Bitvavo ervaringen en reviews

GRATIS € 1000 handelen
GRATIS € 1000 handelen
Bitvavo
GRATIS € 1000 handelen
GRATIS € 1000 handelen
3 Reviews van Bitvavo
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Snelst groeiende digitale valuta broker van dit moment. Alles word vernieuwd, mooier en makkelijker gemaakt. Er zijn de laatste tijd veel nieuwe digitale valuta toegevoegd. Nooit last gehad van geen of te weinig voorraad. En heel snel contact met de support. Helemaal top

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Veel verschillende digitale valuta Veel updates en het word steeds mooier Altijd voorraad Snelle support Makkelijke verificaties id uploaden is niet verplicht
  Nuttig(9) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Overgestapt van knaken naar Bitvavo. Wat een opluchting is dit zeg, super professioneel handelsomgeving, lage handelskosten en geen hoge kosten voor opnames. Het aanbod word ook steeds groter.

  Een mobiele app zou het helemaal afmaken.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Groot aanbod, en wordt steeds groter Professionele handelsomgeving Zeer lage kosten
  - Negatieve Punten: Een mobiele app zou ik graag willen zien.
  Nuttig(3) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 3. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Vooral de lage kosten spreken mij aan. Als je het vergelijkt met andere crypto aanbieders dan is het belachelijk om te zien wat anderen durven te vragen. Het voordeel van BitVaVo tegenover bijvoorbeeld Binance is dat je hier gemakkelijk kan storten en opnemen. Voor de hoeveelheden die ik verhandel maakt dat percentage ook niet meer uit.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: 25 cent fee op een investering van 100 euro, terwijl dit bij de concurrent soms meer dan 2 euro hiervoor vraagt.
  - Negatieve Punten: Ik wil ook graag een app zien. De website logt je uit na 30 minuten
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Registreer nu een account en handel de komende dagen tot € 1000 gratis
  Registreer nu een gratis account!

  Bitvavo is een relatief nieuwe speler op de cryptocurrency markt, die het wel heel makkelijk maakt om cryptovaluta te kopen. De motto luidt: “Digitale valuta voor iedereen” en dat is te merken. Het platform ziet er bijzonder modern uit en werkt zeer soepel. Het is zo ingericht dat zelfs de beginnende gebruiker/investeerder zich wegwijs kan maken. Maar ze beperken zich niet alleen tot beginners. Ook als ervaren gebruiker blijft het platform interessant. Ze hebben namelijk een volledige exchange gebouwd, waarbij je speciale orders kan plaatsen.

  Een account aanmaken is volledig gratis en daarbij krijg je toegang tot tientallen verschillende munten én wallets waarin je de munten kan bewaren. Normaal gesproken, zoals bij BTC Direct en Bitonic, kun je cryptovaluta kopen, maar moet je zelf een wallet regelen. Bitvavo zorgt voor een alles in één oplossing, waardoor je alles in één portaal kunt kopen, verkopen en beheren. Het is mogelijk om de gekochte crypto in het portaal te laten staan, maar je kunt het natuurlijk ook versturen naar een wallet die je zelf in eigen beheer hebt. Kortom, je crypto kopen bij Bitvavo gaat niet alleen erg gemakkelijk, maar is ook nog eens zeer uitgebreid met eigen wallets en tools om de markt in de gaten houden.

  Bitvavo volledig omgezet naar een exchange

  De mannen bij Bitvavo zitten niet stil en hebben het gehele platform omgebouwd naar een exchange. Hierdoor kunnen ze niet alleen ook ervaren gebruikers bedienen, maar kunnen ze ook zeer lage handelskosten aanbieden. Sinds de wijziging is doorgevoerd kan Bitvavo handelskosten van 0.25% per transactie aanbieden. Er is op dit moment nog geen enkele Nederlandse broker/exchange die zulke lage kosten kan aanbieden voor cryptocurrency transacties. Hoewel je bij Bitcoin Meester kan sparen voor handelskosten van 0.25%, moet je daar voor minimaal 1 miljoen euro de afgelopen 30 dagen gehandeld hebben. Dit is voor de meeste handelaren niet weggelegd. Door deze wijziging is Bitvavo de goedkoopste exchange van Nederland.

  Hoe werkt Bitvavo?

  Het platform werkt zeer eenvoudig en alles wijst voor zich. Wij hebben hieronder nog eens de stappen beschreven die je uit dient te voeren:

  1. Maak een Gratis Account aan bij Bitvavo
  2. Stort euro’s met iDEAL in je Bitvavo account
  3. Wissel je euro’s om voor een munt naar keuze

  En zo makkelijk ben je de trotse eigenaar van misschien wel een stukje Bitcoin, een NEO-munt of één van de tientallen andere aangeboden munten. Naast het kopen van cryptovaluta kun je het ook weer verkopen als je voldoende rendement hebt behaald. Je ontvangt dan de huidige waarde in euro’s in je account en dit kun je vervolgens weer overmaken naar je eigen bankrekening. Als je al beschikt over cryptovaluta kun je Bitvavo ook gewoon als wallet gebruiken en je crypto versturen naar je Bitvavo walletadres. En uiteraard kan je het ook weer versturen naar een eigen wallet, zoals je hardware wallet. Let op: Voor het opnemen van cryptocurrency zitten opnamekosten verbonden. Het systeem is dus op allerlei manieren te gebruiken voor een crypto handelaar.

  Het assortiment bestaat op dit moment uit bijna 60 verschillende cryptocurrency. Bitvavo voegt regelmatig nieuwe munten toe aan het assortiment om zo’n breed mogelijk scala aan cryptocurrency aan te kunnen bieden. Hierbij letten ze wel op de kwaliteit van het project. Er zijn brokers waar vrijwel iedere coin op gelist wordt, terwijl deze zeer weinig volume hebben of geen duidelijke roadmap.

  Ze maken het zeer gemakkelijk om cryptocurrency te kopen, te verkopen en te beheren. De helpdesk staat dagelijks voor je klaar om je vragen te beantwoorden, maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Het portaal is zo eenvoudig opgezet dat alles voor zich spreekt.

  Voordelen cryptovaluta kopen bij Bitvavo:

  • Zeer ruim assortiment van meer dan 58 munten
  • Eigen wallet voor alle aangeboden cryptovaluta
  • Betaling met iDEAL of bankoverschrijving
  • Eerlijke prijzen en lage fees (0.25%)
  • Hoge betrouwbaarheid en snelle levering (staat instant in je account)
  • Handige tools, zoals alle koersen inzien

  Is Bitvavo betrouwbaar?

  Als je met echt geld gaat handelen is betrouwbaarheid en een goede security erg belangrijk. Je maakt niet alleen je geld over naar Bitvavo, maar je laat ook nog een je cryptovaluta bij het bedrijf zelf staan. Is Bitvavo nou wel zo betrouwbaar? Een goede security staat tegenwoordig hoog in het vaandel, maar het begint vaak bij jezelf. Stel dus altijd voor dit soort portalen een zeer sterk wachtwoord in, denk aan een wachtwoord met letters, cijfers en speciale karakters van minimaal 12 karakters lang. Activeer daarnaast ook de twee-factor authenticatie, waarmee je het mogelijk maakt om met je smartphone in te loggen. Uiteraard heeft Bitvavo zelf ook stappen ondernomen om zo veilig mogelijk te opereren. Zo wordt een groot deel van alle digitale valuta opgeslagen in offline wallets, zogeheten cold wallets. Hier kan niemand bij met een internetconnectie en is volledig afgesloten. Alleen een paar medewerkers hebben toegang tot deze wallets. Daarnaast is er ook een speciale stichting opgezet: Stichting Bitvavo Payments. Speciaal voor als Bitvavo B.V. ooit failliet mocht raken dat het vermogen niet verbonden is aan het bedrijf, maar aan de stichting. Enkele voorbeelden waarom Bitvavo betrouwbaar is:

  Bitvavo betrouwbaar?

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (68743424, Bitvavo B.V.)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam)
  • Regelmatig updates van het platform en uitbreiding van het assortiment
  • Alleen goedgekeurde apparaten en locaties mogen inloggen in je account
  • Houdt zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving

  Ook andere websites hebben de voordelen van deze partij ontdekt. Bekijk bij CryptoTips Bitvavo reviews van gebruikers en lees hun ervaringen.

  Bitvavo fees en andere kosten

  OmschrijvingKosten
  Bitcoin Fee0.25% kopen, 0.25% verkopen
  Overig0.25% kopen, 0.25% verkopen
  Limiet storten€ 5000 (daarna ID-verificatie)
  Transactiekosten€ 0
  Terugboeken naar rekeningOnbeperkt
  Kopen of verkopenOnbeperkt
  iDEAL € 10000 (maximale storting)

  Bitvavo assortiment

  Assortiment
  BitcoinBitcoin CashCardanoAeternity
  EthereumEOSLitecoin0x
  NEMNEOQtumGolem
  TronRippleStellarStatus
  VergeSteemDecredWaltonchain
  IOTALiskVeChainIOSToken
  OmiseGOICONZilliqaAion
  CyberMilesLoopringAelfBasic Attention Token
  SubstratumStormAragonRequest Network
  Bitvavo
  9.4 Score
  3 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.3
  Klantenservice
  9.3
  Prijs/Kwaliteit
  9.6
  Verzending
  9.6

  Is Bitvavo betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Bitvavo of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Bitvavo een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Bitvavo ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Bitvavo ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Bitvavo review te delen met onze bezoekers. Je Bitvavo beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Bitvavo?

  Bitvavo is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Bitvavo ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Bitvavo review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.