Interhome ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Interhome

Laat een reactie achter

Uw totale score

Heb je al eens gehoord van Interhome? Dit is Airbnb, maar dan beter. Dit bedrijf is namelijk al sinds 1965 op de markt met het aanbieden van gecontroleerde vakantiewoningen. Dat betekent dat de woningen en appartementen in 9 verschillende landen allen van hoge kwaliteit zijn.

Bij Interhome boek je comfortabel en zonder zorgen jouw vakantiewoning

Interhome is een bedrijf uit Zwitserland en heeft haar hoofdkantoor in de grootste stad van het land, Zürich. Je boekt via de website eenvoudig een huis met zwembad in Spanje of een chalet in de bergen in Oostenrijk. Dus ongeacht je reisdoel met Interhome zit je er altijd comfortabel bij.

Ter plekke word je altijd ondersteunt door, dan wel één Interhome medewerker, of een heel team dat is aangesteld door de Zwitsers. Deze mensen zorgen ervoor dat jij je direct thuis voelt op je vakantiebestemming. Ze overhandigen de sleutels, laten de accommodatie zien en stellen je op de hoogte van alle ins en outs van de regio. Zodoende weet je wat er te doen valt en krijg je insider tips waar normaal alleen lokale mensen van op de hoogte zijn. Bovendien heb je een betrouwbare persoon om op terug te vallen wanneer er onverhoopt iets misgaat.

Je kan in woningen van Interhome verblijven in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje en in het thuisland, Zwitserland.

Dus of je nou in de winter of in de zomer op vakantie gaat alle keren kun je met Interhome rekenen. Wandelen in Zwitserland, wintersporten in Oostenrijk of bruin bakken aan de Middellandse Zee in Spanje. Laat je inbeeldingsvermogen je niet limiteren en boek een fantastische vakantie bij Interhome.

De Interhome ervaringen zijn zeer positief

Het bedrijf blinkt uit met vertrouwde accommodaties en met meer dan 50 jaar ervaring. Dit betekent dat je altijd met getraind personeel te maken hebt en dat je overnachtingsplek schoon en goed onderhouden is. Je kan je volledige vakantie via de website regelen. Maar heb je toch liever nog persoonlijk advies bij je keuze? Neem dan contact met één van de medewerkers van Interhome.

Als je echt een onvergetelijke vakantie wilt hebben ben je bij Interhome echt aan het juiste adres, want de Interhome ervaringen op Trustpilot zijn erg goed ze scoren namelijk 4.5/5 sterren gebaseerd op ruim 700 reviews.

Wij adviseren onze bezoekers om altijd Interhome ervaringen te lezen van consumenten die eerder hier iets geboekt hebben. Als potentiële koper weet je direct waar je aan toe bent en heb je inzicht in of het bedrijf haar klanten netjes behandeld. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een Interhome review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

Is Interhome betrouwbaar?

Voordelen vakantiehuis boeken via Interhome.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (27167949, HHD B.V.)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (J.C. van Markenlaan 3, 2285 VL Rijswijk)
  • Telefoonnummer: +31 70 4141 000
  • Actief sinds 1965
  • Verhuurt ruim 45.000 appartementen en vakantiewoningen
  • In 30 verschillende landen
  • Persoonlijke service ter plaatse
  • ANVR Keurmerk

De Interhome klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, Mastercard en Bankoverschrijving
Aanbetaling 20% van huursom
Extra kosten Bijvoorbeeld voor de minibar
Bedenktijd 14 dagen
Annuleringskosten 10% tot wel 100% van de reissom (zie website)

Interhome klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat bij het boeken, er werken immers mensen, en waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Wij adviseren bezoekers om bij problemen altijd eerst contact op te nemen met de webshop waar jij een aankoop hebt gedaan. Over het algemeen doet een bedrijf haar best om problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Lukt het niet met het bedrijf en heb je toch een Interhome klacht? Dan kun je hier je ervaring achterlaten. Houd je wel aan de richtlijnen die wij hebben opgesteld. Als jouw Interhome review in strijd is met onze regels, dan kunnen wij jouw bericht weigeren of aanpassen.

Interhome kortingscode

Wil jij een vakantie boeken met extra korting? Dat is mogelijk met een Interhome kortingscode. Op 123Klantervaringen bieden wij naast reviews, ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over het bedrijf én alle actuele acties. Zo heb je alles eenvoudig op één plek. De codes zijn over het algemeen geldig op het gehele assortiment. Mochten er speciale voorwaarden zijn dan tonen wij dat ook op de website. Indien er een Interhome kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Interhome betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Interhome of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Interhome een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Interhome ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Interhome ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Interhome review te delen met onze bezoekers. Je Interhome beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Interhome?

Interhome is vooral actief in de categorie Reviews. Het kan zo zijn dat Interhome ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Interhome review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo