Ledstripkoning ervaringen en reviews

Win € 75,- shoptegoed
Win € 75,- shoptegoed
Ledstripkoning
Win € 75,- shoptegoed
Win € 75,- shoptegoed
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Ledstripkoning

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Bij LedstripKoning kun je energiezuinige ledstrips kopen voor in en rondom je huis. Ledstrips komen in vele soorten en maten en er zit een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende strips. Bij LedstripKoning heb je een ruim assortiment aan ledstrips met vele verschillende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Zo heb je de op afstand bedienbare kleurenledstrip voor in de woonkamer, maar ook een speciale waterdichte ledstrip voor in de tuin. In het uitgebreide assortiment vind je altijd de ledstrip die je zoekt, en zo niet dan maakt LedstripKoning dit speciaal op maat. Ledverlichting verbruikt vele malen minder energie dan hedendaagse lampen, waardoor je niet alleen energiekosten bespaard, maar ook meehelpt aan een beter milieu. De LED productie is flink opgeschroefd en wordt steeds goedkoper om deze lampen te produceren. LedstripKoning laat de consument meeprofiteren met de dalende LED prijzen en past de prijzen continu aan op basis van de marktwaarde. Zo weet je dat je bij LedstripKoning altijd de juiste en eerlijke prijs betaalt. Naast goedkope LED verlichting gaat de prijs nooit ten koste van de kwaliteit. Kwaliteit en service staan voorop bij deze webshop en alle ledstrips en accessoires zijn goedgekeurd volgens de standaarden van de Europese wetgeving. Zo zijn alle producten voorzien van een CE en RoHS keurmerk.

   In de webshop van LedstripKoning kun je niet alleen hele goedkope ledverlichting kopen, maar ook inspiratie opdoen. Voor ieder deel van het huis heeft deze webshop een leuke toepassing voor deze nieuwe verlichting dat in vele kleuren komt. De ledstrips en ledlampen kunnen bediend worden met de bijgeleverde afstandsbediening of met je smartphone door middel van WiFi. Zo kun je je volledige huis en tuin bedienen met je smartphone en alles op elkaar aansluiten. In de webshop zijn volledige wifi sets verkrijgbaar tegen zeer aangename prijzen. Ledstrips komen in alle soorten en maten, en kunnen op maat aangepast worden. Als je nog niet helemaal uit bent over wat voor verlichting je wilt gaan aanschaffen dan kun je contact opnemen met de helpdesk. Zij kunnen je voorzien van deskundig LED advies.

   Iets interessants gezien bij Ledstripkoning? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Ledstripkoning. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Ledstripkoning review te laten lezen.

   Is Ledstripkoning betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij Ledstripkoning.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (64935191)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Kasteleinenkampweg 11A, 5222AX ‘s-Hertogenbosch)
   • Showwand van producten te bekijken in Den Bosch
   • Alleen producten met het CE en RoHS keurmerk
   • Inspiratietips op de website
   • Webwinkel keurmerk

   De Ledstripkoning klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
   VerzendkostenGratis vanaf € 99, anders € 3,95
   LevertijdVoor 23:45 besteld, morgen in huis
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   Ledstripkoning klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Ledstripkoning bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Ledstripkoning kortingscode

   Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Ledstripkoning kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

   Win € 75,- shoptegoed door foto's en/of video's op te sturen naar LedstripKoning!