eToro ervaringen en reviews

Gratis Account
Gratis Account
eToro
Gratis Account
Gratis Account
1 Reactie van eToro
 1. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Waarschuwing
  Ga niet in zee met eToro.
  Na geld storting wordt je account geblokkeerd.
  Handelen is niet mogelijk.
  Geld weer opnemen niet mogelijk
  Klantenservice reageert niet op klachten.
  Klacht wordt gemeld bij AFM

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Open een gratis eToro account

76% van particuliere handelaren in CFD verliest geld

Zou je graag de beurs opgaan, maar denk je dat je te weinig kennis hebt? Wil je daarnaast, ondanks je weinige kennis, toch doelgericht handelen? Bekijk dan eToro.com. Dit is een applicatie waarmee je op verschillende platformen tegelijk kan handelen. Zo kun je in aandelen handelen, met cryptocurrencies en met reguliere valuta’s zoals euro of dollars. Het mooie van dit programma is dat het allemaal visueel wordt weergegeven en dat je met de applicatie ook alles vanaf je smartphone kan regelen.

eToro is een sociaal handelsplatform

Maar dat is nog niet alles. Het pareltje van eToro is namelijk Social Trading. Dit betekent dat je met behulp van informatie van ervaren en succesvolle traders je voordeel kan doen. Zij delen hun strategieën en die kan jij met behulp van eToro kopiëren. Dit betekent dat wanneer je weinig kennis hebt, je letterlijk van de meer ervaren mensen kan leren, én profiteren. Wanneer jijzelf iemand bent met meer ervaring profiteer je net zo goed. Wanneer jij namelijk je inzichten kenbaar maakt naar andere eToro gebruikers, geniet je verschillende voordelen.

Je kan het vergelijken met het influencer idee. Wanneer je iemand bent met veel volgers op bijvoorbeeld Instagram zul je al snel merken dat er bedrijven zijn die graag willen dat je voor ze adverteert. Jij bereikt namelijk in een paar tellen iedereen die je volgt. Met eToro is dit hetzelfde, populaire en succesvolle handelaren worden door mensen gevolgd.

Het gave bij eToro is bovendien dat nadat je je aanmeldt op de website je 100 000 dollar aan virtueel geld krijgt toegestopt. Met behulp hiervan kun je vervolgens aan de slag. Je kan gebruik maken van alle functies die het programma te bieden heeft, en je kan direct leren van ervaren traders. Door te handelen met dit geld leer je meteen hoe trading werkt zonder dat je enig risico loopt.

eToro ervaringen zijn wereldwijd erg positief

eToro blinkt uit als marktleider met meer dan zes miljoen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf is volledig gecertificeerd en veilig en is open in haar communicatie. Bovendien zie jij eenvoudig binnen het programma welke personen op welke manier handelen. Met deze transparantie maak jij altijd de beste handelsbeslissing.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst eToro reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen eToro review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een eToro review achter voor ander bezoekers.

Is eToro betrouwbaar?

Voordelen traden via etoro.com/nl/:

 • Ingeschreven bij de Engelse Kamer van Koophandel (07973792, eToro (UK) Ltd.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (24th floor, One Canada Square Canary Wharf E14 5AB Londen in het Verenigd Koninkrijk)
 • Overige hoofdkantoren zijn gevestigd in Cyprus (Limasol), Amerika (Hoboken in New Jersey) en Australië (Sydney).
 • Gereguleerd door de FCA en CySec
 • Miljoenen gebruikers verspreid over meer dan 140 landen
 • Eenvoudig beleggen in topaandelen, ETF’s, valutaparen en en grondstoffen via CFD’s
 • Trades kopiëren van ervaren handelaren
 • Geen administratiekosten, commissiekosten of herfinancieringskosten
 • Maandag tot en met vrijdag 24/7 ondersteuning

De eToro klantenservice en kosten

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal of creditcard
Spread aandelen 0.09%
Spread cryptocurrency 0.75% tot 3%
Spread ETF’s 0.09%
Opnamekosten $ 25

eToro klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een eToro klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

eToro
1 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
1
Klantenservice
1
Prijs/Kwaliteit
1
Verzending
1

Is eToro betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van eToro of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of eToro een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen eToro ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen eToro ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen eToro review te delen met onze bezoekers. Je eToro beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is eToro?

eToro is vooral actief in de categorie Handelen. Het kan zo zijn dat eToro ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn eToro review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo