SnappCar ervaringen en reviews

15% Korting
15% Korting
SnappCar
15% Korting
15% Korting
1 Review van SnappCar
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  ben al ruim een half jaar aangesloten bij dit bedrijf, omdat ik mijn auto eigenlijk alleen in het weekend nodig heb vanwege mijn werk. Doordeweeks staat de auto stil en doe ik er niets mee. Dit is echt een geniale oplossing om én iemand te helpen én een beetje bij te verdienen. Doordeweeks stel ik mijn auto beschikbaar voor mensen die even een auto nodig hebben en vrijwel iedere week komt er iemand langs om mijn auto te huren. Ik haal zo de jaarlijkse apk kosten en reparatiekosten er gemakkelijk uit!! Ik verhuur mijn auto alleen aan betrouwbare profielen met reviews en een foto. En bepaal aan de deur of ik de auto daadwerkelijk uitleen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geld verdienen aan een stilstaande auto Gratis APK en reparatiekosten
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Een auto huren kost vaak een rib uit je lijf, zeker als je deze maar een korte periode nodig hebt. Je betaalt vaak voor veel onnodige verzekeringen, voor het aantal kilometers en andere zaken waar je soms liever niet aan denkt. Hier heeft SnappCar een oplossing voor gevonden en is eigenlijk een autoverhuurplatform gestart zónder zelf een auto te verhuren. Ra ra hoe kan dat? Zij hebben namelijk met een hele slimme oplossing ervoor gezorgd dat auto’s minder vaak stil staan en vaker gedeeld kunnen worden met andere mensen. Er zijn vele auto’s in Nederland en België die gemiddeld 23 uur per dag stil staan. Dit is natuurlijk zonde, want de auto kan gemakkelijk door iemand anders gebruikt worden. Op het platform van SnappCar kun je als auto-eigenaar je auto uitlenen, eigenlijk verhuren, aan mensen die geen auto hebben of even een andere auto nodig hebben. Je verhuurt je auto natuurlijk niet aan iedereen, dit bepaal je helemaal zelf. Op de website geef jij aan wat de dagprijs is voor jou auto, wanneer deze beschikbaar is, jouw regels en de specificaties. Leden van SnappCar kunnen dan reageren op jouw advertentie en dan kun jij bepalen of jij je auto toevertrouwd aan hem of haar.

Vanuit een ander perspectief is SnappCar een platform voor mensen zonder auto, die incidenteel een auto nodig hebben. Op de website kun je een profiel aanmaken en reageren op auto’s bij jou in de buurt die binnen jouw budget passen. Indien de verhuurder akkoord gaat en jou de auto toevertrouwd kunnen jullie elkaar ontmoeten. Het toevertrouwen gebeurt op basis van beoordelingen van elkaar. De auto-eigenaar beoordeeld de huurder en de huurder beoordeeld de auto en de verhuurder. Zo is het snel inzichtelijk welke verhuurders en huurders te vertrouwen zijn en welke niet. SnappCar controleert van ieder lid de identiteit om een zo betrouwbaar mogelijke community op te richten. Op de website geef je aan wanneer je de auto wilt ophalen en weer wilt terugbrengen en je kunt gemakkelijk via de website betalen. Als huurder zijn jij én je mede-passagiers altijd all-risk verzekerd (bekijk de website voor de voorwaarden) en krijg je 24/7 hulp bij pechgevallen in heel Europa (bekijk de website voor de voorwaarden).

Iets interessants gezien bij SnappCar? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met SnappCar. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw SnappCar review te laten lezen.

Is SnappCar betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij SnappCar.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (55839118, CarShare Ventures B.V.)
 • Verdien geld met het verhuren van jouw auto, bus of camper
 • All-risk verzekering en 24/7 pechhulp inbegrepen
 • All risk houdt ook in: Internationale dekking, passagiers, diefstal en verduistering
 • Geen borg betalen of abonnement afsluiten
 • Een auto huren via SnappCar is 50% goedkoper dan via een verhuurmaatschappij

Standaard controles die door SnappCar uitgevoerd worden

SnappCarr probeert zijn diensten zo veilig mogelijk te maken door een aantal gegevens te controleren van zowel de huurder als de verhuurder. Zo wordt je identiteit vastgesteld door het aanleveren van een paspoort en rijbewijs. Op basis van deze gegevens kunnen zij zien met wie ze te maken hebben. In het Fraude en Informatie Systeem Holland wordt door middel van een FISH-check gecontroleerd of beide partijen nooit in aanraking zijn gekomen met verzekeringsfraude. In het geval van een verhuurder wordt het voertuig op een aantal punten gecontroleerd, waaronder of de APK nog niet verlopen is en of het voertuig is geregistreerd op naam van de verhuurder. De verhuurder kan tot het tekenen van het contract ten alle tijden de verhuur ontbinden zonder opgaaf van reden. De huur wordt verzegeld met het contract dat ontvangen wordt op de website en getekend wordt bij de sleuteloverdracht. Op het contract staat aangegeven wanneer de auto in bruikleen is en geldt ook als bewijs voor eventuele verkeersovertredingen.

De SnappCar klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL en Credit Card
Verzekering Fee 5% (met een minimum van € 3,50)
SnappCar Fee 10% (met een minimum van € 2,25)
Leeftijd Fee € 5 extra onder de 25

SnappCar klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met SnappCar bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

SnappCar kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een SnappCar kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

15% korting als je meer dan 5 dagen een voertuig huurt
Of krijg 10% korting als je 3-4 dagen een voertuig huurt

SnappCar
9 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

Is SnappCar betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van SnappCar of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of SnappCar een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen SnappCar ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen SnappCar ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen SnappCar review te delen met onze bezoekers. Je SnappCar beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is SnappCar?

SnappCar is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat SnappCar ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn SnappCar review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.