Myprotein ervaringen en reviews

Alle Kortingscodes
Alle Kortingscodes
Myprotein
Alle Kortingscodes
Alle Kortingscodes
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Myprotein

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Alle Myprotein kortingscodes worden op de website getoond

   Deze zijn geldig op geselecteerde producten

   Veel sporten en gezond leven is niet alleen een hobby, het is ook een echte lifestyle. Wil jij je fitte zelf vinden en volledig in shape raken? Dan is het vaak niet genoeg om te sporten, maar moet je ook je voeding er op aanpassen. Gelukkig sta je er niet alleen voor, maar zijn er veel mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Het internet staat vol met tips en tricks die je kunnen helpen om jouw resultaat te bereiken. De webshop van Myprotein verkoopt voedingsmiddelen en supplementen om perfect in shape te raken en het uiterste uit jezelf te halen.

   De webshop onderscheid zichzelf door de vele onderscheidingen die de website toont. Zo heeft het bijvoorbeeld het Trustmark kenmerk wat betekent dat de webshop gecontroleerd is door een onafhankelijke partij. Daarnaast zijn de producten getest en vertrouwd door onafhankelijk partners die een ISO certificering uitgeven. De website bevat een hele rits aan certificaten en reviews en heeft het de goedkeuring van een aantal professionele atleten.

   Myprotein wordt aangeraden door Men’s Health en De Telegraaf

   Veel populaire sportbladeren hebben geschreven over de webshop van Myprotein. Zo wordt het bijvoorbeeld aangeraden door Men’s Health, Women’s Health, Medium en De Telegraaf. De webshop is dus echt een expert op het gebied van voedingssupplementen.

   Myprotein richt zich niet alleen op hardcore sportfanaten. Ook vegatarisch en glutenvrij voedsel is te vinden in de webshop. Hierin kunnen zij jou altijd voorzien van het allerbeste advies op het gebied van dit soort voedsel. Ze hebben een klantenservice, waarbij jij geholpen kan worden door een expert. Doordat de medewerkers deskundig zijn op het gebied van voeding en sportsupplementen zul je altijd gepast advies krijgen.

   De webshop heeft een actie waarmee jij MP Reward Points kunt sparen. Voor elke euro die je uitgeeft krijg jij 1 punt. Met jouw gespaarde punten krijg jij op je volgende aankoop nog meer korting of een gratis product naar keuze. Dit betekent dat wanneer jij een trouwe klant wordt van Myprotein je steeds goedkoper uit zult zijn. Dat is nog eens klantenbinding!

   Iets interessants gezien bij Myprotein? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Myprotein. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Myprotein review te laten lezen.

   Is Myprotein betrouwbaar?

   Voordelen voedingssupplementen bestellen bij nl.myprotein.com:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Engeland (05016010)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Rudheath, Northwich, Cheshire, CW9 7RA)
   • In-house geteste producten en 100% garantie op puurheid
   • Actief in meer dan 70 landen en een grote speler op de markt
   • Lidmaadschap van de European Specialist Sport Nutrition Alliciance (ESSNA)
   • 5 sterren Environmental Health Office (EHO) beoordeling
   • AA Grade Food Safety

   De Myprotein klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Klarna
   VerzendkostenGratis vanaf € 35, anders € 3,95
   Levertijd2-4 werkdagen
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   Myprotein klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Myprotein bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Myprotein kortingscode

   Er is altijd een Myprotein kortingscode beschikbaar. Zij hebben een speciale pagina waar alle codes getoond worden. Meestal wordt de code ook bij het gekozen product getoond. Deze codes zijn meestal geldig op slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Myprotein kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.