Pure Energie ervaringen en reviews

€ 350 Korting
€ 350 Korting
Pure Energie
€ 350 Korting
€ 350 Korting
1 Reactie van Pure Energie
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Prima overstap naar Pure Energie vanwege de aantrekkelijke tarieven. Naadloos

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Ontvang tot € 350 korting op je energiecontract
Opgedeeld in 5 jaar en ontvang iedere jaar € 70 korting.

Energie, een product waar iedereen gebruik van moet maken. Het gebruik van duurzame energie, wat ook wel groene stroom genoemd wordt, is de nieuwste trend. Steeds meer huishoudens maken gebruik van groene stroom en worden steeds milieubewuster. De website van Pure Energie streeft ernaar om het energiegebruik in Nederland zo duurzaam mogelijk te maken. Hierbij streven ze er niet naar om alleen het groene energieverbruik te laten groeien, ze willen ook Nederland mooier maken. Ze noemen het de Dutch Dream.

Pure Energie maakt groene stroom betaalbaar voor iedereen, ze geven namelijk terug wat ze verdienen aan de samenleving. Dit doen ze door te herinvesteren in nieuwe Hollandse groene projecten, zodat groene stroom op een grotere schaal verkrijgbaar wordt. De energiemaatschappij is onderdeel van Raedthuys Energie B.V. en heeft 20 jaar ervaring in energie faciliteren. Deze 20 jaar zijn ze al bezig met het ontwikkelen en beheren van windmolenparken, waardoor ze dit op een efficiënte manier uit kunnen voeren.

Pure energie garandeert dat de geleverde energie groen is

Via de website kun je makkelijk je persoonlijke tarief laten uitrekenen om duidelijk te maken hoeveel het jou gaat kosten om voor een duurzamere energiebron te kiezen. Bij Pure energie heb je gegarandeerd de meest groene stroom van Nederland. Ze halen alles uit hun eigen bron, waardoor het een zekerheid is dat al het stroom ook daadwerkelijk groen is zoals ze beloven. Ben jij nu van plan om je als klant aan te melden? Vaste klanten worden beloond met een scherp welkomstaanbod. Is je contract aan verlenging toe dan doen ze er alles aan om voor jou de beste prijs beschikbaar te maken.

Pure Energie zorgt ervoor dat ze te allen tijde bereikbaar zijn. Als klant van een energiemaatschappij vind je het belangrijk dat je altijd en overal je energiemaatschappij kunt bereiken voor vragen. Gelukkig is Pure Energie op elke manier te bereiken denk aan e-mail, social media en simpelweg via de telefoon. Het maakt niet uit op welke manier maar Pure Energie beantwoord je vraag met zorg en zo snel mogelijk. Ben jij van plan om op een verantwoorde manier energie te gaan consumeren en vind je het ook belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in groene energie? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Pure Energie.

Iets interessants gezien bij Pure Energie? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Pure Energie. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Pure Energie review te laten lezen.

Is Pure Energie betrouwbaar?

Voordelen energie afnemen bij Pure Energie:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (08117244)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Hengelosestraat 585, 7521 AG Enschede)
 • Uitsluitend levering van energie uit eigen bronnen
 • Meerdere jaren op rij de groenste energieleverancier van Nederland, met een duurzaamheidscijfer 10
 • 10% van de winst gaat naar goede doelen op het gebied van duurzaamheid

De Pure Energie klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Verzendkosten Niet van toepassing
Levertijd Ongeveer een maand
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Niet van toepassing

Pure Energie klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Pure Energie bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Pure Energie kortingscode

Pure Energie maakt geen gebruik van een kortingscode systeem. De kortingen worden direct toegepast op het getoonde bedrag en is geldig voor alle klanten. Dat is ook waar dit bedrijf voor staat, transparantie en eerlijke prijzen. Des te langer jouw contract geldig is, des te meer korting je ontvangt. Dit kan honderden euro’s per jaar schelen.

Pure Energie
9 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

Is Pure Energie betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Pure Energie of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Pure Energie een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Pure Energie ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Pure Energie ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Pure Energie review te delen met onze bezoekers. Je Pure Energie beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Pure Energie?

Pure Energie is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat Pure Energie ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Pure Energie review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo