Los Toestel ervaringen en reviews

1 Review van Los Toestel
 1. 4.85
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Hier een Samsung Galaxy s6 gekocht voor een zeer scherpe prijs. De volgende dag had ik em al binnen.

  Lees meer...
  Nuttig(2) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Wist je dat het vaker goedkoper is om een losse smartphone te kopen in plaats van een smartphone met een abonnement? Telecomproviders verdienen grof geld aan de abonnementen, terwijl er vaak een goedkoper sim only alternatief is. Tegenwoordig zijn er vele (nieuwe) telecomproviders die tegen zeer scherpe prijzen sim only abonnementen verstrekken, waardoor het erg aantrekkelijk is om een losse smartphone te kopen.

Los-toestel.com is een leverancier van nieuwe, gebruikte en refurbished smartphones tegen zeer scherpe prijzen. Een ander bijkomend voordeel is dat alle smartphones simlock vrij zijn, waardoor deze gebruikt kunnen worden bij iedere provider. Zo zit je niet vast aan één en dezelfde provider en heb je meer keuzevrijheid. Bij aankoop van een los toestel is het mogelijk om gebruik te maken van een prepaid simkaart of een sim only abonnement.

Waar je bij normale abonnementen vaak vast zit aan een eenjarig en meestal zelfs een tweejarig abonnement, heb je hier bij een prepaid simkaart nergens last van. Je betaalt voor wat je verbruikt, niets meer niets minder. Sim Only abonnementen zijn vaak maandelijks opzegbaar, en zijn zelfs beschikbaar met onbeperkt 4G internet en/of onbeperkt bellen.

Koop bij Los-Toestel.com ook refurbished smartphones

Bij Los-Toestel.com kun je niet alleen nieuwe toestellen kopen, maar ook gebruikte en refurbished smartphones. Deze smartphones zijn uiteraard getest en volledig functioneel verklaard. Je kunt nu extra voordelig een smartphone kopen door je oude toestel in te ruilen. Gemiddeld krijg je € 79 retour na het inleveren van je oude toestel die je toch niet meer gebruikt. Afhankelijk van de staat van het toestel krijg je tot 24 maanden garantie.

Bij ieder product staat aangegeven hoeveel maanden garantie je krijgt, met een minimum van 12 maanden. De toestellen zijn zo goed getest dat ze 12 maanden garantie kunnen garanderen. Opvallend is de 30 dagen bedenktijd, waarvan 14 dagen wettelijk is. Je krijgt dus 2 weken extra de tijd om na te denken of je het toestel wel of niet houdt. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en retourneren mag gratis.

Iets interessants gezien bij Los Toestel? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Los Toestel. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Los Toestel review te laten lezen.

Is Los Toestel betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Los-Toestel.com:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (58524215)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Pergolesilaan 4, 4614VV Bergen op Zoom)
 • Duidelijke verzend- en retourneergegevens
 • Thuiswinkel Keurmerk
 • eCommerce Europe Keurmerk

De Los Toestel klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Bancontact
Verzendkosten Gratis naar Nederland en Belgie
Levertijd Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
Bedenktijd 30 dagen
Retourneren Gratis

Los-Toestel.com klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Los Toestel bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Los Toestel kortingscode

Los Toestel heeft regelmatig speciale acties en kortingscodes beschikbaar voor haar bezoekers. Wij proberen alle huidige kortingscodes op 123Klantervaringen weer te geven, zodat je kan profiteren van extra korting bij aankoop van je nieuwe smartphone. Indien er een Los Toestel kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Los Toestel
9.7 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
10
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
10

Is Los Toestel betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Los Toestel of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Los Toestel een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Los Toestel ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Los Toestel ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Los Toestel review te delen met onze bezoekers. Je Los Toestel beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Los Toestel?

Los Toestel is vooral actief in de categorie Telecom. Het kan zo zijn dat Los Toestel ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Los Toestel review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.