Rexbo ervaringen en reviews

Gratis Verzending
Gratis Verzending
Rexbo
Gratis Verzending
Gratis Verzending
2 Reviews van Rexbo
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  80

  Ik had een nieuwe koplamp nodig voor mijn Volkswagen Polo. Duur geintje als je dit vergelijkt bij verschillende websites. Bij Rexbo kon ik de koplamp voor een fractie van de prijs krijgen in vergelijking tot andere websites en deze werd ook nog eens gratis verzonden. Drie dagen later had ik hem binnen en kon ik weer optimaal genieten van mijn auto.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goedkoper dan de rest
  - Negatieve Punten: Relatief lange verzendtermijn
  Nuttig(0) Niet nuttig(7)Je hebt al gestemd
 2. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Had te horen gekregen dat je voor je APK goedkoper uit bent als je zelf je onderdelen via het internet koopt. Vriend van me heeft mijn auto gecontroleerd en aangegeven welke onderdelen vervangen dienden te worden. Deze onderdelen gekocht bij Rexbo en door dezelfde vriend laten monteren. Vervolgens APK laten keuren en in 1x goed en geen extra kosten! Onderdelen van Rexbo paste prima trouwens

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goedkope onderdelen
  Nuttig(0) Niet nuttig(3)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Rexbo is een vanuit Duitsland opererend auto-onderdelen bedrijf dat onderdelen levert van bijna alle automerken en types. Op de website kun je gemakkelijk zoeken op merk en model, zodat je in één overzicht kunt zien welke onderdelen voor jouw auto beschikbaar zijn. Dit bedrijf is al sinds 2006 actief en levert momenteel onderdelen aan meer dan 130 landen. Het assortiment is zeer uitgebreid, en Rexbo hanteert daarnaast ook nog eens zeer scherpe prijzen. Rexbo levert niet alleen onderdelen van bekende personen automerken, zoals BMW, Volkswagen of Nissan, maar ook voor bedrijfswagens. Veel mensen hebben het voordeel ingezien van onderdelen goedkoop online inkopen en deze door hun huidige garage tegen een lagere prijs in te laten bouwen. Zo bespaar je aanzienlijk op de montagekosten, heb je goedkopere maar kwalitatief goede onderdelen en zijn de algehele kosten lager. Het is uiteraard soms ook mogelijk om de onderdelen zelf in te bouwen.

Rexbo heeft regelmatig scherpe acties, gericht op een productgroep. Alle onderdelen worden gratis geleverd vanaf € 149, en wordt verzonden met DHL of DPD. Dit is meestal afhankelijk van het gewicht. Het duurt ongeveer 2 tot 5 werkdagen, voordat je de bestelling binnen hebt. Alles moet uiteraard uit Duitsland komen, en dat duurt even. Het assortiment is zo breed dat er zelfs onderdelen worden aangeboden voor oldtimers en vrachtwagens. Kun je de juiste onderdelen niet op merknaam vinden, dan kun je ook zoeken met het sleutelnummer van de voertuig of op OE-nummer zoeken.

Iets interessants gezien bij Rexbo? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Rexbo. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Rexbo review te laten lezen.

Is Rexbo betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Rexbo.nl:

 • Actief sinds 2006 en levert wereldwijd naar 130 landen
 • Klantenservice met deskundige medewerkers
 • Breed assortiment aan onderdelen voor personenauto’s, bedrijfswages en vrachtwagens

De Rexbo klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en Credit Card
Verzendkosten Gratis vanaf € 149
Levertijd 2 tot 5 werkdagen (vanuit Duitsland)
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Rexbo klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Rexbo bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Rexbo kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Rexbo kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Gratis verzending bij Rexbo.nl

Rexbo
9 Score
2 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9.5
Klantenservice
8.5
Prijs/Kwaliteit
9.5
Verzending
8.5

Is Rexbo betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Rexbo of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Rexbo een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Rexbo ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Rexbo ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Rexbo review te delen met onze bezoekers. Je Rexbo beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Rexbo?

Rexbo is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat Rexbo ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Rexbo review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo