GSMweb ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van GSMweb

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Ben je op zoek naar een goede telefoon met of zonder abonnement? Wil je daarnaast eens goed vergelijken voordat je een keuze maakt? Kijk dan op GSMweb.nl. Deze website is al 21 jaar aanwezig op de telefoonmarkt en heeft een ruime keuze aan telefoons. Deze schaf je eenvoudig aan op de manier zoals jij wilt. Dus met abonnement of als los toestel. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een sim only abonnement op de website af te sluiten.

   GSMweb verkoopt abonnementen van T-Mobile, Tele2, KPN, Ben, Telfort, Vodafone en Hollandsnieuwe. Daarnaast staat de website bol van topdeals. Dus als je bijvoorbeeld de Apple Iphone X wil aanschaffen ga je direct naar de website. Daar krijg je dan de laagste prijsgarantie als je de telefoon samen met een Tele2 abonnement komt. Toch is het niet verplicht om de telefoon op deze manier af te nemen. Uiteindelijk kies je altijd een telefoonabonnement combinatie zoals jij wil.

   GSMweb biedt losse smartphones en met abonnement

   Verder biedt GSMweb ook toestelkredieten aan. Dit is een unieke service waarbij je een telefoon tegen een maandbedrag kan afnemen. Dat gaat als volgt. Stel je voor je wil weer diezelfde Apple Iphone X dan kost dit toestel los 672 euro. Wanneer je deze in 24 maanden wil afbetalen kost je dat 28 euro per maand. Zodoende hoef je geen grote som geld uit te geven en kun je toch een gave telefoon aanschaffen.

   Je koopt in de webshop onder andere telefoons van Apple, Samsung, Google, Huawei, Nokia en Samsung. Daarnaast handelt het bedrijf ook in minder bekende merken zoals OnePlus en Xiaomi. Dit zijn high-end telefoons die doorgaans tegen een betere prijs dan hun concurrenten worden aangeboden. Dus voor het geval je dit Chinese merk nog niet kent, neem haar telefoons zeker mee in je vergelijking.

   GSMweb heeft een ruim assortiment met bekende en minder bekende merken

   GSMweb blinkt uit met een groot en gevarieerd aanbod. Je koopt er eenvoudig losse toestellen, abonnementen en ook refurbished telefoons. Dit zijn tweedehands toestellen die zijn opgekalefaterd en zodoende weer in de verkoop gaan. Dus als je wat minder geld uit wil geven en een duurzame keuze wil maken is dat zeker een oplossing.

   123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst GSMweb reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen GSMweb review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een GSMweb review achter voor ander bezoekers.

   Is GSMweb betrouwbaar?

   Voordelen smartphone aanschaffen bij GSMWEB.NL:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34119150)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Van Marwijk Kooystraat 10A, 1114 AG Amsterdam Duivendrecht)
   • Ruim 21 jaar ervaring met telefoons en abonnementen
   • Werkt uitsluitend samen met bekende en betrouwbare netwerken

   De GSMweb klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodeniDEAL
   VerzendkostenGratis
   LevertijdVoor 16:45 besteld, morgen in huis
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   GSMweb klachten

   Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een GSMweb klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.