Reclameland ervaringen en reviews

4 Opmerkingen van Reclameland
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 2.1
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  60

  Na een aantal eerdere bestellingen, zonder problemen, hier een aantal grote muurstickers voor onze babykamer besteld. Vooraf goed geholpen en ons voorzien van informatie. Omdat we geen beschadinging aan de muur wilden, maar ook wilden dat de sticker lang bleef ziten, contact gezocht met het bedrijf. De removable muursticker zou hiervoor prima gebruikt kunnen worden. Volgens de medewerker die wij spraken zat er bij hun op kantoor zo’n sticker al drie jaar op de muur. Gerustgesteld heben wij de muursticker (ongeveer twee bij twee meter uit verschillende delen en vormen) besteld, ontvangen en opgeplakt. Helaas bleken de randen na een dag of twee al los te laten. Dit ziet er uiteraard niet uit. Contact gezocht met het bedrijf, inclusief foto’s. Zij reageren dat dit type muursticker hiervoor niet geschikt is en zeggen dat geen van hun medewerkers iets van ons verhaal weet. Uiteindelijk geven ze aan geen sticker te hebben die voldoet aan onze wensen (al voldeed hij daar voor het bestellen volgens hen wel aan). Op vragen wat we hieraan kunnen doen om het op te lossen, komt geen reactie.
  We kunnen het geld retour krijgen, als we de sticker van de muur trekken op eigen kosten naar hen terugsturen? Vermoedelijk verwachten ze dat we ons geld terug willen en de sticker gaan hergebruiken o.i.d. Een tegemoetkoming in de gemaakte kosten en hulp bij het oplossen zou beter zijn. Na alle uren die we in het ontwerpen, maken en opplakken van de stickers hebben gestopt gaan we deze er natuurlijk niet meteen weer afhalen….

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  MISLEIDENDE beschrijving artikel
  Bestelde ‘omslagen’ zoals vermeld in de beschrijving blijken voorbladen te zijn waar je niets in kunt steken of ‘omheenslaan’ . Reclameland neemt geen verantwoording voor de MISLEIDENDE beschrijving op de website. E.e.a ook nog ná vertraging in het productieproces…..

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 1
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Op dinsdag 4 mei 2021 bestel ik bij Reclameland. Ik kies via de website voor posters en bierviltjes. Dit in het kader van een tijdsgebonden actie om de horeca te promoten.

  De website van Reclameland gaf aan dat zij een levering konden bieden voor beide artikelen op vrijdag 7 mei. Gelet op de tijdsdruk koos ik er voor om een extra kost te betalen voor een ochtendlevering (tussen 08 en 11u) alsook een gegevenscontrole zodoende ik zeker zoud zijn dat alles correct en tijdig zou toekomen.

  Vrijdag 7 mei kwam om iets voor 10u de koerier van DHL aan met een pakket. Dit pakket bevatte enkel de posters. Vertrouwend op het idee dat de bierviltjes ook nog zouden volgen heb ik geduldig afgewacht. Om 13u30 had ik nog steeds niets ontvangen van nieuws over een vertraagde/uitgestelde bestelling. Ik heb dan zelf gebeld naar Reclameland. Daar kreeg ik te horen dat er een grote vraag was naar bierviltjes met de heropening van de horeca in België en Nederland. Toen ik vroeg naar een oplossing werd het stil. Geen excuses, geen alternatieve oplossing, geen compensatie… enkel de melding dat zo iets kan gebeuren.

  In de late namiddag van diezelfde vrijdag ontving ik de melding dat de bestelling geproduceerd was en de koerier het zo snel als mogelijk zou leveren.

  Maandag 10 mei had ik nog steeds niets ontvangen. De klantendienst (opnieuw uit eigen beweging!) via e-mail gecontacteerd om situatie uit te leggen en te polsen naar wanneer de bierviltjes zouden aankomen… nu was het plots de schuld van DHL. De productie én de leverancier hadden vertraging. Nochtans sloeg DHL er vrijdag wel in om de posters af te leveren… het werd snel duidelijk dat er paraplu’s open gingen.

  Aangezien de actie tijdsgebonden was hadden de bierviltjes hun nut gemist. De enige compensatie die Reclameland, na aandringen, wou bieden was een korting van 10% op een volgende aankoop. Een lachertje, zeg nu zelf! Wie zou na zulk een nare ervaring met een bedrijf nog maar overwegen om er opnieuw een aankoop te doen?

  Toen ik Reclameland liet weten dat ik hiermee verder zouden gaan bij Testaankoop reageerde de klantendienst als volg:

  “Ik wil je er daarbij op attenderen dat bij de bestelling een factuur en bezorgadres is gebruikt onder bedrijfsnaam XXX (weggelaten uit privacyoverwegingen). Testaankoop is een consumentenplatform waarbij je in dit geval geen aanspraak kunt maken op aanvullende vergoeding aangaande online aankopen bij consumenten. “

  Als afleveradres had ik het adres van mijn werkgever opgegeven. Daar de bestelling normaal gezien geleverd ging worden tussen 08u00 en 11u00… normaal toch? Er werd geen BTW nummer opgegeven, dus kunnen we perfect een klacht indienen als particulier.

  Ik verwacht een gedeeltelijke terugbetaling van de factuur (deel bierviltjes), alsook de extra kost voor de ochtendlevering.

  Lees meer...
  + Pluspunten: bestellen ging vlot
  - Minpunten: Zie klacht. Levertermijn en communicatie is ondermaats. Over klantenservice kan je niet spreken. Contactpersoon gooit met verwijten en is arrogant.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Wij hebben meer dan 20 truien besteld met een door een gespecialiseerd bedrijf ontworpen logo. Echter is de bedrukking op de truien van erg slechte kwaliteit, de kleuren komen niet overeen en de afbeelding is zo dun gedrukt dat de stof van de trui erdoorheen komt. Bij pogingen tot contact zijn ze telefonisch niet bereikbaar en na meermaals vragen om telefonisch contact doen ze dit gewoon niet. Er is een telefonische storing en er zijn geen andere telefoons beschikbaar(?). Tevens word ons verteld dat onze verwachting van kwaliteit te hoog is en we de verkeerde kleur trui hebben gekozen. De voorcontrole die we voor een meerprijs hebben laten doen is dus blijkbaar ook waardeloos. WAARDELOZE service en kwaliteit

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Reclameland is een online bedrijf dat zich specialiseert in drukwerk en alles wat daar bij komt kijken. Zoals hun slogan al zegt, zijn ze druk met drukwerk. Als nummer 1 online drukkerij van Nederland op dat gebied is dat ook niet zo gek. Toch weet Reclameland, dat al flink wat jaren actief is, hun doel van lage prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering elke keer weer te behalen.

Letterlijk alles wat bedrukt kan worden wordt geleverd door Reclameland. Je kunt het zo gek niet bedenken: van bouwtekeningen tot creditcards, van kleding tot tafelzeil, Reclameland heeft het. Het bedrijf levert in meerdere categorieën zoals bijvoorbeeld horeca en buitenpromotie, en weten op alles wel iets te drukken. Je kunt eenvoudig thuis kiezen wat je bedrukt wilt hebben. Daarna hoef je alleen nog maar het gewenste bestand te uploaden en de rest wordt voor je geregeld door Reclameland. Mocht je er niet uit komen dan bieden ze een hulpservice aan voor bij het uploaden en geven ze advies over het ontwerp waar dat nodig is. Het bestelproces is dus hartstikke eenvoudig.

Reclame land opereert in haar eigen drukkerij in Westerbroek

Het bedrijf onderscheidt zich van andere online drukkerijen doordat alles gedrukt wordt in één plek, namelijk Westerbroek. Het hoofdkantoor zit in dezelfde vestiging. Verder zijn er dus geen andere Reclameland locaties en wordt er ook niet gebruik gemaakt van andere drukkerijen, wat andere bedrijven soms wel hebben, waardoor er 1 vaste standaard is in de kwaliteit van het drukwerk. En deze kwaliteit ligt erg hoog. Reclameland heeft namelijk geïnvesteerd in de nieuwste en beste printers die tevens ontzettend snel drukken. Hierdoor is niet alleen de kwaliteit erg hoog, maar is de levering ook nog eens erg snel.

Reclameland is de nummer 1 drukkerij van Nederland met de laagste prijzen en door de goede printers de snelste levering. Dit bedrijf levert binnen België en Nederland, rekent geen extra verzendkosten achteraf omdat alles al in de prijs zit inbegrepen en biedt een breed spectrum van drukwerk.

Heb je iets gezien bij Reclameland? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Reclameland voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Reclameland beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Reclameland review te laten lezen.

Is Reclameland betrouwbaar?

Voordelen drukwerk bestellen bij Reclameland.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (01132099)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Madepolderweg 7A, 9608 PX Westerbroek)
 • Eigen productie en er wordt geen gebruik gemaakt van andere drukkerijen
 • Meer dan 250 000 klanten die gebruik hebben gemaakt van de service
 • Gratis advies van de drukexperts die bereikbaar zijn via telefoon, live chat en e-mail
 • Gratis drukwerkvoorbeelden aanvragen
 • Thuiswinkel Waarborg

De Reclameland klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, creditcard of op rekeing
Verzendkosten Gratis
Levertijd Voor 18:00 besteld, morgen in huis (spoedlevering)
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper (niet geldig op maatwerk)

Reclameland klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Reclameland bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Reclameland kortingscode

De prijzen van dit bedrijf zijn al zeer scherp, maar wist je dat je extra korting kan krijgen met een Reclameland kortingscode? Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Reclameland kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Reclameland
2 Totale Score
4 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
4.7
Klantenservice
0.7
Prijs/Kwaliteit
0.7
Verzending
2.0

Is Reclameland betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Reclameland of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Reclameland een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Reclameland ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Reclameland ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Reclameland review te delen met onze bezoekers. Je Reclameland beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Reclameland?

Reclameland is vooral actief in de categorie Zakelijke dienstverlening. Het kan zo zijn dat Reclameland ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Reclameland review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo