Catawiki ervaringen en reviews

€ 20 Catawiki Voucher
€ 20 Catawiki Voucher
Catawiki
€ 20 Catawiki Voucher
€ 20 Catawiki Voucher
11 Reviews van Catawiki
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  80

  Ik heb een grote verzameling aan fossielen die ik van over de hele wereld meeneem naar Nederland. Vooral Marokko is een van mijn favoriete landen om fossielen te zoeken en te kopen. Door de jaren heen heb ik een hele kamer vol met zeldzame en unieke fossielen, waarvan ik een deel graag wil delen met andere mensen. Catawiki is de perfecte plek om een geïnteresseerde koper te vinden die een passende prijs voor een fossiel wilt betalen. Als verkoper verdien ik hier niet alleen een beetje bij, maar creeer ik ook nog eens meer plek voor nieuwe fossielen, mineralen en andere gesteenten.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Interessant om geïnteresseerde kopers te vinden Extra geld verdienen
  - Negatieve Punten: 9% gaat naar catawiki, dat vind ik wel veel
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (5)Je hebt al gestemd
 2. Reageer
  frank j v janssens 29 juni 2017 om 19:49
  5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Mijn eerste ervaring bij aankoop dupont aansteker was zéér correct

  Lees meer...
  + Positieve Punten: praktische en correcte afhandeling
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (4)Je hebt al gestemd
 3. Reageer
  frank j v janssens 29 juni 2017 om 19:52

  eerste aankoop aansteker dupont verliep zéér correct en zéér vlot

 4. 1
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  20

  Excessief duur, geen enkele garantie. Is alleen maar een tussenpersoon die ook nog eens geen enkele service biedt.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geen
  - Negatieve Punten: excessief duur geen service geen garantie tussenpersoon
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (2)Je hebt al gestemd
 5. 0.25
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  10

  geen goed ervaring. koper schakelt direct advocaat in
  opbrengst is slechts 10% van de waarde

  Lees meer...
  + Positieve Punten: geen
  - Negatieve Punten: het duurt lang slechte communicatie weinig opbrengst koper komt met advocaat ik ben bestolen
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (2)Je hebt al gestemd
 6. 2.25
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  80

  Al veel gekocht via catawiki, te weinig controle op kwaliteit. Customer service en oorspronkelijk koper slecht of moeilijk bereikbaar met een hele slecht app interface.

  Lees meer...
  Nuttige Review (2) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 7. 2.1
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  50

  Zeer slechte kwaliteit objecten met prachtige omschrijvingen ( veel nieuwe artikelen met omschrijving vintage of antiek) en zeer onbekwame “veilingmeesters” zelfs bij leveren bewijs van oplichting geen actie. Alles in het voordeel van Catawiki klant is hier zeker geen koning!!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Wekelijks groot aanbod.
  - Negatieve Punten: Zeer slechte kwaliteit objecten met prachtige omschrijvingen ( veel nieuwe artikelen met omschrijving vintage of antiek) en zeer onbekwame "veilingmeesters" zelfs bij leveren bewijs van oplichting geen actie. Alles in het voordeel van Catawiki klant is hier zeker geen koning!!
  Nuttige Review (2) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 8. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Hele slechte veiling meester. Kan geen nederlands en leest niet goed alle info stond in mijn object. Dit schrijft hij na bijna 2 weken plaatst hij eindelijk mijn object. MAAR IS NOG EEN EER !!Werd er boos van.What you are doing here is intimidation and verbal attack. I don’t accept this agressive attitude. My boss also won’t accept this. I am free to accept or reject any lot if I feel it’s not suited for our auctions. Your lot description was not complete. At the moment we receive sufficient lot submissions from regular sellers, so I will not give the priority to a new seller who attacks me verbally. Next time you submit lots with such messages, I will simply reject your lots. Feel free to send your complains to my hierarchy.”Met vriendelijke groet,
  Frédéric Diebold
  Catawiki Expert

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Klantenservice is mega slecht bereikbaar, laten je minimaal een half uur of langer wachten
  - Negatieve Punten: Zeer onbeschofte veilingmeester Deze man was erg onbeschoft tegen een nieuwe klant. Frédéric Diebold Catawiki Expert
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (1)Je hebt al gestemd
 9. 1.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  40

  Kavel voldoet op meerdere punten niet aan beschrijving en klantenservice doet of ze debiel zijn, of hebben in ieder geval geen kennis van zaken of heel traag van begrip.
  Emails aan de klantenservice worden ook niet 100 procent beantwoord.
  Veilingmeester geeft me gelijk, maar dat doet er voor de klantenservice niet toe.
  In ieder geval geen betrouwbaar platform om je spullen te kopen.

  Lees meer...
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 10. 3
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  90

  Ik win wel eens een voor mij interessant kavel in de categorie modeltreinen, analoog. Wat mij opvalt dat veel verkopers weinig moeite doen om hun te veilen product in een zo goed mogelijke conditie aanbieden. Schijnbaar hebben zij niet door dat een goed uitziend product ook een goede prijs kan opleveren. Mijn inziens heeft Catawiki hier geen oog voor of gaat hun aandacht elders heen. M.i.moet je kopers koesteren en verkopers corrigeren. 9% van € 100,= is nog altijd minder dan 9% van € 150,=. Om kopers te beschermen zouden kopers verplicht een melding moeten maken dat het product in een goede conditie is aangekomen en pas dan mag de verkoper zijn bedrag claimen. Mails worden te laat beantwoord. Het zou een goede deal zijn indien de verzendkosten 50% koper en 50% verkoper zijn, met name buiten Nederland hakt er in.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Koper bepaalt altijd zelf de prijs. Bieden is vrijwillig
  - Negatieve Punten: Betere bescherming koper.
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 11. 1.1
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Aangekocht lot is beschadigd toegekomen door een zeer slecht verpakking (spiegel enkel verpakt in karton). De spiegel is gebroken toegekomen. Foto’s zijn verstuurd naar de verkoper zonder verdere reacties. Contact opgenomen met Catawiki met alle documentaties toegevoegd. Ook hier geen enkele reactie van Catawiki gekregen. Dus zolang er geen klachten zijn rijft Catawiki graag het geld binnen maar ingeval van nodige ondersteuning sturen ze hun kat. Waarschijnlijk zullen ze nu met alle mogelijke excuses hun verantwoordelijkheid afschuiven. Ik laat het jullie het vervolg van deze saga weten. Dus wees voorzichtig met Catawiki, geen enkele garantie. Je weze gewaarschuwd.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: bestelgemak
  - Negatieve Punten: geen service geen ondersteuning trek je plan filosofie, Catawiki heeft ondertussen de centen. Onvoldoende bescherming van de koper
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Catawiki is een online veilinghuis voor bijzondere objecten en producten die je niet overal kunt verkrijgen. Het gaat hier meestal om speciale uitgaven of unieke objecten die erg interessant kunnen zijn voor de verzamelaar of liefhebber. Iedere week worden weer nieuwe unieke objecten geplaatst voor een bepaalde tijd. De eindtijd staat altijd duidelijk aangegeven bij iedere kavel en iedereen kan totdat deze tijd verstreken is een bod plaatsten. Het aanbod is gevarieerd en hoogwaardig dankzij tientallen veilingmeesters die ieder kavel begeleiden en in de gaten houden. Voor ieder objectcategorie heb je een eigen veilingmeester, waarmee je kunt kennismaken via de website. Op dit moment zijn er meer dan 190 veilingmeesters en worden er ruim 350 000 kavels per week geplaatst. De in 2008 opgerichte website speciaal voor verzamelaars ondergaat een sterke groei en groeit nog steeds erg hard. De naam van dit bedrijf is een combinatie van de woorden catalogus en wiki.

  Via de website kun je als koper op objecten bieden en het eventueel kopen, maar je kunt ook zelf zeldzame objecten via de website veilen. Als verkoper kun je je gratis aanmelden via de website en zoveel objecten als je wilt aanbieden. Deze objecten dienen een minimale waarde te hebben van € 75. Het object moet eerst goedgekeurd worden door de veilingmeester en wordt daar waar nodig bijgeschaafd. Na het goedkeuringsproces wordt het object geplaatst in een veiling binnen de objectcategorie. Na plaatsing is het afwachten wat de community biedt voor jouw geplaatste kavel en ontvang je direct een notificatie zodra er een bod is uitgebracht. Na afloop van de kavel wordt gekeken wie het winnende bod geplaatst heeft. Jij verstuurt als verkoper pas het pakket, zodra Catawiki de betaling heeft ontvangen. Het bedrijf regelt het volledige betalingsverkeer en zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt. Pas nadat de winnaar het product daadwerkelijk heeft ontvangen ontvang jij het bedrag. Zo weet de koper zeker dat hij het product krijgt en jij je geld. Op deze manier kun je in een relatief snelle periode hoge opbrengsten genereren, zonder bang te hoeven zijn voor oplichting door de koper. De veilingmeesters houden toezicht over de gehele veiling en kunnen bijspringen bij problemen. De koper hoeft niet in Nederland te wonen, maar kunnen mensen van over de hele wereld zijn.

  Als koper of verzamelaar kun je op je gemak alle veilingen bekijken en op interessante objecten een bod uitbrengen. De klok geeft aan hoeveel tijd er nog resterend is voordat het kavel sluit. Elk geplaatst bod telt mee voor de prijs en het hoogste bod kun je herkennen aan de groene kleur. Indien je het hoogste bod hebt uitgebracht ben je verplicht om het tegen de afgesproken prijs af te nemen. Denk dus eerst goed na voordat je zomaar een bod plaatst. Als je een bod hebt geplaatst in de laatst minuut dan wordt de periode weer verlengd met 1 minuut. Belangrijk is om altijd te kijken wie de aanbieder is dit onder het plaatje van de veilingmeester zichtbaar. Daar kun je zien hoe de verkoper wordt beoordeeld door andere mensen, op basis van hoeveel beoordelingen dit is en of dit bedrijf is. Iedere verkoper wordt grondig gecontroleerd door Catawiki o.a. door identiteitsbewijs verificatie, maar een korte onderzoek kan nooit kwaad. Let daarnaast ook altijd op de verzendkosten dat deze niet absurd hoog zijn. Een uitgebracht bod is exclusief verzendkosten en dit wordt later nog bij de totaalprijs opgeteld. Daarnaast rekent Catawiki ook nog eens 9 procent veilingkosten over het totaalbedrag.

  Iets interessants gezien bij Catawiki? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Catawiki. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Catawiki review te laten lezen.

  Is Catawiki betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij Catawiki.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (01131735)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Noordersingel 33, 9401 JW Assen)
  • 35 000 kavels per week en meer dan 190 veilingmeesters
  • Kopers en verkopers verspreid over de hele wereld
  • Betalingsproces geschied volledig via Catawiki en zowel de koper als verkoper wordt hierdoor ingedekt
  • Gemakkelijk bijzondere items kopen en verkopen

  De Catawiki klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, Credit Card en Mister Cash
  VerzendkostenBepaalt de verkoper zelf
  Veilingkosten9% bovenop het uitgebrachte bod
  LevertijdBinnen drie dagen verzonden. Levertijd is afhankelijk van land verkoper.
  RetournerenIs alleen mogelijk bij bedrijfsmatige verkopers. Verzendkosten zijn op eigen kosten.

  Catawiki klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Catawiki bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Catawiki kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Catawiki kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Krijg € 20 korting op je eerste kavel
  Registreer je account via onze unieke link en ontvang 20 euro korting op je eerste kaval

  Catawiki
  4 Score
  11 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  6.6
  Klantenservice
  2.4
  Prijs/Kwaliteit
  2.8
  Verzending
  4.5