Ikwilvanmijnautoaf ervaringen en reviews

1 Reactie van Ikwilvanmijnautoaf
 1. 0.25
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  De auto was verkocht en ik moest hiervoor telefonisch bevestiging geven. Ook kreeg ik de verkoopovereenkomst doorgestuurd om later gebeld te worden dat ze een fout gemaakt hadden en het toch niet voor het aangegeven bedrag kon. Ik kon er niet meer onder uit maar nu zij een fout gemaakt hadden kunnen zij er wel onder uit.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Sta je op het punt om je auto te verkopen, maar weet je niet waar je dit het makkelijkste doet? Wil je bovendien zelf zo weinig mogelijk met dit proces te maken hebben en wil je dat het toch op een vertrouwde manier gedaan wordt? Kijk dan op ikwilvanmijnautoaf.nl. Dit bedrijf helpt al ruim 10 jaar mensen bij het verkopen van hun auto. In 2006 werd Ikwilvanmijnautoaf namelijk opgericht door Niels Oude Luttikhuis en Vincent Stevens onder de naam Dealerdirect. Vandaag de dag helpt het Enschedese bedrijf dagelijks honderden mensen bij het succesvol verkopen van hun auto, caravans en campers.

Zodra je landt op de homepage van Ikwilvanmijnautoaf vul je eenvoudig je kentekennummer in. Op de pagina’s daarna vul je de kilometerstand in en een aantal vragen over de staat van je auto. Vervolgens geef je nog aan wat voor extra’s jouw auto heeft en voeg je een aantal foto’s toe. Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld verstuur je deze naar de medewerkers van Ikwilvanmijnautoaf. Zij controleren alles en nemen vervolgens contact met je op.

Met Ikwilvanmijnautoaf is je auto zo verkocht aan één van de 11 000 aangesloten autodealers

Als de auto is goedgekeurd wordt hij zichtbaar op een aparte website voor autodealers. Daar kunnen de 11 000 RDW-erkende autodealers die verbonden zijn aan het bedrijf op jouw auto bieden. Hierna vindt er bij een reëel bod weer een terugkoppeling naar jou toe plaats. Ben je het niet eens met de verkoopprijs dan kan je auto nog een keer op de veiling gezet worden. Als je het wel eens bent met de verkoopprijs, dan is je auto verkocht!

Met de website van Ikwilvanmijnautoaf was je autoverkopen nog nooit zo eenvoudig. In plaats van dat jij met potentiële kopers moet onderhandelen wordt dit proces uitgevoerd door de website. Daarnaast weet je zeker dat je een betrouwbare koper hebt, omdat alle dealers geregistreerd zijn op het platform van Ikwilvanmijnautoaf. Verder is het gebruik van de website helemaal gratis en kun je bij twijfel altijd bij de klantenservice terecht. Met Ikwilvanmijnautoaf weet je zeker dat je snel je auto tegen een goede prijs verkoopt.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Ikwilvanmijnautoaf reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Ikwilvanmijnautoaf review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Ikwilvanmijnautoaf review achter voor ander bezoekers.

Is Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar?

Voordelen auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (08122057)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Josink Maatweg 43, 7545 PS Enschede)
 • Volledig gratis service van aanmelding, plaatsing op de marktplaats en daadwerkelijke verkoop
 • Meer dan 450 000 mensen zijn je voorgegaan
 • Eerlijke prijs voor je voertuig, doordat dealers tegen elkaar opbieden
 • Meer dan 10 jaar ervaring

De Ikwilvanmijnautoaf klantenservice

Service Kenmerken
Aanmelden auto Gratis
Verkoop auto Gratis
Uitbetaling Bankoverschrijving
Annuleren Gratis
Reiskosten (trein) Terugreis wordt vergoed (2e klas treinkaart)

Ikwilvanmijnautoaf klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Ikwilvanmijnautoaf klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Ikwilvanmijnautoaf kortingscode

De service van Ikwilvanmijnautoaf is gratis. Er bestaan hier dus geen kortingscodes voor.

Ikwilvanmijnautoaf
0.5 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
0
Klantenservice
1
Prijs/Kwaliteit
1
Verzending
0

Is Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Ikwilvanmijnautoaf of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Ikwilvanmijnautoaf een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Ikwilvanmijnautoaf ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Ikwilvanmijnautoaf ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Ikwilvanmijnautoaf review te delen met onze bezoekers. Je Ikwilvanmijnautoaf beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Ikwilvanmijnautoaf?

Ikwilvanmijnautoaf is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat Ikwilvanmijnautoaf ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Ikwilvanmijnautoaf review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo