OSR ervaringen en reviews

Tot 50% korting
Tot 50% korting
OSR
Tot 50% korting
Tot 50% korting
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van OSR

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Sluit een cursusabonnement af en profiteer van een korting tot wel 50%
De voorwaarden staan op de speciale cursusabonnement pagina.

Als jurist is het van belang om bij te blijven. Er worden continu nieuwe wetten doorgevoerd of veranderd. En dit heeft invloed op jouw werk. Het is dus handig als je op de hoogte blijft zodat je je cliënten zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Of je nou in het bedrijfsleven, in de advocatuur of voor de overheid werkt, bij OSR Juridische Opleiding ben je aan het juiste adres om je kennis bij te spijkeren.

OSR Juridische Opleiding is al 40 jaar marktleider

Het begon voor OSR allemaal in 1981. Toen werd de Stichting Opleidingen Sociale Rechtshulp (SOSR) opgericht. Deze naam is na verloop van tijd veranderd in OSR Juridische Opleidingen en ligt de focus op het aanbieden van cursussen voor iedere juridische dienstverlener.

De OSR heeft een breed scala aan cursussen. Zo zijn er cursussen op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, algemeen civiel, arbeids- en pensioenrecht, belastingrecht, huur en vastgoed, personenschade en nog veel meer.

Voor ieder rechtsgebied worden verschillende cursussen aangeboden. Op de website zie je direct de tijdsduur, de datum en de kosten die aan de opleiding verbonden zijn. Daarnaast zie je ook meteen of er nog plek is. Als de cursus bijna vol is wordt dit namelijk aangegeven.

OSR is al bijna 40 jaar marktleider. Dit merk je aan de service omtrent de opleidingen en de kwaliteit van de individuele cursussen. Allen vinden plaats aan de Nieuwegracht 60 in Utrecht.

Mocht je vragen hebben rondom de cursussen en/of willen weten welke geschikt is voor jouw rechtsgebied en specialisme, dan bel je eenvoudig met de klantenservice. Daar word je van advies op maat voorzien en kun je rekenen op de jarenlange expertise van de OSR.

OSR ervaringen van de Juridische Opleiding zijn erg positief

Op het internet zijn vele verschillende OSR ervaringen te vinden van mensen die hier een juridische opleiding hebben gedaan. Met meer dan 700 reviews scoort het bedrijf een 8.3/10.

Het kan bijvoorbeeld maar zo zijn dat je als jurist in het bedrijfsleven actief bent. Daar kan het handig zijn als de hele afdeling binnen je organisatie in één keer een cursus krijgt aangeboden. Geheel afgesteld op het werkgebied van je onderneming. Daarvoor is de OSR ook de juiste keuze. Het Utrechtse opleidingsinstituut verzorgt namelijk ook op maat gemaakte cursussen.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst OSR reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen OSR review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een cursus gevolgd hebben.

Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een OSR review achter voor ander bezoekers.

Is OSR betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij OSR.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (30285082)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Nieuwegracht 60, 3512 LT Utrecht)
  • Telefoonnummer: 030 231 53 14
  • Eigen cursuslocatie
  • 40 jaar marktleider
  • Expertise in elk juridisch gebied

De OSR Juridische Opleidingen klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Op factuur
Administratiekosten € 50 exclusief BTW
Online materiaal Gratis (zit bij de cursusprijs inbegrepen)
Annuleren € 50 exclusief BTW
Bedenktijd 14 dagen

OSR klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een OSR klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

OSR kortingscode

Wil jij een cursus volgen met extra korting? Dan kan dat met een OSR kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare OSR kortingscodes op onze website geplaatst.

Daarnaast kan je extra korting krijgen door gebruik te maken van één van de abonnementen. Zo ontvang je 50% korting op opleidingen van 3 dagen of meer.

Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is OSR betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van OSR of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of OSR een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen OSR ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen OSR ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen OSR review te delen met onze bezoekers. Je OSR beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is OSR?

OSR is vooral actief in de categorie Opleiding en Cursussen. Het kan zo zijn dat OSR ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn OSR review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo