mSpy ervaringen en reviews

Ervaringen en reviews van mSpy
24/7 controle over je kind
Eigen online dashboard
Beschikbaar voor Android en iOS
Legaal
OpslaanSavedRemoved 0

mSpy is een montoring app voor Android en Apple iOS. De app wordt veelgebruikt door ouders om toezicht te houden op hun kinderen, maar ook door bedrijven om medewerkers te controleren. De app stelt je in staat om gesprekken, social media activiteiten, locaties, berichten en meer in te zien van het toestel waarop de app geïnstalleerd is. Alle gegevens zijn te zien via een eigen portaal. Na installatie verbergt de app zichzelf en is het vrijwel niet zichtbaar (voor een leek) dat mSpy geïnstalleerd is. In deze mSpy review onderzoeken wij de gehele app en tonen wij alle functies.

mSpy is de populairste monitoring app wereldwijd en wordt door duizenden ouders gebruikt. De aangeleverde data is betrouwbaar, makkelijk te installeren en werkt op iedere telefoon. Houd er wel rekening mee dat er voor Android fysiek toegang nodig is tot de telefoon om de app te installeren. Bij iPhone kan de app op afstand geinstalleerd worden via iCloud.

Houd toezicht op je kinderen met de mSpy monitoring app.
Bekijk alles wat je kinderen uitvoeren via een smartphone. Live locatie, gesprekken, berichten, browse historie zijn allemaal 24/7 inzichtelijk.

Wat is mSpy?

mSpy is een applicatie om toezicht te houden op een telefoon, tablet of PC. Na installatie kan je vrijwel alle activiteit van het apparaat inzien. Denk aan gesprekken, berichten, browser historie en locatie.

mSpy review
Het portaal

Je ontvangt een eigen portaal waar je alles overzichtelijk kan inzien, zonder dat de eigenaar van de telefoon iets doorheeft. Het portaal is toegankelijk via je browser en kan dus overal ingezien worden. mSpy wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. De meeste mensen gebruiken het om hun kinderen in de gaten te houden, maar je kan het niet tegenhouden dat mensen het voor de verkeerde doeleinden gebruiken.

Toezicht houden op je kind

mSpy biedt de mogelijkheid om toezicht te houden op je kind(eren). Je kan exact zien waar ze zijn en met wie ze contact hebben. Wij adviseren wel om dit te bespreken met het kind en de software niet zonder toestemming te installeren.

Als werkgever je werknemers controleren

Sommige werkgevers geven een toestel van de zaak aan medewerkers. Na toestemming van de medewerker kan mSpy op het toestel geïnstalleerd worden om te kijken of alles volgens planning gaat. Vooral wanneer werknemers op veel verschillende locaties moeten zijn is het handig om dit te controleren.

Ook kan gekeken worden hoeveel tijd op de telefoon gespendeerd wordt onder werktijd.

mSpy gebruiken als stalkerware app

mSpy wordt vaak gebruikt als stalkerware om de partner in de gaten te houden. Uit onderzoek is gebleken dat op duizenden toestellen in Nederland stalkerware geïnstalleerd is. Wij adviseren om mSPy niet als stalkerware te gebruiken. Verschillende advocaten melden dat het installeren van stalkerware gelijk staat als het hacken van iemand. Het is dus illegaal om het hiervoor te gebruiken.

Hoe werkt mSpy?

Zoals eerder gezegd in deze mSpy review, monitort mSpy alle gegevens op een apparaat. Na het installeren is de app volledig verdwenen en draait het op de achtergrond. Het instellen van de app gebeurt op afstand via je eigen dashboard. De app verzamelt alle data en stuurt dat 24/7 door naar jouw eigen dashboard.

Belangrijk is wel dat de telefoon over internet moet beschikken om de data door te sturen.

mSpy review dashboard

mSpy mobiele en tablet functies

Er wordt continu ontwikkeld aan de mSpy app en steeds meer nieuwe apps worden ondersteund. Hieronder zie je enkele functies. Alle functies zijn te beheren via het online dashboard.

Beheren van telefoongesprekken

Bekijk alle inkomende en uitgaande gesprekken van het toestel, inclusief tijden en gesprekstijden. Het is ook mogelijk om bepaalde nummers te blokkeren.

Locatie tracking

Bekijk exact waar de telefoon zich bevindt op dit moment en welke route het heeft afgelegd. Je kan ook bepaalde gebieden markeren, en een melding krijgen wanneer de telefoon zich daar bevindt.

Bekijk berichten van berichtendiensten

mSpy WhatsApp chats
mSpy WhatsApp chats

Bekijk alle berichten van WhatsApp, Snapchat, Facebook Messenger, iMessage, Skype, Telegram, Tinder, Line, Viber, Kik, Instagram, e-mail en SMS. Niet alleen berichten zijn inzichtelijk, maar ook alle verstuurde foto’s en video’s.

Bekijk foto’s en video’s

Bekijk alle foto’s en video’s die op het apparaat staan.

Bekijk browser historie

Bekijk de volledige browser historie van het apparaat en blokkeer eventueel websites of wifi-netwerken.

Keylogger

Leg alle toetsaanslagen vast en ontvang eventueel een melding bij bepaalde woorden.

Controleer geïnstalleerde apps

Bekijk welke apps geïnstalleerd zijn en blokkeer ze indien nodig.

Is mSpy illegaal?

Gezien de functionaliteiten lijkt het sterk op een illegale app. Maar de wet verbiedt het niet om je kinderen in de gaten te houden, dus ook niet met deze app. mSpy benadrukt dat de app alleen hiervoor gebruikt mag worden, maar dat houden ze natuurlijk niet tegen.

Daarbij is het verplicht dat jij de eigenaar bent van het toestel. De app zonder toestemming gebruiken is illegaal (of een grijs gebied).

Houd toezicht op je kinderen met de mSpy monitoring app.
Bekijk alles wat je kinderen uitvoeren via een smartphone. Live locatie, gesprekken, berichten, browse historie zijn allemaal 24/7 inzichtelijk.

mSpy kosten

Een mSpy review is natuurlijk niet volledig zonder kosten. Bekijk hieronder de tarieven.

 • Basic

  € 26,99 /maand

  • GPS Locatie
  • Foto’s en video’s
  • E-mail en SMS
  • Browser historie

 • No Jailbreak

  € 14,16 /maand

  • Op afstand via iCloud
  • iPhone 8 of lager
  • Automatische updates

 • Premium

  € 14,16 /maand

  • Alle functies
  • Inclusief no-jailbreak
  • Alle berichtdiensten


De tarieven zijn gebaseerd op jaarlijkse abonnementen. Voor kortere geldigheidsduren gelden andere tarieven. Bekijk hiervoor de website.

Hoe installeer je mSpy?

Het installeren van de app is zeer eenvoudig. Bekijk hier een korte handleiding voor iOS en Android.

mSpy installeren op iOS

Indien je je device niet wil jailbreaken dan is toegang tot iCloud vereist. Ook moet iPhone backup geactiveerd zijn. Bij mSpy schaf je hiervoor een speciale no-jailbreak abonnement af. Wanneer iPhone backup niet geactiveerd is dan moet dit geactiveerd worden. Via de website van mSpy voer je je iCloud gegevens in.

De backup wordt na het aanschaffen automatisch op het toestel geplaatst. Zorg er wel voor dat het toestel aan het opladen is, verbonden is met wifi en dat het toestel niet gebruikt wordt.

mSpy installeren op Android

Voor het installeren van mSpy op Android moet de Google Play beveiliging uitgeschakeld worden. Dit doe je door Apps scannen met Play Protect uit te schakelen.

Vervolgens kan je de app installeren:

 • Open een browser op het apparaat
 • Selecteer privé modus
 • Ga naar de URL die aangegeven staat bij mSpy
 • Installeer het .apk bestand

Tijdens de installatie kan je je een aantal gegevens instellen. Via je online dashboard kan je vervolgens het apparaat registreren en starten met monitoren.

mSpy coupon code

Bij mSpy kan je profiteren van een extra korting van 15% bovenop de normale prijs. De korting wordt doorberekend voor een maandelijks of jaarabonnement. Zo bespaar je met een mSpy coupon code al gauw in de kosten. Wij hebben alle actieve code’s op de website geplaatst, zodat je ze gemakkelijk kan toepassen. Wanneer een nieuwe code opduikt zullen wij onze mSpy review aanpassen.

Houd toezicht op je kinderen met de mSpy monitoring app.
Bekijk alles wat je kinderen uitvoeren via een smartphone. Live locatie, gesprekken, berichten, browse historie zijn allemaal 24/7 inzichtelijk.

Wat doet de mSpy app?

De app helpt ouders om toezicht te houden over hun kinderen. Via een eigen dashboard zijn alle gegevens inzichtelijk.

Wat kan mSpy monitoren?

Vrijwel alles, denk aan telefoongesprekken, chatberichten, video's, foto's, locaties, browser historie en meer.

Is mSpy zichtbaar op de telefoon?

Nee, je kan kiezen om de app onzichtbaar op de telefoon te installeren.

Kan de app op afstand geïnstalleerd worden?

Ja, voor een niet gejailbreakte iPhone is dit mogelijk, mits er toegang tot iCloud is. Voor Android moet fysiek toegang zijn tot de telefoon.

mSpy
5.8 Score
4 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
7.5
Klantenservice
5.5
Prijs/Kwaliteit
5.0
Verzending
5.5

5 Reviews van mSpy
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. Reageer
  123Klantervaringen 4 april 2020 om 09:24
  4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  De eerste Mspy review is van ons. Wij beoordelen deze app met een 9.0/10.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Perfect geschikt om je kinderen in de gaten te houden Veel functies
  - Negatieve Punten: Abonnement structuur
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  100

  Ik verwacht niet dat veel mensen een beoordeling van deze app achterlaat. Wij zijn er erg tevreden mee om ons kind hiermee te begeleiden bij haar online activiteiten. We hebben goed besproken wat wel en niet mag en verteld dat de app op haar telefoon staat.

  Alle kindjes in haar klas hebben ook een telefoon dus we moesten wel overstag om hierin mee te gaan. Het biedt veel meer dan alleen locatievoorzieningen, je kan precies controleren wat je kind wel en niet te zien krijgt.

  Perfect/.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Ik vind de app wel duur. Ik betaal liever eenmalig in plaats van per maand.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 3. 2
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  20
  Verzending
  20

  Bestellen ging super. Om te gebruiken moet je play protect uitzetten en dat is wat wij niet willen. Daarom geprobeerd bestelling te annuleren, maar helaas door hun refunpolicy was dit geweigerd. Account is bevroren. Jammer dat ze geen service hierin hebben verleend.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: makkelijk bestelbaar. spyware werkt wsl goed. vriendelijke medewerkers.
  - Negatieve Punten: playprotect moet uit (android)en niet vermeld op hun site. duur abonnement. geen service bij ontevredenheid.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 4. 0.6
  Bestelgemak
  20
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Er wordt gesuggereerd dat je met een non-jailbroken IOS device, whattsappberichten actief kunt meekijken. Helaas is dit niet het geval en dien je het device alsnog te jailbraken. Bij het aanschaffen van het product dien je gelijk een abonnementsvorm af te sluiten, ipv van een demo/proeftijd. Omdat ik niet tevreden ben over alleen de informatie die vanuit Icloud komt, wilde ik het abonnement beëindigen. Helaas zijn ze totaal niet meewerkend en verschuilen ze zich achter de voorwaarden die haaks staan op de reclame die ze maken. Kortom wees verstandig en denk 3x na voordat je overweegt dit product aan te schaffen. Een Refunding willen ze niet aan meewerken, Weg abonnementsgeld voor een jaar.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 5. mijn ervaring met Mspy zijn niet geweldig. Ik kocht vorig jaar een maand. Echter alleen de watsapp functie werkte op het dashboard, andere functies zoals telefoongesprekken, locatie bekijken e.d. werkte niet. Ik heb er diverse malen contact over gezocht, helaas nooit echt goed terug antwoord gekregen.

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

123Klantervaringen
Logo