Hide.me ervaringen en reviews

Probeer gratis (levenslang)
Probeer gratis (levenslang)
Hide.me
Probeer gratis (levenslang)
Probeer gratis (levenslang)
We kijken uit naar je ideeën van Hide.me

Laat een reactie achter

Uw totale score

Probeer Hide.me levenslang gratis en verbruik tot 2GB per maand
Maximaal 1 gelijktijdige verbinding en 1 server in Nederland

Hide.me specificaties

Service Kenmerken
Netflix mogelijk Nee
Torrents mogelijk Ja
Usenet mogelijk Ja
Logging Geen logs
Servers 55+ servers in 34 landen
Limieten Ongelimiteerde bandbreedte en dataverkeer
Applicaties Apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox, Android TV, Amazon Firestick en Routers
Gelijktijdige verbindingen Maximaal 1-5 apparaten (afhankelijk van abonnement)
Gevestigd in Maleisië
Protocollen OpenVPN, L2TP-IPsec, IKEv2 en PPTP protocollen

Hide.me richt zich op privacy en snelheid behoud

Lekker tijdens de avond een paar video’s kijken op YouTube en het laatste nieuws opzoeken. Daarna lees je nog even een blog en stuur je een mailtje naar een oude vriend. Zonder dat je het weet zijn er altijd organisaties die over je schouder meekijken. Of het nu je eigen internet provider is, overheidsinstanties of marketingbedrijven, ze slaan allemaal je data op. Dit is een kwalijke zaak die doorgaans onbestraft blijft. En erger nog, waar wij geen weet van hebben.

Gelukkig kun je gebruik maken van een Virtual Private Network (VPN) zoals Hide.me. Dit is een betaalde server waarop je inlogt via de gemakkelijk te installeren apps. Vervolgens is dat je startbasis om het internet te bezoeken. Zodoende kunnen websites en andere organisaties die het internet afspeuren niet zien waar je vandaan komt. Je identiteit wordt namelijk gemaskeerd waardoor ook spammers en hackers je informatie niet kunnen misbruiken.

Op Hide.me download je eenvoudig de VPN app voor een apparaat naar keuze. heb je een Windows laptop dan selecteer je Windows, maar voor je iPhone selecteer je de iOS app. Vervolgens kun je gebruik maken van één van de drie abonnementen. Eén daarvan is volledig gratis en stelt je in staat om tot 2000mb per maand gratis beschermd te internetten. Daarnaast kun je gebruik maken van de web proxy op de website. Hiermee kun je één website geheel veilig bezoeken. Zodoende krijg je een idee wat het betekent om vrij van glurende ogen op het internet te surfen.

Hide.me ervaringen zijn bijzonder positief

Hide.me blinkt uit met een supersnelle VPN. Dus of je nou met of zonder VPN surft, het gaat even snel. Een veelvoorkomend probleem bij VPN is dat je snelheid moet inleveren wanneer je aan het browsen bent. Dit is bij Hide.me gelukkig niet het geval. Bovendien krijg je met een VPN-toegang tot geblokkeerde websites. In sommige landen is het namelijk verboden om gebruik te maken van bepaalde sociale media. Tegelijkertijd krijg je toegang tot bijvoorbeeld content dat alleen geschikt is voor bijvoorbeeld Amerika. Allemaal even eenvoudig gewoon vanuit je luie stoel in Nederland.

Als klap op de vuurpijl is het gedaan met reclamecampagnes die misbruik maken van je gegevens. Je kan uit wel 55 landen kiezen waarvandaan je het internet bezoekt. Mocht je er toch achter komen dat de dienst niet is wat je ervan verwacht had, dan kun je tot 14 dagen je geld terugkrijgen. Doordat dit bedrijf zich focust op de snelheid zijn de Hide.me ervaringen zeer positief. Zo scoort deze VPN maar liefst een 8.0/10.

Heb jij interesse in Hide.me? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een VPN dienst hebben afgenomen. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Hide.me voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Hide.me beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Hide.me review te laten lezen.

Hide.me prijzen

 • Levenslang gratis

  € 0 /maand

  • 5 VPN locaties
  • 3 landen o.a. NL
  • 2GB data per maand
  • 1 apparaat tegelijkertijd

 • Plus

  € 4,17 /maand

  • 55 VPN locaties
  • Duizenden IP-adressen
  • 34 landen
  • 75GB data per maand
  • 1 apparaat tegelijkertijd
  • 14 dagen geld-terug garantie

 • Premium

  € 9,17 /maand

  • 55 VPN locaties
  • Duizenden IP-adressen
  • 34 landen
  • Onbeperkt data per maand
  • 5 apparaat tegelijkertijd
  • 14 dagen geld-terug garantie


Is Hide.me betrouwbaar?

Voordelen VPN dienst afnemen bij hide.me:

 • Hide.me is onderdeel van eVenture Limited (LL09685)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Level 2, Lot 19, Lazenda Commercial Centre Phase 3, 87007 Labuan in Maleisië)
 • Gratis abonnement om te proberen
 • Geen enkele log van verkeer
 • Focus op snelheid, dus geen trage verbindingen
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie

De Hide.me klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Bitcoin of creditcard
Verzendkosten Geen
Levertijd Directe levering (digitaal)
Bedenktijd 14 dagen
Abonnement Maandelijks, 1 jaar of 2 jaar

Hide.me klachten

De meeste VPN aanbieders doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Hide.me klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Hide.me review te weigeren.

Hide.me kortingscode

Extra korting op VPN software? Het kan helaas niet met een Hide.me kortingscode, maar je krijgt korting door een langer contract af te sluiten. Zo krijg je bij een eenjarig contract ruim 50% korting. Bij een contract van zes maanden profiteer je van 30% korting.

Is Hide.me betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Hide.me of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Hide.me een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Hide.me ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Hide.me ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Hide.me review te delen met onze bezoekers. Je Hide.me beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Hide.me?

Hide.me is vooral actief in de categorie VPN. Het kan zo zijn dat Hide.me ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Hide.me review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo