Studers ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Studers

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Ben jij MBO student? Werk jij in het MBO? Word je er moe van om school inkopen te doen bij meerdere winkels? Studers.nl begrijpt je! Studers.nl is voor het MBO, dus is het er voor jou! Hier vind je een grote selectie aan studiemateriaal voor het MBO op de website.

Studers.nl is er voor het MBO

Studers gelooft in het MBO. Het bedrijf wil jullie helpen de beste vakmannen en vakvrouwen te worden. Je vindt er een grote selectie aan studiemateriaal die je helpen je MBO opleidingen met succes af te leggen. Boeken, readers, digitaal leren materiaal – Studers.nl heeft het allemaal.

Studers werkt nauw samen met het middelbaar beroepsonderwijs, docenten en uitgevers door heel Nederland. Je kan er zeker van zijn dat je op tijd in de klas komt met alles wat je nodig hebt.

Weet je niet wat je moet bestellen? Via “Bestel je MBO pakket” op de website kun je opleiding/richting en een leermiddelenlijst selecteren. Eigenlijk moet je alles bestellen wat er op die lijst staat. Let er goed op dat je niet studiemateriaal besteld dat je al hebt. Als je er niet zeker van bent of je alles hebt of je niet zeker weet of je iets nodig hebt of niet, of je studielijst staat er niet tussen, neem dan contact op met je opleiding.

Heb je oude studieboeken in goede conditie? Verdien geld met je oude boeken! Je kan ze snel en makkelijk verkopen via Studers.nl. Kijk of je boeken waarde hebben en maak de verkoop af. Stuur de boeken gratis op naar Studers, samen met het bonnetje en krijg je geld gestort binnen 7 dagen na bevestiging.

Studers ervaringen zijn positief

Studers.nl heeft een team van meer dan 100 mensen. Elke zomer komen er 500 mensen bij in het distributiecentrum in Emmen. Op deze manier kan Studers zeker zijn dat de meer dan 200,000 MBO studenten hun leermaterialen op tijd voor school krijgen.

Studers werkt al 80 jaar voor educatie. Een grote ervaring in het educatieve veld helpt Studers om de beste service mogelijk aan te bieden. Studers ervaringen zijn redelijk positief, met gemiddeld 3,9 van de 5 sterren.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Studers reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Studers review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert.

123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Studers review achter voor ander bezoekers.

Is Studers betrouwbaar?

Voordelen lesmateriaal bestellen bij Studers:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (09041265, STS B.V.)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Studers,
    Nieuw Amsterdamsestraat 40, 7814 VA Emmen)
  • Telefoonnummer: 0882030300
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Simpel zelf regelen
  • Geld verdienen met je oude boeken

De Studers klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, creditcard, termijnen betalen, achteraf betalen
Verzendkosten Gratis vanaf € 35, anders € 3,95 / € 6,95
Levertijd Voor digitaal studiemateriaal ontvang je uiterlijk een week voor de start van je studiejaar een mail waarin wordt uitgelegd hoe je toegang tot je digitaal studiemateriaal krijgt.
Bedenktijd 30 dagen
Retourneren Gratis

Studers klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Studers klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Studers kortingscode

Wil jij lesmateriaal kopen met extra korting? Dan kan dat met een Studers kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Studers kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Studers betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Studers of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Studers een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Studers ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Studers ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Studers review te delen met onze bezoekers. Je Studers beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Studers?

Studers is vooral actief in de categorie: MBO studieboeken en lesmateriaal.

Wordt mijn Studers review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo