I-KOOK ervaringen en reviews

Bol.com cadeaukaart
Bol.com cadeaukaart
I-KOOK
Bol.com cadeaukaart
Bol.com cadeaukaart
1 Review van I-KOOK
 1. Afgelopen zomer keukenkasten besteld bij I-kook in Zaandam. Het uitzoeken en betalen ging snel. Echter begonnen daarna de problemen. Slechte communicatie, klantonvriendelijk, treurige planning en een levertijd van 19 weken maakt dit tot een zeer slechte ervaring. Als klant verwacht je anders behandeld te worden. Dankzij een zeer slechte beschikbaarheid van monteurs, vele schades en zeer slechte service zal ik deze vesting ten alle tijden afraden.

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Als jij net je huis aan het verbouwen bent of een nieuwe woning in gaat trekken dan heb je natuurlijk een nieuwe keuken nodig. Zeker als je niet bekent bent met het kopen van een nieuwe keuken dan kan dit een flink karwij zijn. Je moet rekening houden met veel zaken en er zijn veel aanbieders op de markt. Het kopen van een keuken is niet in één dag gedaan en er moet goed over nagedacht worden. Het is een flinke uitgave dat vaak in de duizenden euro’s gaat lopen. Bij I-KOOK.nl staan dagelijks een team van keukencoaches voor je klaar in bijna twintig winkels. Er wordt niet opdringerig een keuken verkocht, zoals bij de concurrenten en er wordt echt tijd voor je vrijgemaakt. De verkoper kijkt naar je eisen, wensen en budget en stelt hiervoor een keuken samen die het beste bij jou past. De keuken wordt van jou en komt in jouw huis te staan, dus jij maakt de uiteindelijke keuze van bijvoorbeeld materialen en apparatuur. Bij I-KOOK.nl weten ze alles over keukens en kun je je laten inspireren. In de winkels kun je de nieuwste keukens zien en daarop je keuze baseren. Alle keukens zijn slim ingedeeld, zodat goed is voor het lichaam en ergonomisch is ontworpen. De keuken is tenslotte een echte werkplek waar dagelijks hard gewerkt wordt.

  Op de website kun je met de speciale keukencreator je eigen keuken ontwerpen. De applicatie is interactief en makkelijk te begrijpen voor beginners. In de winkel kun je dit overlaten aan de keukencoach die jou helpt de keuken in te delen in de creator. Je kunt zelf de kleuren, het interieur en de apparaten bepalen. In de volgende steden kun je een vestiging van I-Kook.nl vinden: Almere, Leeuwarden, Bergen op Zoom, Oud-Beijerland, Capelle aan den IJssel, Oudehaske, Den Haag, Sittard, Etten-Leur, Sliedrecht, Hattem, Soesterberg, Hengelo, Veendam, Huissen, Veenendaal en Zaandam. De keuken kan opgehaald of gebracht worden, en bij I-KOOK betaal je geen aanbetaling. Het produceren van de keuken duurt natuurlijk even, aangezien dit speciaal voor jou gemaakt wordt. Er wordt van te voren een indicatie gegeven over wanneer de keuken klaar is en dan kan je de keuken ook daadwerkelijk verwachten. Op de meubelen en werkbladen krijg je maar liefst 5 jaar garantie, en op apparatuur is dat afhankelijk van de fabrikant.

  Iets interessants gezien bij I KOOK? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met I KOOK. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw I KOOK review te laten lezen.

  Is I-KOOK betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij I-KOOK:

  • Bijna 20 vestigingen door heel Nederland
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie op keukenmeubelen en werkbladen

  De I-KOOK.nl klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodenPIN of contact bij chauffeur of in de winkel
  VerzendkostenOfferte
  LevertijdOfferte, afhankelijk van keuken
  BedenktijdNiet van toepassing
  RetournerenNiet van toepassing

  I-KOOK klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met I KOOK bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  I-KOOK kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een I KOOK kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Is I-KOOK betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van I-KOOK of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of I-KOOK een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen I-KOOK ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen I-KOOK ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen I-KOOK review te delen met onze bezoekers. Je I-KOOK beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is I-KOOK?

  I-KOOK is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat I-KOOK ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn I-KOOK review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.