Blockport ervaringen en reviews

Gratis € 10 BPT Tokens
Gratis € 10 BPT Tokens
Blockport
Gratis € 10 BPT Tokens
Gratis € 10 BPT Tokens
We kijken uit naar je ideeën van Blockport

Laat een reactie achter

Uw totale score

Ontvang gratis € 10 BPT Tokens bij je registratie
Alleen geldig voor nieuwe accounts en wanneer je € 100 in totaal trade

Voor iedereen die graag op een vertrouwde manier in cryptogeld handelt is er Blockport.io. Dit platform kan je zowel op je PC als telefoon gebruiken en heb je dus overal en altijd bij de hand. Door het aanmaken van een account krijg je direct toegang tot alle aangeboden. Je kan ze kopen, verkopen en versturen naar vrienden, kortom alles wat je al crypto trader nodig hebt. Het doel van dit Hollandse bedrijf is om het handelen in digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken.

Blockport heeft de laagste cryptocurrency fees van Nederland

Dat is de hoofdgedachte waarmee Sebastiaan Lichter, Kai Bennink en Zowie Langdon de deuren van Blockport openden. Geen ingewikkelde applicaties en informatie, maar alles overzichtelijk en visueel aantrekkelijk. Op deze manier kan zowel de beginner als de gevorderde eenvoudig gebruik maken van dit blockchain portal.

Je merkt niet alleen aan de applicatie dat dit het doel is van het bedrijf. Je vindt namelijk ook een hoop informatie op de website. Daar wordt onder andere uitgelegd hoe je bijvoorbeeld cryptocurrencies koopt en hoe je de prestaties van de verschillende munteenheden bijhoudt. Daarnaast ontdek je ook hoe je specifieke valuta zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin aanschaft. En alsof dat nog niet genoeg is, houdt Blockport ook een blog bij. Daar wordt over de potentie van cryptocurrencies geschreven en houden de eigenaren van het bedrijf je op de hoogte over de groei van de app.

Opvallend is dat Blockport een ontzettend lage fee rekent voor haar gebruikers. Standaard betaal je slechts 0.30% fee, hiervoor hoef je niets te doen. Als je dit vergelijkt met de concurrentie dan zijn deze fees bijzonder laag. Blockport maakt het nog gekker door 50% korting op de fees te geven, wanneer je in het bezit bent van 2500 BPT-tokens. Dit is de eigen currency van Blockport. Dan betaal je dus geen 0.30% fee, maar slechts 0.15%.

De Blockport ervaringen bij traders zijn erg positief

Je download eenvoudig de applicatie op de website en kan direct beginnen. Het leuke is dat het product nog in vol in ontwikkeling is. Dit betekent dat er een paar ontzettend gave functies aankomen. Denk hierbij aan het verdienen van Blockport tokens als je je ervaring deelt met beginners. Daarnaast garandeert het bedrijf scherpe prijzen door het toepassen van een slim software-systeem en is het binnenkort in landen over de hele wereld beschikbaar.

Als je nog twijfelt over het deelnemen aan cryptocurrencies, is dit een moment om het te proberen. Blockport is gebruiksvriendelijk, komt van Hollandse bodem en is vertrouwd. Bovendien hoef je niet met groot geld in te stappen. Je kan namelijk al beginnen met handelen vanaf 10 euro. Blockport ervaringen zijn zeer positief op het internet, dit heeft met name te maken met de lage fees en bijzonder mooie interface

Ontvang gratis € 10 BPT Tokens bij je registratie
Alleen geldig voor nieuwe accounts en wanneer je € 100 in totaal trade
Voordelen cryptovaluta kopen bij Blockport:

 • Gratis € 10 aan BPT-tokens wanneer je via ons registreert
 • Zeer lage fees van 0.30%
 • 50% korting op de fees met 2500 BPT-tokens
 • Assortiment van 14 cryptocurrencies (en dit aantal groeit sterk)
 • Eigen wallet voor alle aangeboden cryptovaluta
 • Betaling met iDEAL of bankoverschrijving
 • Veel plannen voor de toekomst, zoals strategieën delen en het beheren van je eigen private keys

Is Blockport betrouwbaar?

Het Blockport platform is gefinancierd door een ICO in 2018 en is het perfecte voorbeeld van dat ICO’s wel nuttig kunnen zijn. Na het ophalen van het geld zijn ze begonnen met het bouwen van de exchange, die nu volledig werkend te gebruiken is. De oprichters, die overigens allemaal Nederlands zijn, staan volledig met voornaam, achternaam en LinkedIn op de website. Ook alle medewerkers staan met hun naam op de website. Deze transparantie geeft veel vertrouwen bij de investeerders en laat zien dat Blockport betrouwbaar is. 

Verder staan zij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en staan de oprichters Sebastiaan Lichter en Kai Bennink als zelfstandige bestuurders op het uittreksel. De eerste ontwikkelingen van de exchange hebben zij waar weten te maken, en wij hebben goede hoop dat de rest van de plannen ook succesvol uitgevoerd zullen worden. Enkele voorbeelden waarom Blockport betrouwbaar is:

Blockport betrouwbaar?

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (70541752, Blockport B.V. )
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Danzigerbocht 45S, 1013 AM Amsterdam)
 • Partners met o.a. Deloitte en Osborne Clarke
 • Alle medewerkers worden met voor en achternaam op de website getoond
 • Roadmap wordt netjes nageleefd
 • Houdt zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving

Ook andere websites hebben de voordelen van deze partij ontdekt. Bekijk bij CryptoTips Blockport reviews van gebruikers en lees hun ervaringen.

Blockport fees en andere kosten

Omschrijving Kosten
Trade crypto naar crypto 0.30%
Trade euro naar crypto (of andersom) 0.30%
Extra korting 50% met 2500 BPT
Storten met iDEAL of SEPA 0%
Opnemen (SEPA) € 2
Stortingslimiet € 10 000 (per maand)
Opnamelimiet € 10 000 (per maand)

Blockport assortiment

Bitcoin Bitcoin Cash Litecoin
Ethereum Blockport Token Ripple
EOS IOTA NEO
Tron Zcash AELF
Electroneum Stellar  

Is Blockport betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Blockport of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Blockport een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Blockport ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Blockport ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Blockport review te delen met onze bezoekers. Je Blockport beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Blockport?

Blockport is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Blockport ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Blockport review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo