Miinto ervaringen en reviews

Ontvang Cashback
Ontvang Cashback
Miinto
Ontvang Cashback
Ontvang Cashback
6 Reviews van Miinto
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 0.5
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Mijn bestelde (en betaalde) artikel is nooit geleverd. Ik heb hier twee keer over gemaild, maar geen enkele reactie ontvangen. Daarnaast was een ander artikel dat wel geleverd is, na 1x dragen al kapot. Dus ook hier geen plezier van gehad.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: - artikel niet geleverd, wel betaald - geen reactie op mails - ander artikel na 1x dragen stuk
  Nuttige Review (6) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
  • Wat een ongelofelijk slechte site is dit!!! Voor de eerste en meteen de laatste keer iets besteld. Zou 1 tot 5 werkdagen duren voordat het geleverd zou worden, duurde uiteindelijk 2 weken!! Was toen net op vakantie gegaan van 3 weken en toen ik terugkwam wilde ik het terugsturen, maar nee hoor de retourneertermijn was inmiddels verstreken. En de klantenservice? Onbereikbaar! WAARDELOOS

 2. 0.1
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  10

  Na op 20 juli verkeerde artikelen te hebben ontvangen en hierover 4x gemaild te hebben, vandaag (15 aug) een reactie ontvangen…

  Het retourlabel kan echter niet gescand worden door DHL en de winkel waarnaar het retour gestuurd moet worden (Mitch in Gouda) is niet bekend bij DHL. Door voor niets naar 2 DHL vestigingen gegaan met verkeerd geleverde artikelen. Een nieuw retourlabel ontvangen en daar moet ik het nog maar een keer mee proberen. Geen excuses voor de late reactie, verkeerde artikelen of iets in die richting. Slechts een mail van 3 zinnen.

  Ontzettend moeizaam om contact met Miinto op te nemen en ondertussen laten zij mijn factuur bij Afterpay openstaan tot ik de artikelen geretourneerd heb… Daar staat overigens een factuur open van €120 terwijl ik artikelen twv €90 heb ontvangen.

  Lees meer...
  Nuttige Review (2) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 3. 0.25
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  10

  Wat een k..bedrijf. Slechte service. Meerdere malen per email kontact gezocht met de klantenservice maar ze reageren nergens op. Beloven gratis levering en gratis retourzending. Sturen voor een retourzending een gratis retourcode op maar die werkt niet. Sta je daar bij DHL, meer dan 45 minuten. Enerzijds om contact te krijgen met de klantenservice van Miinto en anderzijds contact met DHL. Bij DHL gaven ze aan dat de code bij hen niet bekend is. Zelf maar de retourkosten betaald. Klacht ingediend en gevraagd om de retourkosten naar mij over te maken. Maar ze reageren gewoon niet. De leverancier van de gekochte artikelen ook ingelicht. Dat bedrijven met of via Miinto zaken doen begrijp ik niet. Een dergelijk slechte service kan ook gevolgen hebben voor je eigen bedrijf. Eens maar nooit meer via Miinto.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Slechte service en klantenservice niet bereikbaar en reageert nergens op.
  Nuttige Review (3) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 4. 1.5
  Bestelgemak
  30
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Slecht slecht slecht, ik mail, bel al vanaf 6 september over mijn kapot geleverde shirt. Ik krijg geen antwoord….
  Ik had dit niet verwacht. Wat een slechte service, ik betreur dit zeer. Hoe lang moet ik nog wachten?

  Lees meer...
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 5. Zeer slechte webshop!!! Ik had schoenen besteld bij Miinto (2 maanden geleden!!!! En ik ben er nu nog steeds mee bezig….) en deze betaald met Afterpay. De schoenen deed ik uiteindelijk retour. De retour werd niet geaccepteerd. Prima, maar krijg ik deze dan wel weer terug? Nou nee, ik heb niks meer van ze vernomen over iets van: We sturen ze terug. Ik mailen, contact op nemen met de winkel waar ze van zijn, daar werd niet op gereageerd. Uiteindelijk, een Engelse mail als reactie met als reden dat ze het druk hebben dus ik doorverwezen was naar een Engelse collega. Hierin stond dat ze het zou oplossen voor mij. Niks meer gehoord!!! Mijn factuur van Afterpay was ondertussen al verlopen dus boete…. Ik begon met bellen. Mijn telefoontjes werden telkens niet geantwoord. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn en legde ik de situatie uit waarin ik toen al anderhalve maand zat. Deze mevrouw vertelde me dat ze zou gaan bellen en ze bevestiging zou sturen via de mail als de schoenen mijn kant op zouden komen. We zijn nu ondertussen alweer een week verder en ik heb nog niks gehoord. Afterpay was op de hoogte van deze situatie en heeft een aantal dagen bovenop de uiteindelijke betaaldatum gedaan, echter, loopt deze ook alweer af en heb ik na 2 maanden nog stééds geen schoenen, mét een factuur die ik wél moet betalen!!! Ik wordt hier niet goed van, ik hoop dat dit nu wordt opgelost. In ieder geval nooit meer schoenen van Miinto voor mij.

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Miinto is van origine een Deens bedrijf dat de oplossing biedt voor kleine, lokale retailers om bij de blijven in de nieuwe online wereld. De oprichters zagen steeds meer kleine boetiekjes de deuren sluiten, omdat zij simpelweg niet meer konden bijbenen met de enorme groei van de online wereld. Daarnaast is het ook erg moeilijk om als kleine retailer op te vallen tussen de grote massa webshops. De concurrentie en de extreem lage prijzen zouden de ondergang worden van authentieke boetiekjes en daar hebben de oprichters van Miinto een oplossing voor bedacht. De website biedt kleine, lokale boetiekjes en winkeltjes de kans om de krachten te bundelen en gezamenlijk online sterk te staan. Miinto is een extra verkoopkanaal waarvoor geen dure investeringen moeten worden gedaan. Miinto verzorgd het volledige technische aspect van het beschikbaar stellen van een webshop tot online betaalverkeer en verzorgd daarnaast ook nog eens de marketing. Dit concept werd zo’n groot succes dat zij vanuit Denemarken verder uitgroeiden naar Noorwegen, Zweden en nu ook Nederland. Vanaf 2012 is Miinto ook beschikbaar in Nederland en hebben zich bijna 300 boetieks aangesloten bij dit bedrijf. Ieder boetiek richt zich op een verschillend niche, waardoor het aanbood zeer breed is en leuke items gescoord kan worden voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s. Alle boetieks gezamenlijk bieden ruim 1000 merken aan hebben meer dan 50 000 producten opgenomen in het assortiment. Als je iets via Miinto koopt dan ondersteun je niet alleen de kleine ondernemer, maar heb je ook een mooi en exclusief item.

  Miinto maakt het mogelijk om tegen lage instapkosten het gehele assortiment van een kleine ondernemer online te zetten. Hiermee krijgt de ondernemer een extra verkoopkanaal en is het assortiment 24/7 beschikbaar. Kennis van online ondernemen is niet noodzakelijk, want Miinto handelt alle technische zaken zelf af. Alle producten worden professioneel gefotografeerd in een studio. Door een item te kopen via Miinto koop je bij een boetiek ergens gevestigd in Nederland (of België). Als je meerdere producten koopt kan het dus zo zijn dat je bij meerdere winkels besteld. Om die reden wordt bij iedere bestelling € 0,99 servicekosten in rekening gebracht.

  Iets interessants gezien bij Miinto? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Miinto. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Miinto review te laten lezen.

  Is Miinto betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij Miinto.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (54698243)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Haarlemmerweg 317H, 1051LG Amsterdam)
  • Onderdeel van Miinto Groep en RTL Nederland
  • Assortiment inzichtelijk van ruim 285 boetieks
  • Meer dan 1000 merken en ruim 50 000 producten

  De Miinto klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, AfterPay, Credit Card en Mister Cash
  VerzendkostenGratis vanaf € 50, anders € 2,95 + € 0,99 servicekosten
  Levertijd1 – 5 werkdagen
  Bedenktijd14 dagen
  RetournerenOp rekening van de koper

  Miinto klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Miinto bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Miinto kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Miinto kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Ontvang cashback op je aankopen van Miinto

  Miinto
  1 Score
  5 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  1.6
  Klantenservice
  1.0
  Prijs/Kwaliteit
  0.6
  Verzending
  1.0