Ferratum ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Ferratum

Laat een reactie achter

Uw totale score

Snel een klein bedrag lenen dat kan bij de Ferratum bank

Ferratum Group is een beursgenoteerde bank uit Finland. Het bedrijf richt zich op het verstrekken van kortlopende kredieten, waarmee jij als consument een heikele financiële situatie kan omzeilen. Het Finse bedrijf heeft als visie om de grootste bank ter wereld te worden.

Ferratum is een officiële Finse bank

In 2005 werd Ferratum opgericht en is op dit moment actief in 25 landen. Daarbij is de bank volledig online en bestaat er dus geen enkel kantoor waar je langs kan. Dit betekent dat jij alles eenvoudig vanaf je computer of telefoon kan regelen. De bank hecht grote waarde aan transparantie en is duidelijk over hoeveel kosten je daadwerkelijk maakt wanneer je een lening afsluit.

Je kan al vanaf een bedrag van 100 euro lenen. Vervolgens leen je tot 1500 euro tegen een scherpe rente. De looptijd van de leningen bij Ferratum zijn 15, 30, 45 en 62 dagen. De duur van de lening is afhankelijk van het bedrag.

Nadat je de lening hebt gekozen bevestig je dit op de website. Vervolgens upload je je ID-document en vul je alle benodigde gegevens in. daarna kies je een garantsteller en verifieer je je bankrekening. Zodra alles is goedgekeurd ontvang je binnen 24 uur al het bedrag op je rekening.

De Ferratum ervaringen zijn gemiddeld

Maar dit is nog niet alles. Ferratum doet ook grote moeite om jou te helpen bij het ontwikkelen van een doordachte financiële aanpak. Op de blog van de bank leer je alles over hoe je het beste overzicht krijgt over je budget en hoe je doelgericht geld kan besparen. Daarnaast lees je op de blog ook hoe je de financiële druk van kerst kan verlichten en hoe je gelukkig wordt als je iemand anders iets geeft.

Al met al is de Ferratum Group een betrouwbare bank die voor je klaar staat op het moment dat je een financiële tegenslag ervaart. Het idee is dat je met het kortlopende krediet uit het rood blijft en dat je met je volgende salaris het alweer afbetaalt. Zodoende bespaar je jezelf onverhoopte kosten en loop je niet eeuwenlang met een zware lening rondt. De Ferratum ervaringen verschillen enorm en krijgt 3/5 sterren op Trustpilot. Het grootste probleem onder de ervaringen is de uitgevraagde rente.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Ferratum reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Ferratum review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Ferratum review achter voor ander bezoekers.

Is Ferratum betrouwbaar?

Voordelen lenen bij Ferratum.nl:

  • Ingeschreven bij de Engelse Kamer van Koophandel (07349566, Ferratum UK Ltd)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Suite 318, 25 Goodlass Road Liverpool in het Verenigd Koninkrijk)
  • Snel een micro lening binnen 24 uur
  • Officiële Finse, beursgenoteerde bank met meer dan 2 miljoen klanten
  • Actief in 25 landen

De Ferratum klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL
Verificatiekosten € 0,01
Levertijd Ongeveer 24 uur
Rente 13,99%
Eerder aflossen Gratis

Ferratum klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Ferratum klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Is Ferratum betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Ferratum of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Ferratum een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Ferratum ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Ferratum ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Ferratum review te delen met onze bezoekers. Je Ferratum beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Ferratum?

Ferratum is vooral actief in de categorie Geld. Het kan zo zijn dat Ferratum ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Ferratum review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo