Disney Plus ervaringen en reviews

5 Opmerkingen van Disney Plus
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  80

  Ik maak nu bij 2 maanden gebruik van Disney+ (heb ook meegedaan met de gratis proefperiode). De content is zeer goed en ze passen een betere compressie toe dan bij Netflix. Ik heb bij Netflix altijd last bij donkere stukken dat ik blokjes zie, dat is bij Disney+ niet het geval. 4K beelden zijn erg mooi op mijn Samsung scherm en ook op mijn mobiel blijft de kwaliteit goed.

  Sinds een maand heb ik ook eindelijk de Disney+ app voor mijn Samsung TV. Hiervoor moest ik alles via mijn Playstation 4 afspalen. Al met al een prima dienst, en een gunstigere prijs dan bij Netflix. Ook de korting die je krijgt als je 1 jaar afneemt vind ik erg fijn. Wat mij betreft mag er meer content komen.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Goede kwaliteit content Apps voor Samsung Goedkoper dan Netflix
  - Minpunten: Meer content
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Mijn kinderen zijn erg tevreden met het aanbod en ik stiekem ook

  Lees meer...
  + Pluspunten: Korting als je jaarlijks betaalt
  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 3. 1.25
  Bestelgemak
  50
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  20
  Verzending
  0

  Ik neem het nooit meer. Na een uur Disney kijken, word ik er uit gegooid en moet ik de pagina opnieuw laten laden. Het probleem kon niet worden opgelost op de laptop. Wel lullig dat mijn abbo dan vandaag stopt om 20.00 uur ivp 00.00 uur. Een film werd zo abrupt afgekapt. Netflix gaat vlekkeloos op de laptop.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Veel keuze
  - Minpunten: Disney kijkt niet prettig omdat ik er steeds word uitgegooid.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. 1.5
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  10

  disney stopte mijn abonnement zonder waarschuwing.
  en gaf daarna aan dat ik maar een nieuw abonnement moest afsluiten tegen hogere kosten terwijl hun website aangaf dat die voor bestaande leden pas in augustus ingaan. en 2 dagen later schrijven ze 3 maal de maand termijn af terwijl mijn abonnement door hun was opgezegdt

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. 0.1
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  1 ster is nog te veel.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen
  - Minpunten: Waardeloze klantenservice, houden je aan het lijntje, komen beloftes niet na. Ten onrechte geld afgeschreven en na een jaar nog niet terug ontvangen ondanks de bewijzen.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Probeer Disney Plus 7 dagen gratis
7 dagen gratis toegang tot alle content van Disney Plus. Probeer de streamingdienst en kijk of het wat voor jou is.

Wij Nederlanders hebben geluk gehad bij de lancering van Disney Plus. Wij werden namelijk als test uitgekozen om Disney Plus gratis uit te proberen. Terwijl de hele wereld moest wachten tot de officiële release datum van 12 november 2019 kregen wij al toegang tot de applicatie. Wij zijn uitgekozen omdat wij als klein kikkerlandje relatief veel geld uitgeven aan on demand streamingdiensten.

Disney Plus aanbod

Inmiddels is Disney+ overal ter wereld uitgerold en is het volledige aanbod beschikbaar voor iedereen. Het kan per locatie verschillen welk aanbod je te zien krijgt. Dit heeft te maken met sommige rechten die ingekocht worden door Disney. Het voornaamste aanbod bestaat uit titels waarvan Disney eigenaar is. Denk hierbij aan:

 • Alle Marvel films en series
 • Alle Star Wars films en series
 • Alles Pixar films en series

Het aanbod bestaat tijdens de lancering uit ongeveer 500 films en 7500 series. Dit aanbod groeit zeer snel met nieuwe titels. Het volledige aanbod kan je vinden op de officiële website van Disney Plus.

Hoewel het aanbod groot is, is het een stuk minder dan bij Netflix of Videoland. Op dit vlak moet Disney dus een flinke inhaalslag maken.

Disney Plus kwaliteit

De kwaliteit hangt natuurlijk aan van de bron. Oudere films kunnen in slechtere kwaliteit aangeboden worden, omdat er simpelweg geen betere versie bestaat. Over het algemeen bestaat het aanbod uit 4K content en wordt ook Dolby Atmos ondersteund. Net als bij Netflix wordt de kwaliteit aangepast aan jouw televisie, tablet of smartphone.

Disney Plus kosten

Disney brengt haar streamingdienst met een zeer gunstige prijs op de markt. Voor slechts € 6,99 per maand kun je ongelimiteerd Disney content bekijken. Als je een jaarlijks abonnement afsluit betaal je slechts € 69,99 per jaar. Bij een jaarlijks abonnement betaal je slechts € 5,83 per maand. Met dit abonnement kun je met vier streams tegelijk kijken. Ook hoef je niet extra te betalen voor 4K content of Dolby Atmos geluid. Onze Disney Plus ervaring is dat de meeste content in 4K beschikbaar is.

Ter vergelijking bij Netflix betaal je € 13,99 voor vier streams per maand inclusief 4K content. Ook krijg je hier geen extra korting wanneer je een jaarlijks abonnement aanschaft.

Disney Plus gratis uitproberen

Ben je geïnteresseerd in Disney+? Via deze link kun je nu deze dienst 7 dagen volledig gratis uitproberen. De Disney Plus ervaringen van klanten die jou voor zijn gegaan, zijn zeer positief.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Disney Plus reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Disney+ review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Disney Plus review achter voor ander bezoekers.

Is Disney Plus betrouwbaar?

Voordelen streaming content van Disneyplus.com:

 • Ongelimiteerd toegang tot alle content van Disney
 • Content in 4K en Dolby Atmos geluid
 • Gunstige prijs in vergelijking met Netflix
 • Offline download mogelijkheden

De Disney Plus klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL, PayPal of creditcard
Abonnementen € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar
Levertijd Direct toegang tot alle content
Proefperiode 7 dagen gratis

Disney Plus klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Disney Plus klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Disney Plus
5.6 Totale Score
6 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
6.8
Klantenservice
5.3
Prijs/Kwaliteit
6.1
Verzending
4.5

Is Disney Plus betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Disney Plus of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Disney Plus een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Disney Plus ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Disney Plus ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Disney Plus review te delen met onze bezoekers. Je Disney Plus beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Disney Plus?

Disney Plus is vooral actief in de categorie Streaming. Het kan zo zijn dat Disney Plus ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Disney Plus review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo