HappyCoins ervaringen en reviews

€ 5 Gratis Bitcoins via ons
€ 5 Gratis Bitcoins via ons
HappyCoins
€ 5 Gratis Bitcoins via ons
€ 5 Gratis Bitcoins via ons
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van HappyCoins

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Ontvang € 5 gratis Bitcoin via ons

   HappyCoins biedt een service waarbij je gemakkelijk en veilig Bitcoins kunt inkopen en verkopen. De website is beschikbaar in vele verschillende talen, waaronder in het Nederlands en Engels. Hoewel deze partij zich richt op een wereldwijd publiek en een .com domein heeft is dit gewoon een Nederlands bedrijf uit Ouderkerk aan den IJssel. Zij kopen grote hoeveelheid Bitcoins in op grote internationale beurzen en bieden dit op hun beurt weer aan via de website. Door het inkopen van grote hoeveelheden kunnen zij de Bitcoin prijs omlaag drukken en tegen een gunstige prijs aanbieden. Dit is uiteraard ook afhankelijk van andere factoren zoals de actuele koers. HappyCoins fungeert dus als tussenpersoon tussen de koper en exchange en maakt het zeer eenvoudig om Bitcoins aan te schaffen. Het is namelijk op internationale beurzen niet mogelijk om met (voor ons) gewone betaalmethoden, zoals Bancontact of iDEAL, te betalen. Op beurzen betaal je met Bitcoin of dien je op andere manieren geld in je account te plaatsen. Daarnaast is het inkopen (of verkopen) van Bitcoin op beurzen erg geavanceerd en kan voor een beginner erg overweldigend zijn. Als je net komt kijken in de wereld van cryptocurrency en graag met bekende betaalmethoden wilt betalen dan zijn de services van HappyCoins een goede optie. Zo weet je zeker dat je verzekerd bent van een veilige en makkelijke betaalmethode en ontvang je snel je Bitcoins in je wallet.

   Het aankopen of verkopen van Bitcoins kan alleen na het registreren van een account. Wij hebben met HappyCoins afgesproken dat als je via onze link registreert dat als je voor minimaal € 100 aan transacties verricht voor € 5 aan gratis Bitcoins krijgt. Het maakt niet uit in hoeveel verschillende transacties je aan de € 100 komt, de enige voorwaarde is dat het aankooptransacties zijn. Als je de link volgt wordt je direct doorverwezen naar de pagina waar je een nieuwe account kunt aanmaken. Je dient een aantal gegevens over je transactie op te geven die later niet meer veranderd kunnen worden. Als je de code N15QUDQB zichtbaar is dan weet je zeker dat je meedoet met de vijf euro gratis Bitcoin actie. Na het opgeven van je account ontvang je een bevestigingsmail met daarin je HappyCoins Account Code. Het is belangrijk dat je deze code goed bewaart, want hieraan zitten al je gegevens gekoppeld, zoals je ontvangstadres en bankaccount. Het voordeel is dat je na het invoeren van de account code niet opnieuw het ontvangstadres en andere gegevens hoeft in te voeren. Zo weet je zeker dat je geen fouten maakt bij het intypen van deze gegevens en dat je verzekerd bent dat je je Bitcoins ontvangt.

   Na het aanmaken van je account code en het succesvol registreren van je account hoef je alleen nog je bankrekening te verifiëren. Dit gaat eenvoudig door een eerste, verplichte transactie van € 2 te voldoen. Hierbij kun je gebruikmaken van betaalmethoden, zoals iDEAL en Bancontact en krijg je er uiteraard Bitcoins voor terug (minus bankkosten en servicekosten). Na een succesvolle verificatie krijgt je account de status Nieuw en mag je voor € 1000 per maand aan Bitcoins kopen. Een week na de eerste transactie krijgt je account automatisch de status Vertrouwd en mag je voor € 10 000 per maand aan Bitcoins kopen. Als je geen zin of tijd hebt om een week te wachten kun je altijd contact opnemen met de HappyCoins support. Er is namelijk een versneld traject aanwezig voor spoedaanvragen. Mocht je je limiet nog hoger willen hebben dan dient er een woonadres verificatie en identiteitsverificatie plaats te vinden. Ook hiervoor dient er contact opgenomen te worden. Na de laatste verificatie mag je tot € 25 000 per maand aan Bitcoins kopen.

   Uiteraard is het ook mogelijk om via dit platform Bitcoins te verkopen. De verkooplimieten voor Nieuwe en Vertrouwde accounts zijn gesteld op € 2500 per dag. Mocht je voor meer willen verkopen dan kan dat via een Geverifieerd account en dan mag je tot € 10 000 per maand aan Bitcoins verkopen. Bij het verkopen van Bitcoins dien je altijd rekening te houden met een mining fee, zodat je coins op tijd aankomt. Uitbetaling vindt plaats door middel van SEPA bankoverschrijving en is binnen 3 werkdagen zichtbaar op je rekening.

   Voordelen Bitcoins kopen of verkopen bij HappyCoins:
   • Goedkope Bitcoins met relatief lage fees
   • Automatische rekeningverificatie met iDEAL of Bancontact
   • Account met al je gegevens, waardoor je Bitcoins kunt kopen met 1 klik
   • Versneld traject om een geverifieerd account te krijgen
   • HappyHour regelmatig acties waarbij je 0% servicekosten betaalt

   Is HappyCoins betrouwbaar?

   HappyCoins is een wereldwijd actieve Bitcoin broker dat tegen zeer gunstige prijzen Bitcoins verkoopt. Als je de prijzen vergelijkt met de huidige marktprijzen dan liggen deze prijzen erg dicht tegen elkaar aan. Momenteel scheelt de HappyCoins referentieprijs ongeveer € 9 met de marktprijs, dat komt neer op een prijs fee van 0,4%. Bij de meeste brokers zit er een fee berekend in de huidige prijs, waardoor deze een stuk hoger uitkomt dan de marktprijs. Uiteraard moet HappyCoins als broker ook geld verdienen en rekenen zij servicekosten en bankkosten. De servicekosten worden berekend op basis van hoeveel Bitcoins je besteld en wordt real-time weergegeven. De bankkosten staan vast voor iDEAL en bedraagt 50 eurocent. HappyCoins heeft al vele tevreden klanten en is al jaren actief op cryptocurrency markt. Het is een Nederlands bedrijf dat zich houdt aan de wet- en regelgeving van Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Enkele voorbeelden waarom HappyCoins betrouwbaar is:

   HappyCoins betrouwbaar?
   • Vele tevreden klanten sinds 2012
   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (58556974, Digital Currency Services B.V.)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (IJsseldijk Noord 67, 2935 BH Ouderkerk aan den IJssel)
   • Aanbod van iDEAL en Bancontact
   • Eigen supportdesk voor al je vragen

   Ontvang nu € 5 aan gratis Bitcoins als je voor meer dan € 100 aan transacties verricht
   Transacties mogen verdeeld worden over meerdere betalingen en moeten bij elkaar meer dan 100 euro zijn. Alleen aankoop transacties tellen mee.