mailcontact zocht, wordt er niet eens meer gereageerd. Vreemde gang van zaken. Als je het mij vraagt; niks bestellen bij dergelijke onbetrouwbare online shops zoals Miinto.

 29. Nooit hier bestellen.
  Ik heb hier 6 paar schoenen liggen. Die wil ik retourneren maar dat kan niet want de levering is nog niet voltooid in alle boetieks. Daarnaast nog niet alles ontvangen volgens de orderbon, bizar dit!.
  Op mails geen enkele reactie! Waardeloze organisatie en straks zeker wel aanmaningen sturen. Nooit weer!!!
  Ze zijn op geen enkele manier bereikbaar en de retourtermijn bijna verstreken.

 30. Nooit weer!!! ze reageren nergens op, dit kost je alleen maar geld

 31. 1.35
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  10

  De retourservice is waardeloos. Retourformulieren worden niet geleverd per mail en de DHL labels ontbreken. Ik probeer nu al 3 dagen in contact te komen met de klantenservice. Zowel telefonisch, per mail als via de chat zijn ze ondanks hun beloften niet bereikbaar.
  Ik ben bang dat ik kan fluiten naar enige service. Riekt naar oplichting.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: De bestelling is in delen bezorgd welke op zich netjes is verlopen.
  - Negatieve Punten: Retourservice waardeloos Klantenservice per mail/telefoon/chat NIET bereikbaar
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 32. 1.85
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  20
  Verzending
  20

  Wat een vreselijke webshop is dit zeg. Eerst wacht je 2 weken op een pakket en vervolgens duurt de verwerking van het retour zo lang dat je inmiddels betalingsherinneringen krijgt, met extra kosten, van Afterpay. Terwijl het pakket al lang retour is gestuurd. Tevens belooft Miinto gratis retournering maar ik heb nooit een retouretiket ontvangen waardoor ik €13 euro heb moeten betalen om het retour te sturen naar een shop in. Denemarken. Echt nog nooit zoiets slechts meegemaakt.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 33. Wat een vreselijke webshop is dit zeg. Eerst wacht je 2 weken op een pakket en vervolgens duurt de verwerking van het retour zo lang dat je inmiddels betalingsherinneringen krijgt, met extra kosten, van Afterpay. Terwijl het pakket al lang retour is gestuurd. Tevens belooft Miinto gratis retournering maar ik heb nooit een retouretiket ontvangen waardoor ik €13 euro heb moeten betalen om het retour te sturen naar een shop in. Denemarken. Echt nog nooit zoiets slechts meegemaakt.

 34. 2
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Ontzettend slechte service, geld niet retour en reageren niet meer…

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goede website
  - Negatieve Punten: Heel slechte klantenservice. Wacht al 2 maanden op mijn geld en totaal geen reactie meer op mail. HIER NIET BESTELLEN!
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 35. 0.1
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Bestel nooit bij miinto !!!
  Het geld gaat van je rekening maar artikelen worden niet geleverd!!!

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Miinto is van origine een Deens bedrijf dat de oplossing biedt voor kleine, lokale retailers om bij de blijven in de nieuwe online wereld. De oprichters zagen steeds meer kleine boetiekjes de deuren sluiten, omdat zij simpelweg niet meer konden bijbenen met de enorme groei van de online wereld. Daarnaast is het ook erg moeilijk om als kleine retailer op te vallen tussen de grote massa webshops. De concurrentie en de extreem lage prijzen zouden de ondergang worden van authentieke boetiekjes en daar hebben de oprichters van Miinto een oplossing voor bedacht. De website biedt kleine, lokale boetiekjes en winkeltjes de kans om de krachten te bundelen en gezamenlijk online sterk te staan. Miinto is een extra verkoopkanaal waarvoor geen dure investeringen moeten worden gedaan. Miinto verzorgd het volledige technische aspect van het beschikbaar stellen van een webshop tot online betaalverkeer en verzorgd daarnaast ook nog eens de marketing. Dit concept werd zo’n groot succes dat zij vanuit Denemarken verder uitgroeiden naar Noorwegen, Zweden en nu ook Nederland. Vanaf 2012 is Miinto ook beschikbaar in Nederland en hebben zich bijna 300 boetieks aangesloten bij dit bedrijf. Ieder boetiek richt zich op een verschillend niche, waardoor het aanbood zeer breed is en leuke items gescoord kan worden voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s. Alle boetieks gezamenlijk bieden ruim 1000 merken aan hebben meer dan 50 000 producten opgenomen in het assortiment. Als je iets via Miinto koopt dan ondersteun je niet alleen de kleine ondernemer, maar heb je ook een mooi en exclusief item.

  Miinto maakt het mogelijk om tegen lage instapkosten het gehele assortiment van een kleine ondernemer online te zetten. Hiermee krijgt de ondernemer een extra verkoopkanaal en is het assortiment 24/7 beschikbaar. Kennis van online ondernemen is niet noodzakelijk, want Miinto handelt alle technische zaken zelf af. Alle producten worden professioneel gefotografeerd in een studio. Door een item te kopen via Miinto koop je bij een boetiek ergens gevestigd in Nederland (of België). Als je meerdere producten koopt kan het dus zo zijn dat je bij meerdere winkels besteld. Om die reden wordt bij iedere bestelling € 0,99 servicekosten in rekening gebracht.

  Iets interessants gezien bij Miinto? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Miinto. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Miinto review te laten lezen.

  Is Miinto betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij Miinto.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (54698243)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Haarlemmerweg 317H, 1051LG Amsterdam)
  • Onderdeel van Miinto Groep en RTL Nederland
  • Assortiment inzichtelijk van ruim 285 boetieks
  • Meer dan 1000 merken en ruim 50 000 producten

  De Miinto klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, AfterPay, Credit Card en Mister Cash
  VerzendkostenGratis vanaf € 50, anders € 2,95 + € 0,99 servicekosten
  Levertijd1 – 5 werkdagen
  Bedenktijd14 dagen
  RetournerenOp rekening van de koper

  Miinto klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Miinto bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Miinto kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Miinto kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Ontvang cashback op je aankopen van Miinto

  Miinto
  2 Score
  23 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  3.8
  Klantenservice
  1.8
  Prijs/Kwaliteit
  1.6
  Verzending
  1.1

  Is Miinto betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Miinto of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Miinto een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Miinto ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Miinto ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Miinto review te delen met onze bezoekers. Je Miinto beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Miinto?

  Miinto is vooral actief in de categorie Kleding en Mode. Het kan zo zijn dat Miinto ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Miinto review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.