VakantieVeilingen ervaringen en reviews

2 Opmerkingen van VakantieVeilingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Sorry maar echt positief kan ik niet meer zijn over dit bedrijf / site. Een klacht ingediend een antwoord gekregen dan zij het druk hebben
  (zegt misschien iets over het aantal klachten die zij binnen krijgen) maar ondanks drie mails, directie te hebben aangeschreven GEEN enkele reactie verder gekregen. Als zij geen antwoord hebben op je klacht hopen zij dat het overvliegt geen vervolg krijgt. Treurig als je al jaren speelt / biedt op vakantie veilingen maar toch moet ervaren dat het niet betrouwbaar is, geen antwoord krijgt op een klacht en gewoon genegeerd wordt. Ze hebben gewoon,,,,,,aan jou.

 2. Sorry maar echt positief kan ik niet meer zijn over dit bedrijf / site. Een klacht ingediend een antwoord gekregen dan zij het druk hebben
  (zegt misschien iets over het aantal klachten die zij binnen krijgen) maar ondanks drie mails, directie te hebben aangeschreven GEEN enkele reactie verder gekregen. Als zij geen antwoord hebben op je klacht hopen zij dat het overvliegt geen vervolg krijgt. Treurig als je al jaren speelt / biedt op vakantie veilingen maar toch moet ervaren dat het niet betrouwbaar is, geen antwoord krijgt op een klacht en gewoon genegeerd wordt. Ze hebben gewoon,,,,,,aan jou.

Laat een reactie achter

Uw totale score

VakantieVeilingen heeft een heel breed aanbod aan producten, restaurant, hotels, dagje uit en vakanties waar je op kan bieden. Ze hebben elke dag wel meer dan duizenden veilingen live staan waar je inspiratie kan opdoen voor leuke cadeaus, mooie vakantie of de leukste dagjes uit. Het aanbod is zeer gevarieerd, waardoor je eenvoudig een cadeau kan vinden voor een familielid, een vriend of je partner.

Bij VakantieVeilingen bied je op de leukste veilingen

Het idee van VakantieVeilingen is ontstaan door een passie voor spellen en dan voornamelijk het winnen. Door deze passie is het idee van VakantieVeilingen volledig uitgewerkt en zijn ze in 2007 live gegaan in Nederland. Acht jaar laten besloten ze ook de Belgische markt te domineren. Het is begonnen als proef op de zolderkamer en deze website is nu succesvol uitgegroeid tot ruim 2,5 miljoen winnaars per jaar.

Het startbod is altijd nul euro. In het verleden hadden ze ook een keer met een vast startbod geprobeerd, maar dat werkte niet zo goed. Als je een interessante veiling ziet waar je op wilt bieden moet je eerst een account aanmaken. Degene die het hoogste bod heeft wint de veiling. Je kan eenvoudig betalen via IDEAL, PayPal of gewoon met je creditcard. Daarna kan je je waardebon downloaden of je uitje reserveren.

Nog een tip bij het bieden: begin altijd met een laag bedrag, zodat je zo goedkoop mogelijk de veiling kan winnen. Bedenk voor jezelf ook een maximumbedrag wat je wil uitgeven. Houd hierbij rekening dat er ook administratiekosten van 5 euro in rekening wordt gebracht.

De VakantieVeilingen ervaringen zijn zeer positief

VakantieVeilingen zorgt er ook voor dat het eerlijk verloopt. Bij elke veiling is om die reden een notaris die alles controleert. Dit is fijn, zo weet je zeker dat je met een betrouwbare partner te maken hebt.

De VakantieVeilingen ervaringen zijn uitstekend. Op Trustpilot hebben ze meer dan 17.00 reviews en scoort het bedrijf 4,2 van de 5 sterren. Als je de reacties zo leest lijken de mensen erg tevreden met het bedrijf.

Heb je iets gezien bij VakantieVeilingen? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of VakantieVeilingen voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle VakantieVeilingen beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw VakantieVeilingen review te laten lezen.

Is VakantieVeilingen betrouwbaar?

Voordelen bieden op veilingen bij VakantieVeilingen.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (52335631, Emesa Nederland B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht)
 • Telefoonnummer: 020 – 760 50 70
 • Ruim 3 miljoen winnaars
 • Elke dag duizenden veilingen
 • Je eigen prijs bepalen

De VakantieVeilingen klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en creditcard
Verzendkosten Vind je op de veilingpagina
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Administratiekosten € 5

VakantieVeilingen klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een VakantieVeilingen klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je VakantieVeilingen review te weigeren.

VakantieVeilingen kortingscode

Extra korting op bieden op veilingen? Het kan met een VakantieVeilingen kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast VakantieVeilingen reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een VakantieVeilingen kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is VakantieVeilingen betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van VakantieVeilingen of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of VakantieVeilingen een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen VakantieVeilingen ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen VakantieVeilingen ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen VakantieVeilingen review te delen met onze bezoekers. Je VakantieVeilingen beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is VakantieVeilingen?

VakantieVeilingen is vooral actief in de categorie: goede deals op basis van veilingen.

Wordt mijn VakantieVeilingen review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo