energiedirect ervaringen en reviews

€100 cashback afsluiten contract
€100 cashback afsluiten contract
energiedirect
€100 cashback afsluiten contract
€100 cashback afsluiten contract
2 Opmerkingen van energiedirect
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Overgestapt van Nuon naar energiedirect want mijn jaarcontract liep af. Hoefde alleen een formulier in te vullen en mijn meterstanden door te geven. Betaal nu 20 euro per maand minder en krijg hetzelfde ervoor terug. Dit scheelt mij op jaarbasis ruim 240 euro, dat vind ik nog al wat.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Veel goedkoper dan Nuon 20 euro per maand minder betalen 240 besparen op jaarbasis Eenvoudige overstap
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Opdringerige verkopers die mij een contract aansmeerden en beloofden dat het goedkoper zou zijn dan mijn huidige contract. Het maandbedrag was inderdaad lager, maar dit was blijkbaar gebaseerd op een lager verbruik dan mijn echte verbruik. Ze zeiden dat de vaste kosten lager waren bij hun, maar toen ik dit later checkte bleek dit niet waar, en was ik duurder uit voor mijn huidige verbruik. Ze liegen om je binnen te krijgen!
  Toen ik hier over klaagde werdt mijn contract geannuleerd zonder excuses, echt belachelijk.

Laat een reactie achter

Uw totale score

Energiedirect.nl is niet een van de zoveelste energieleveranciers van Nederland, maar staat voor gemak, directheid en scherpe tarieven. Zij zijn er heilig van overtuigd dat het leveren van energie veel directer en gemakkelijker kan. Zo moet je energie gemakkelijk en snel zelf online kunnen regelen en hebben zij hun website zo ingedeeld dat dit ook erg gemakkelijk kan. Een ander groot voordeel is dat zij niet alleen acties hebben voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten. Iedere klant wordt hetzelfde behandeld en krijgt exact dezelfde scherpe energietarieven. Normaal gesproken hebben energieleveranciers alleen een scherpe deal voor nieuwe klanten en kijken zij niet of nauwelijks om naar de bestaande klanten. Zo heb je bij Energiedirect.nl altijd de zekerheid dat je een juiste en eerlijke prijs krijgt. Geen ‘gratis cadeaus’, zoals een dure tablet, die je eigenlijk zelf betaald hebt, maar gewoon een directe en lage energietarief zonder onnodige bijzaken. Deze leverancier probeert energie betaalbaar te maken voor iedereen en levert enkel goedkope stroom en gas, want zeg nou zelf stroom is toch gewoon stroom? Aan het milieu denken zij wel, want aan alle contracthouders wordt groene energie geleverd. Energiedirect staat momenteel op plek vier van het beste online energie aanbod en de missie is om een plekje te veroveren in de top 3.

Vergelijk zelf de prijzen op de website van EnergieDirect en bekijk hoeveel jij minder gaat betalen per maand. Hoe langer je contract geldt des te goedkoper wordt het termijnbedrag per maand. Daarnaast ontvang je ook nog een standaard € 50 tot € 100 extra voordeel bij het ondertekenen van een contract. Bekijk bij het vergelijken goed wat je betaalt per kWh en m3 gas en vergelijk op basis van deze prijzen. Het afsluiten van een contract kan binnen twee minuten geregeld zijn en hierbij hoef je alleen de benodigde informatie af te geven. Het proces kan volledig online afgehandeld worden en je ziet direct wat je maandelijks kwijt bent. De overstap regelt Energiedirect en die zegt je vorige contract bij de andere aanbieder op. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de huidige meterstanden door te geven, en dan start EnergieDirect met het leveren van energie op het opgegeven adres.

Iets interessants gezien bij energiedirect? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met energiedirect. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw energiedirect review te laten lezen.

Is EnergieDirect betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij energiedirect.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (17146989)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Willemsplein 4 5211, AK Den Bosch)
 • Hetzelfde aanbod voor nieuwe en bestaande klanten
 • Geen onnodige cadeaus die je eigenlijk zelf betaalt
 • Direct en gemakkelijk binnen twee minuten online regelen
 • Hoofdsponsor van voetbalclub PSV
 • Geen verborgen kosten en een all-in tarief

De EnergieDirect klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Verzendkosten Gratis + gratis overstapservice
Levertijd 2-4 weken
Bedenktijd 14 dagen

Energiedirect klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar en is bereikbaar via de telefoon (€ 0,70 per gesprek), via e-mail en via social media (ook zaterdag bereikbaar). Wij adviseren om je probleem eerst voor te leggen bij EnergieDirect en om samen tot een oplossing te komen. Zij doen over het algemeen hard hun best om iedere klant zo goed mogelijk te woord te staan en een passende oplossing te bieden. Mocht je toch het gevoel hebben dat je onjuist bent behandeld of wil je graag je verhaal kwijt dan kan dat uiteraard hier.

energiedirect kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een energiedirect kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Kies voor een vast tarief voor twee jaar lang en profiteer nu tijdelijk van 100 euro cashback

energiedirect
9.2 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
9

Is energiedirect betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van energiedirect of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of energiedirect een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen energiedirect ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen energiedirect ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen energiedirect review te delen met onze bezoekers. Je energiedirect beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is energiedirect?

energiedirect is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat energiedirect ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn energiedirect review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo