Unstoppable Mindset ervaringen en reviews

Unstoppable Mindset Review
Unstoppable Mindset
Unstoppable Mindset
€ 497 € 997
Wordt een succesvollere ondernemer
Wordt een gelukkiger mens
Alles in 1 mindset cursus
Speciale introductiekorting
OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

In deze Unstoppable Mindset behandel ik de nieuwste cursus van Team Unstoppable. Je kan ze ook wel kennen van de goedlopende BOL Masterclass cursus. De curssusen worden grootschalig gepromoot via diverse social media kanalen en het feit dat jij deze review aan het lezen bent betekent dat je geïnteresseerd bent in de Unstoppable Mindset. Dat komt goed uit, want wij hebben van Jia Ruan toegang gekregen om onze Unstoppable Mindset ervaringen met jou te delen!

Download de ebook en audiobook ter waarde van € 27 volledig gratis
In de eBook leer je Jia Ruan zijn geheimen om binnen 21 dagen meer voldoening en geluk uit het leven te halen.
€ 497 € 997

Wat is Unstoppable Mindset?

Vrijwel alle cursussen die wij reviewen wijden een gehele hoofdstuk toe aan mindset. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een juiste mindset helpt je niet alleen om een succesvollere ondernemer te worden, maar het laat je ook anders kijken naar het leven. Het leert je om over bepaalde dingen anders te denken, waardoor je succesvoller en gelukkiger wordt. Wat goede ondernemers van slechte ondernemers onderscheidt is simpelweg hun mindset.

Als je een kijkje neemt naar het YouTube kanaal van Jia Ruan dan kan je zien dat hij veel video’s toewijdt aan mindset: https://www.youtube.com/user/Jiamazing/videos

Als je twijfelt hebt over het kopen van de cursus dan kan je via zijn kanaal een hoop gratis video’s vinden die je helpen met het veranderen van je mindset. Bekijk hier bijvoorbeeld de 100K mindset video en hier wat jouw arm houdt.

Betekent dit dat de Unstoppable Mindset cursus geen waarde meer heeft? Nee, de echte waarde heeft Jia natuurlijk bewaart voor zijn eigen programma. Om je in ieder geval op weg te helpen heeft Jia een gratis ebook voor je ter beschikking gesteld.

Lees de Unstoppable Mindset review snel verder om erachter te komen hoe het programma is opgebouwd.

Wat ga je leren in de Unstoppable Mindset?

Jia Ruan heeft zijn kennis over mindset over de gehele wereld vergaard. Niet alleen heeft hij tientallen, zo niet honderden boeken gelezen, maar is hij ook naar de 6-daagse seminar van Tony Robbins in Amerika geweest. Dit heeft bij elkaar meer dan € 10.000 gekost, maar wat hij hier heeft geleerd is onbetaalbaar. Deze investering in zichzelf is iedere cent waard geweest.

Unstoppable Mindset Lessen

Hij heeft alles wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd in 1 uitgebreide 4-weekse videocursus gestopt en bestaat in totaal uit 33 lessen. Daarnaast ontvang je ook een aantal interessante bonussen, maar daar later meer over.

Dat betekent dat jij geen tientallen boeken hoeft te lezen om dezelfde kennis te verkrijgen. Een goede mindset helpt je niet alleen een betere ondernemer te worden, maar het helpt je ook in het dagelijks leven anders naar dingen te kijken. Je wordt er positiever door en daardoor automatisch gelukkiger.

Week 1: Unleash Yourself

In de eerste week leer je de basisprincipes van jezelf op mindset gebied. Na een introductie leer je hoe je in een ‘peak state’ komt. Vervolgens leer je waarom wij ons goed of slecht voelen en wat nou precies (voor jou) een goed leven is. En als laatste gaat hij in op de zes behoeftes die een mens heeft.

Ik zeg eerlijk dat het een hele interessante cursus is en dat je stof voorgeschoteld krijgt wat je echt aan het nadenken zet.

Week 1 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Peak State
 • Blueprint
 • Quality of Our Lives
 • Behoeftes

Week 2: Old Identity

Ontdek wie je echt bent en kijk kritisch naar jezelf. De eerste stap is om eerlijk naar jezelf te kijken, voordat je ook maar iets kan verbeteren. Erg confronterend en moeilijk voor veel mensen, maar het werpt zijn vruchten af als je deze week echt door pakt.

Kijk naar de dominante vraag in je leven die jouw focus bepaalt. Als je je bijvoorbeeld focust op problemen, dan zul je ook alleen problemen zien. Welke emoties probeer jij te vermijden of wat vind je super belangrijk? Ontdek waarom mensen zich slecht voelen en hoe je je vaker goed kan voelen.

Week 2 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Je Oud Dominante Vraag
 • Away Values
 • Toward Values
 • Away Rules
 • Toward Rules
 • Afsluiter

Week 3: New Identity

Wanneer je je ‘oude identiteit’ in kaart hebt gebracht dan moet vooral naar verbeterpunten kijken. Hoe kan jouw nieuwe ik beter worden dan jouw oude? Jia neemt je stap voor stap mee hoe je dit kan bereiken.

Leer te waarderen wat je hebt, kijk niet met jaloerse naar mensen die ‘meer hebben’ en haal meer uit jezelf. Sta stil bij welke acties je uitvoert en waarom je dat doet. Kijk vanuit diverse perspectieven naar bepaalde gebeurtenissen. Bepaal hoe de beste versie van jezelf er uitziet en werk daarnaar toe.

Week 3 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Primary Drive
 • Thermostaat
 • Filter Of Life
 • Nieuwe Dominante Vraag
 • Nieuwe Toward Values
 • Nieuwe Away Values

Week 4: The Final Steps

Wanneer je anders kijkt naar de wereld, je acties en wat voor invloed je op iemand anders hebt dan kan je alles verbeteren totdat het perfect wordt. In de laatste week voer je de laatste stappen uit tot perfectie en krijg je allemaal geheimen te horen van Jia. Dit onderdeel bestaat uit maar liefst 11 video’s.

Week 4 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • The Crocodile Brain
 • Mini Habits
 • Sexual Energy
 • Don’t Give A Fuck (part I, II en III)
 • Jouw Onbewuste Brein
 • Burn Your Ships
 • Abundance Baseline
 • Outro

Unstoppable Mindset bonussen

Zoals eerder vermeldt in deze Unstoppable Mindset review ontvang je heel wat bonussen bij dit programma.

Unstoppable Mindset bonussen
Unstoppable Mindset bonussen

Wekelijkse groepscoaching

Het team van Unstoppable staat iedere week voor je klaar om je vragen te beantwoorden en die van andere cursisten. Zo kan je niet alleen je eigen vragen stellen, maar ook inspiratie opdoen uit de vragen die anderen stellen. Je krijgt ook de mogelijkheid om oudere coachingsessies terug te kijken. Wij adviseren ook om dit te doen, zo voorkom je dubbele vragen en doe je snel inspiratie op. De eerste coaching was van 3 maart 2020.

Unstoppable Mindset Community
Community

The Unstoppable Lions community

Je krijgt voor altijd toegang tot the Unstoppable Lions community. Dit is een Facebook groep met alle mensen die deelnemen aan het programma. Daar kan je aan elkaar vragen stellen en in contact komen met elkaar. Op het moment van schrijven zijn er zo’n 200 actieve leden.

Gratis ebook en audioboek t.w.v. € 27

Jia heeft een ebook en audioboek ter beschikking gesteld die iedereen gratis mag downloaden. Hierin leer je een hoop over hoe je tijdens de huidige crisis succesvol kan blijven ondernemen.

Download de ebook en audiobook ter waarde van € 27 volledig gratis
In de eBook leer je Jia Ruan zijn geheimen om binnen 21 dagen meer voldoening en geluk uit het leven te halen.
€ 497 € 997

Unstoppable Mindset resultaten

Ik kan mij voorstellen dat je Unstoppable Mindset resultaten wil zien, maar die zijn natuurlijk moeilijk te meten. Het resultaat is dat je anders gaat kijken naar het leven, anders gaat ondernemen en succesvoller en gelukkiger wordt. Maar dit is helaas niet meetbaar.

Wanneer je investeert in deze cursus dan zal je dit ook niet in ‘geldwaarde’ terugverdienen. Bij de BOL Masterclass investeer je bijvoorbeeld € 997 in de cursus en zou je in theorie € 10.000 terug kunnen verdienen. Die vlieger gaat in dit geval niet op.

Wel zijn er een hoop Unstoppable Mindset reviews en ervaringen van mensen die de cursus al uitgeprobeerd hebben. Bekijk ze hieronder:

Unstoppable Mindset resultaten
Unstoppable Mindset resultaten van mensen die de cursus gevolgd hebben

Unstoppable Mindset kosten

De Unstoppable Mindset cursus is splinternieuw en wordt voor een introductieprijs van € 497 aangeboden. Dit is een soort early bird korting voor mensen die snel actie ondernemen en willen werken aan hun mindset.

Het is ook mogelijk om in twee termijnen van € 297 te betalen. Dan ben je in totaal € 594 kwijt, dus dat adviseer ik niet. Klik hier om naar de speciale betaalpagina te gaan om in termijnen te betalen.

Het team heeft verteld dat de prijs 100% verhoogd zal worden naar € 997 net als alle andere cursussen. Ben je er dus over aan het nadenken dan adviseer ik om niet te lang te wachten.

Wanneer je de cursus gekocht hebt, maar er spijt van hebt dan heb je 14 dagen om de aankoop terug te draaien. Dit betekent dat je risicovrij de cursus kan proberen. Houd er rekening mee dat je niet alle video’s bekeken mag hebben.

De cursus is een investering in jezelf die zich uitbetaald in de vorm van kennis. De kennis die je opdoet tijdens de cursus helpt je weer om succesvoller te ondernemen. Je ziet meer kansen, gaat anders om met tegenslagen en kijkt anders naar andere mensen. Daarnaast pas je het ook automatisch toe op je dagelijks leven.

Download de ebook en audiobook ter waarde van € 27 volledig gratis
In de eBook leer je Jia Ruan zijn geheimen om binnen 21 dagen meer voldoening en geluk uit het leven te halen.
€ 497 € 997

Is Jia Ruan en zijn Unstoppable Mindset betrouwbaar?

Jia Ruan is in een recordtijd van meest gehate advertentiemachine naar waardevolle inspirator gegaan. Zelf ben ik ook sceptisch geweest over zijn advertenties, omdat ik dacht dat het niet mogelijk was. Als je echt de tijd neemt en zijn video’s bekijkt dan zie je dat hij veel kennis heeft en veel waarde overbrengt. Bekijk bijvoorbeeld een paar van zijn (gratis) YouTube video’s om van gedachte te veranderen. Steeds meer mensen verdienen hun geld online en Jia licht meerdere methodes uit hoe je dit kan doen.

We kunnen met zekerheid zeggen dat de Unstoppable Mindset betrouwbaar is. Het helpt je 100% om met een ander perspectief naar bepaalde zaken te kijken en een succesvollere ondernemer te worden.

Belangrijk is wel dat je echt actie onderneemt en de tijd neemt om de cursus te volgen. Daarbij moet je wat je leert ook toepassen tijdens het ondernemen en in je dagelijks leven.

Unstoppable Mindset review: voor wie is de cursus niet geschikt?

Aangezien je deze Unstoppable Mindset review aan het lezen bent, denk ik dat je niet tot deze categorie behoort. Maar ik zal het nog even toelichten. Deze cursus is niet geschikt voor mensen die sceptisch tegenover mindset en de verandering hiervan staan. Je moet voor de informatie die Jia geeft openstaan en het willen toepassen. Zelfs als je er niet in kan vinden.

Daarnaast moet je natuurlijk actie ondernemen om de cursus daadwerkelijk te gaan volgen. Ben jij lui en kijk je liever Disney Plus, dan zou ik niet voor deze cursus kiezen. Motivatie, doorzettingsvermogen en discipline zijn de key.

Waarom zou je de Unstoppable Mindset kopen?

Als jij momenteel struggles hebt tijdens het ondernemen of in het dagelijks leven dan is dit een cursus voor jou. Kijk bijvoorbeeld naar de dingen die je op dit moment uitstelt, terwijl je er gewoon tijd voor vrij kan maken. Waarom stel je het uit naar morgen? En hoe zorg je ervoor dat je alle belangrijke dingen gedisciplineerd doet?

De cursus stelt je ook in staat om meer kansen te zijn, omdat je dingen vanuit een ander perspectief bekijkt. De kansen kunnen vervolgens weer resulteren in meer winst.

Feit dat Team Unstoppable op dit moment een interessante introductiekorting geeft, moet het helemaal interessant maken.

Conclusie Unstoppable Mindset review

Jia vertelt je in de cursus alles wat hij geleerd heeft de afgelopen jaren. Alle kennis verwerkt in 1 cursus die 4 weken duurt. Dit betekent dat je zelf die tientallen boeken niet meer hoeft te lezen (ik raad je overigens aan om dit wel te doen), niet naar de seminar hoeft van Tony Robbins en dat je zelf geen informatie meer hoeft te vergaren.

Deel zelf je tijd in wanneer je kennis vergaard uit de cursus en pas dit eenvoudig toe op jouw business of jouw privé leven.

Ik vind het fijn om naar Jia te luisteren en hij legt alles op een goede manier uit. Niet te langzaam, niet te snel. Bekijk zijn YouTube kanaal om te kijken of jij zijn stem ook fijn vindt.

De groepssessie en de community voegen erg veel waarde toe. Op die manier kom je in contact met mensen die in hetzelfde interesseren en je kan altijd je vragen stellen. Iedereen helpt elkaar ook!

Heb jij de Unstoppable Mindset al gekocht? Laat hieronder weten wat jij ervan vond in Unstoppable Mindset review.

Download de ebook en audiobook ter waarde van € 27 volledig gratis
In de eBook leer je Jia Ruan zijn geheimen om binnen 21 dagen meer voldoening en geluk uit het leven te halen.
€ 497 € 997

Hoeveel kost het programma?

Het programma kost eenmalig € 497 op dit moment. Houd er rekening mee dat dit een introductieprijs is en dat het snel zal verhogen naar € 997. Het is ook mogelijk om in 2 termijnen te betalen van € 297, maar dan ben je duurder uit.

Met welke betaalmethoden kan ik afrekenen?

Betalen kan eenvoudig via iDEAL, creditcard of PayPal. De betalingsverwerker is PayPro, waardoor je verzekerd bent van een veilige betaling.

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Ja, als je binnen 14 dagen niet tevreden bent kan je je aankoop annuleren. Binnen enkele werkdagen krijg je je geld teruggestort. Houd er wel rekening mee dat je niet alle video's bekeken mag hebben. Het limiet wordt aangegeven door Team Unstoppable.

Wat is de minimale leeftijd om aan de slag te gaan met de cursus?

Er geldt geen minimale leeftijd om deel te mogen nemen aan de cursus.

Moet ik mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel?

Nee, je zet ook geen bedrijf op. Het is een mindset cursus die je helpt bij het ondernemen.

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

De klantenservice is telefonisch (020 244 3228) of via de e-mail (support@unstoppable.nl) bereikbaar.

Unstoppable Mindset
9.5 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
10
Klantenservice
10
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

1 Reactie van Unstoppable Mindset
 1. Antwoord
  123Klantervaringen 3 april 2020 op 18:33
  4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Op onze website kan je ook je eigen Unstoppable Mindset ervaring achterlaten. Wij geven de cursus een eindoordeel van een 9.5.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Aantrekkelijk tarief Unstoppable B.V. heeft bewezen dat ze goede producten leveren Unieke informatie en is nergens anders verkrijgbaar (op 1 plek) Toe te passen op je bedrijf, maar ook je dagelijks leven
  - Minpunten: Niet zozeer een negatief punt, maar de resultaten zijn moeilijk te meten. Dus je weet niet wanneer je je investering eruit hebt.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

123Klantervaringen
Logo