Minder ervaringen en reviews

€ 20 Cadeaukaart
€ 20 Cadeaukaart
Minder
€ 20 Cadeaukaart
€ 20 Cadeaukaart
1 Reactie van Minder
 1. 4.6
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Fijn dat er een website is die energieleveranciers vergelijkt per doelgroep. Ik heb natuurlijk andere behoeften als zzp’er dan particulier. Ook de acties zijn erg aantrekkelijk. Bij de volgende overstap zal ik Minder weer gebruiken.

  Lees meer...
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart van 20 euro

Minder.nl is een bedrijf dat in 2014 is opgericht door twee vrienden met ervaring in de energiebranche. Zij liepen namelijk tegen een aantal problemen aan. Elke keer is het weer hetzelfde verhaal, welke energieleverancier ga je kiezen? Kies je voor Nuon, Energie Direct of Pure Energie? Met alle beschikbare informatie, factoren waar je rekening moet houden, en de verschillende acties van iedere leverancier is het moeilijk om overzicht te houden. Als zakelijke consument is dit lastig, daarom verzorgt Minder.nl een volledig onafhankelijke online energievergelijker. Op de website heb je de mogelijkheid om energieleveranciers te vergelijken afhankelijk van je werksituatie. Ben jij een midden- of kleinbedrijf, grootzakelijk, of gaat het om vastgoed? Dan is Minder de oplossing voor je hoge energierekening. Na het kiezen van je bedrijfstype wordt er gevraagd naar je huidige energieleverancier, hoeveel elektriciteit en gas je verbruikt per jaar. Vervolgens vergelijkt Minder alle mogelijkheden voor je.

Binnen drie minuten de beste energie deal via Minder.nl

Binnen drie minuten zie je wat de beste prijsopties zijn. Daarna kun je meteen het beste contract afsluiten bij de energieleverancier. Na het afsluiten van een contract is het altijd oppassen wanneer het afloopt. Als je niet oplet wordt die namelijk stilzwijgend verlengt. Minder.nl stelt je daarom op de hoogte wanneer je contract bijna afloopt zodat je opnieuw het beste contract kan uitkiezen. Op deze manier betaal je nooit meer teveel voor energie.

Verder vind je op de website veel informatie over wanneer je als wat voor consument wordt gezien en is er een grote lijst met energiebegrippen. Hier worden termen zoals dag- en nachttarief, ICE ENDEX, Leveranciersmodel en vele andere termen uitgelegd. Minder blinkt uit met snelle en persoonlijke service die altijd beschikbaar is. Bovendien verzorgen ze complete informatie en helpen ze je uitermate efficiënt bij het wegwijs worden op de energiemarkt. Tot slot vind je op de blog van Minder veel up to date informatie over de energiemarkt. Het bedrijf houdt je op de hoogte van prijsveranderingen, waar je op moet letten bij de eindafrekening van je energieleverancier en geeft je tips om energie te besparen.

Iets interessants gezien bij Minder? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Minder. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Minder review te laten lezen.

Is Minder betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Minder.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (57806187)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Prinsengracht 697 – 2, 1017 JV Amsterdam)
 • 100% onafhankelijk energie vergelijken voor de zakelijke markt
 • Bespaar maandelijks op de energiekosten
 • Herinnering wanneer je contract gaat verlopen
 • Tips om energie te besparen

De Minder klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Kosten Alle prijzen worden exclusief BTW getoond

Minder klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Minder bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Minder kortingscode

Helaas biedt Minder niet aan om een kortingscode in te voeren. Alle kortingen worden gerealiseerd voor alle klanten en zijn al in de prijs inbegrepen. Indien er een Minder kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Minder
9.2 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
10
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

Is Minder betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Minder of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Minder een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Minder ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Minder ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Minder review te delen met onze bezoekers. Je Minder beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Minder?

Minder is vooral actief in de categorie Energy. Het kan zo zijn dat Minder ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Minder review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo