Tuintegelstore ervaringen en reviews

Gratis Verzending
Gratis Verzending
Tuintegelstore
Gratis Verzending
Gratis Verzending
We kijken uit naar je ideeën van Tuintegelstore

Laat een reactie achter

Uw totale score

Bestel voor € 850 of meer en profiteer van gratis verzending bij Tuintegelstore

Heb je al eens inkopen voor je tuin gedaan? Bij een groot tuincentrum wat niet zo in de buurt ligt, veel keuze en grote afstanden lopen. Een auto van de buren lenen om alles mee naar huis te nemen, of vraag je een vriend met een grote auto om je te helpen? Met Tuintegelstore is sinds 2015 dit gedoe voorbij. Zoals de naam zegt koop je bij Tuintegel Store tegels voor in je tuin. Volledig online, vanuit je luie stoel zonder ook maar iets te regelen voor vervoer. Dit betekent dat jij wat voor tegel dan ook kan bestellen en er eens rustig zonder de hectiek van een tuincentrum naar kan kijken én vergelijken.

Op de website Tuintegelstore.nl vind je een grote collectie keramische tegels, klinkers, stenen, natuursteen, grasmatten en grind en zand. Bovendien kun je ook opsluitbanden kopen waarmee je je tuin kan afgrenzen. Zo geef je jouw tuin de vorm die jij wilt. Op de website van het bedrijf selecteer je de klinkers of natuurstenen die je graag wil hebben. Daarna zie je meteen of het artikel op voorraad is, een oppervlakte rekenhulp, hoe het geheel geleverd wordt en wat de kenmerken en specificaties zijn van het product. Als je er toch niet uit komt kun je contact opnemen met de klantenservice die met haar uitgebreide ervaring jou van passend advies voorziet.

Inspiratie opdoen in de Tuintegelstore showtuinen in Utrecht

Het kan zijn dat je toch liever een echte blik werpt op de producten. Dit is vanzelfsprekend en daarom heeft Tuintegelstore showtuinen in Utrecht. Met deze centrale ligging is het voor iedereen in Nederland goed te bereizen. Bovendien zijn deze showtuinen echte authentieke tuinen die je van veel inspiratie zullen voorzien.

Tuintegelstore legt de tuinen niet aan maar haar moederbedrijf Gardini doet dit wel. In andere gevallen heeft het bedrijf een groot register met aanbevolen hoveniers die dit graag voor je doen. Tuintegelstore is praktisch, heeft een snelle klantenservice en een uitgebreid assortiment. Bestellingen vanaf 850 euro worden gratis thuisbezorgd. Bovendien worden alle producten op de juiste wijze geleverd. Dit betekent dat wanneer jij iets bestelt wat niet door je huis kan, er een kraan komt om het geheel over je huis te tillen. Dit wordt vanzelfsprekend allemaal vooraf met jou afgestemd.

Iets interessants gezien bij Tuintegelstore? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Tuintegelstore. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Tuintegelstore review te laten lezen.

Is Tuintegelstore betrouwbaar?

Voordelen tegels, bestrating andere tuinproducten kopen bij Tuintegelstore.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (65163265)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Raadhuisstraat 211, 2406 AC Alphen aan den Rijn)
  • Showtuinen in Utrecht om bestrating en tuinen te bekijken
  • Contact via telefoon, livechat, e-mail en social media

De Tuintegelstore klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard en Mister Cash
Verzendkosten Gratis vanaf € 850, anders € 5,95 tot € 95
Levertijd Op afspraak, en staat aangegeven
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Tuintegelstore klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Tuintegelstore bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Tuintegelstore kortingscode

Bestrating, tegels en andere artikelen voor de tuin met extra korting? Het kan met een Tuintegelstorte kortingscode. Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Tuintegelstore kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Tuintegelstore betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Tuintegelstore of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Tuintegelstore een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Tuintegelstore ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Tuintegelstore ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Tuintegelstore review te delen met onze bezoekers. Je Tuintegelstore beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Tuintegelstore?

Tuintegelstore is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Tuintegelstore ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Tuintegelstore review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo